Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
royslade
tag
Sziasztok,
Csak nekem dobja ki a Wallet a Visa kártyám majd egy perc múlva újra használhatónak jelzi Apple Pay fizetésre? Lassan egy órája szórakozik. Már kitöröltem és újra beraktam. Support nem tud ilyen problémáról... 11:40 körül még fizettem vele az órámmal... -
royslade
tag
Ma reggelre visszaadták a 100 EUR-os Curve feltöltésem amit duplán terheltek be... Igaz a magyarországi bankom még zárolja...
-
royslade
tag
válasz
gzbotii #3050 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben?
Amennyire tudom, a Revolut forint számlája közvetlenül nem tölthető csak nemzetközi - IBAN - utalással. EUR, USD, GBP stb. tölthetőek a Curve kártyával majd utána a Revolut átváltja forintra... Persze ha éppen jól mozog az adott valutához képest a forint akkor akár még nyereség is elérhető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest