-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ez most effektive egy 76 m2-es lakas lesz nekunk, felette meg egy garzon [egyik gyerek me'g otthon, utana meglatjuk] + gepeszet/elektromos kozpont/raktar.
A mostani annyival nagyobb, hogy a fszt 104m2 + 4 erkely, a tetoter ugy 90m2 hasznos, az mondjuk csak covid alatt lett bevetve, azon kivul egy rumliraktar :-(. Es location x3... [elethelyzetfuggo nyilvan, azert friss levegotol messzebb leszunk meg szorosabban beepult kornyezetben, de kozben szolgaltatasokhoz kozelebb es rezsibiztosabb hazzal]. En mar varom. -
axioma
veterán
Hat ugyanaz aki az index forum Hazepites, lakasugyek temacsoport par topikjaban aktiv volt [az volt az elso hazepitesunk kozben-utan], aztan ott kicsit szivoztak velem pont lakashiteles temaban alruhas modi, igy elment a kedvem tole...
A PH-sban inkabb kerdezni lehettem. Akkor kicsit felreertettem a blower-door szigorusagat, na meg aranyarban volt a 3 retegu ablak.Igen, futesi csucsigeny 2.2kW korulire van szamolva nalunk is.
-
axioma
veterán
a PH elve a legfutessel kifutheto ami _miatt_ nem kell mas futesrendszer [ettol lenne olcsobb], nem a tobbi elem elvarasa miatt
csak ezt itthon nem latom hogy lenne epitesz-gepesz aki vallalna... annyira tul akarnak mindent tervezni meretezeskor, mert akkor nem lesz reklamacio... sajna ezek szerint a foloslegesen megvalositott [10 ev alatt se hasznalt] rendszerek miatt nincs reklamacio [kognitiv disszonancia?]
amugy az is erdekes, h gepesznel erdeklodes ugy kezdodik, mondjam meg hogy _en_ mit akarok [nem igenyt hanem megoldast var tolem, o majd csak hozzaigazit]ugyanitt jo gepesz ajanlast, minimum az ellenaramu szellozteto beepitett levego-levego hoszivattyuval utofutes/hutes energetikajat ismerot, szivesen fogadnek!
-
balojazz
aktív tag
Szerintem nincsenek 5 rétegű ablakok. De legalábbis kisembereknek nem találsz. Ha a 3 rétegű argonost "jónak" és "drágának" nevezzük, egy 5 rétegű már ugyan jobb volna, de a plusz üvegek, a robosztus merevítések, vasalatok és keret miatt olyan nehéz és drága lenne, hogy nem érné meg. 3 rétegnél és 7 légkamránál többről még nem hallottam. De persze lehet, hogy létezik az a luxus vagy különleges ipari szegmens, de akkor az már egyedi gyártás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest