Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
sorry, megint kétszer ment el. franc bele.
-
KSparrow
őstag
EZ állat!
-
golya32
senior tag
Karácsony előtti akció, kell a kp, 3e+postáért vihető a 7650!
-
Earl_Muttley
őstag
Ezeket az Ericssokat keresem, ha van valakinek eladó, kérem szóljon:
GH197, GH337, GH388, GH688 (Biztosan működő), GA318, GA628, A1018 (Ezeknél is csak biztosan működő). A2618, A2628,GF197, GF198, GF337, GF388, GF768, GF788, T10, T18, T20(Biztosan működő), T28, T29, T68, S868, SH888, R320.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #9192 üzenetére
Kábellel lehet nyitni,de sztem ha elviszel 10db-ot egy GSM-esnek biztos akciós árat mond,vagy odaadsz neki 2db-ot fizetségül még az is megéri neked sztem.
Minolta:egyébként úgy volt,hogy a T39 ajándék lesz,de meggondoltam magam
Huhh,vagy 2órája törölgettem a telefonospolcot,le mindent letörölgetni aztán vissza -
KSparrow
őstag
heee heee heee...
na de akkor már tudod hogy kell operálni..
nem tud valaki olcsón BL-4B akkut? vagy 8 kéne. meg vagy 15 Bl-5C is. a tegnap kapott flottához nemigen volt akku... és újra megkérdezem: 2630as függetlenítést tud valaki? olcsón, mert van 10, mind vodás, amúgy jó, szép állapotúak! -
zorzy4
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz
Rav3n02 #9180 üzenetére
Lehet,hogy gyári csak át van festve.Egyszer olvastam ,hogy a sárgák a kopott gyári házat átfestik feketére,egy két dolgot kicserélnek benne újra aztán újra eladják.
Ma ért egy kis meglepetés,megérkezett ő:
Szerintetek mitől lehet,hogy a fényképezőm természetes fényben nem tud fényképet csinálni,vaku nélkül meg néha csíkos a kép??
Ez lenne a kocsim természetes fényárban:
-
zorzy4
addikt
Amúgy ma én is egy t29el nyomulok, bár az nem ilyen szép.
-
zorzy4
addikt
Valaki tudja véletlenül, hogy az ericsson t39/r520ban hol kell kikapcsol a cella információt? Nem ott ahol pl a t29 nél az biztos.
-
Rav3n02
senior tag
-
Earl_Muttley
őstag
Valaki tud eladó T68at?
És esetleg Motorola V50hez való akksija,hátlapja, és töltője?
-
zorzy4
addikt
Nálam az autó elérhetetlen luxus, így inkább nem foglalkozom vele. A mototroknál meg csak már a foci érdekel kevésbé. Ellenben egy ilyen [link]
-
ligeti8
csendes tag
IGEN elismerem Hytech hírdetéseit mert különleges dolgai vannak más kérdés, hogy irreál drága..
Nem mindenki fog venni 50 ezrekért rca kábelt, sciroccot meg 200k ért...Ha már így kocsizunk akkor eddigi tapasztalat:
Cégünkben :
Citrom 2006 1,9 hdi jól megy, 3 személyes nagyon kényelmetlen,jól pakolható, nehezen melegszik , tud 7 et is fogyasztani 1 tonna áruval..ami elektromos az már most szívózikTransit 1986 1,9Szívo , háát mindenhol rohadt, de ment egy évig volt (mert pont 2 éve a citromot TK ra törték ), borzalmas zajos,szervó nélkül nagyon kellemes
, fillérekbe kerül minden hozzá, olaj legyen benne és kész, 300 ezerért ne várj csodát --- eladva
Renault espress 1,4 1996 , 5 liter benzin !!! városba 6 ! hatalmas hely igénytelen ,olcsó
T4 transporter 2,5 Ex-postás transporter, 4 hónapja van nálunk semmi különös...
Ami kopik cseréld , turbóst kerüld , kényelmesApám
astra G caravan 1,4 szép jó nagy, zabál , klímával már gyenge, 110ezer kilóméternél már lassan hengerfejes lesz !
Nevelőapum
MB 300ce szép , elegáns , "igénytelen" ezért szerettem bele a mercikbe, az automata sokat fogyaszt, tipus betegségek vannak de nem vészes, gázzal megy
FIat cinquecento 1996 hát hagyd ki ! Városba első osztályú , 7 litert simán befal, 1 éve van meg, ezen tanultam...
-
törölt tag
Alkatrészek megrendelve a nagy Pana-felújításhoz. 28-án irány a Gigatel, postást meg várjuk e-bayről.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9168 üzenetére
Igaz ez más tészta,de én ismerek egy tagot akinek az Iveco Daily turbo-n a kötelező szervíz került ennyibe,úgy bántak vele pedig mint a hímestojással,2 hónaposan minden baja ez nem egyedi hiba,igaz már a vételnél is feltűnt hogy a márkakereskedő a kötelező szevízt szajkózta...Ezekre a régi Camry-re is sokan panaszkodnak.
-
selenge
tag
ez az ember beteg
egy imserősöm mesélt azt a sztorit, amikor lajosmizse krnyékén a sárcok találtak egy világháborús (asszem 1.) bömöst a garázsban, egy kanna borért megveték az öregtőlkellett egy alkatrész a sárcnak, írt a bmw gyárnak. ment a levelezgetés, egyszer csak csengetett egy menedzser egy jó vaskos katalógussal, amiből bármit választhatott a bmw gyártmányaiból a motorért cserébe
nem volt meg a bmw múzeumban az a típus... köcsög mákker a gyerek
-
selenge
tag
válasz
pszili8 #9147 üzenetére
nekem egy 90es évjárató honda cbr 600f1em van...
sajnos bexart a hajtókar, most várom a tavszt és szerzek egy donort hozzá, komplett blokkcsere, aztán hajrá :d imádom azt a járgányt, niylván más kategória,mint amiről eddig szó volt, de 20éves és simán tartja a maiakkal a tempót
van oldtimer-motoros fórum itt?
ha nem nyissunk egyet
-
fullextra
tag
válasz
pszili8 #9135 üzenetére
autó...
nem szeretnélek elkeseríteni, de magamból kiindulva ugyanaz az érzés fog elkapni, mint itt..
ha megfogadsz egy tanácsot: nem írod a költségeket, így a végén nem fogod a fejed, hogy tejóóég... ebből mi minden mást/jobbat lehetett volna venni...
és mindez az igényesség, gyári állapot keretein belül maradva... -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9149 üzenetére
Ez nem Suhl,ezt csak Simson 250-ként emlegetik,már mentem ilyennel motoros talin,asszem az 1938-as évjárat volt
.Jawa 350-nel csak az a gond,hogy 12l-t eszik.Egyébként nagyon durva némelyik vidéki sufniból mi kerül elő,egy motoros találkozón beállított egy srác egy őskori Audi motorral(akkoriban volt az audinál a cégegyesülési mizéria)
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9147 üzenetére
Na igen kinek mi a drága.Haver a 350-es működőképes Jawat valami 25-ért vette és minden gyári volt rajta.Arra akartam célozni,hogy egy autó már nagy falat.Motor még nem annyira költséges,mert kevés dologból áll,persze ezt is típusa vállogatja
Nekem a nagy állmom egy P10-es oldalkocsis Pannónia
De egy dupla kipufogós 350es Jawa-val is megelégednék
Na előtúrtam a Suhl-t
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9145 üzenetére
Na látom vannak itt veterán fanok,nekem eddig 125-ös etz,volt p10-es pancsa,most van egy 150-es Mz TS/1,haver a veterán motorokat gyűjtögeti,most van neki a D-Csepel,van egy oldalkocsi Pannónia P12(asszem).Most ajánlott ismerős egy cserét a 150-es TS-t egy 350-es CZ-re cserélnénk.Egyébként nézőpont kérdése mi a drága,pl én az MZ-t 5k-ért vettem,haver egy öregtől 2db pannónia p10-et vett 20k-ért,ebből az egyik az enyém lett,80k-ért adtam el.Motorban egy világháború előtti BMW az álmom,vagy egy fullos Pannónia P20,de ezek tényleg nem olcsó mulatságok.Na én befejezem az offolást mielőtt elszabadulnak az indulatok
-
Pastika
aktív tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/nokia/nokia_8800_sirocco_white_vadonatuj_1434458506.html
Hytech megint igyekszik eladni -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9142 üzenetére
Nekem is tetszenek a régi veterán autók és én is gondolkoztam egy rendbetételén,de az a baj,hogy nem értek hozzá,az meg,hogy szerelőhöz viszegessem annak semmi értelme.Na meg egy autó rendbetétele nem igazán olcsó mulatság.A telefonokra költött összeg eltörpül mellette.A régi motorok meg na igen...
Gyönyörűek.Havernak van egy dupla kipufogós 350-es Jawaja még én adtam neki egy zsír új űlést meg egy zsír új csepp tankot ami addig még benzint soha sem látott.Ha bejön ez a törvény,hogy B-s jogsival lehetlesz 125cm3-es motort vezetni,akkor elgondolkozok egy MZ megvételén és átalakításán,de igazi nagy álmom egy eredeti állapotú oldalkocsis pannónia.Ha nem felejtem el akkor még ma felrakok egy képet egy Simson Suhl-ról (gardán meghajtásos) amit idén nyáron láttam itt Debrecenben.Egyszerűen gyönyörű volt
-
csoda120
aktív tag
Nekem szerencsére ilyen gondom nem lenne,mert szinte minden telómat piaci ár feléért de volt,hogy 1/4-éért vettem.Úgyhogy ha piaci ár alatt értékesíteném őket,akkor se buknék egyiken sem
(#9135) pszili8 Fater sokszor mondja,hogy miért nem adom el őket és veszek belőle valamit...?De mit??Hiába kapnék értük tegyük fel 100-150.000ft-ot,de mit kezdjek vele,mit vegyek belőle?Mint ahogy mondtam neki én ennek tudok örülni,ez az amivel szeretek foglalkozni és leköt.Ha megérem és nem jön közbe semmi akkor még 50 évesen is meglesznek,sőt remélem akkor már nem csak 300-350db lesz hanem 1-2000db
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9137 üzenetére
Nekem Pannónia P10-em volt,most csináljuk havernak a Csepel D125-öt,már csak a blokkot kell felpolírozni és kész is lesz.Én inkább szoci autót szeretnék,álmaim autója egy Tatra 603,sztem a legszebb szoci verda,csak az a bökkenő,hogy ritka és drága.
KSparrow:2630 ügyben bizniszelhetünk van nekem is 6db törött kijelzős.Betörték direkt,hogy kicseréljék. -
KSparrow
őstag
tudtok segíteni? 2630-ast kéne függetleníteni. nekem túl új, de szervizbe nem akarom vinni. már csak azért se, mert van 11 darab, mind vodás. a többit, (3100(4db), 3120(10 db), egy 6234, és 3 6230i-t tudom függetleníteni. ma kaptam, egy cég flottája. ég elvileg van pár darab, még meg kell egyezni a beszerzővel, a 6234-re vissza kell forrasztani a bekapcs. gombot, meg az egyik 2630 kijelzője be van törve, meg az egyik 3120.ason se megy sajnos) [ez most a régi 3120, nem a classic]
jó napom van!szerk: a 6234 is túl új, azzal is kellene Help!
-
selenge
tag
válasz
pszili8 #9135 üzenetére
hát, az autó az nem lesz egyszerű.. egy tanust anno majdnem vettem, ami chargeresen volt megoldva
de ezt én is szívesen bevállalnám és kicsit megmorcosítani, mustang stílusban
amúgy tavasszal egy pannonián álmodozom, amit vagy oldalkocsisan megcsinálni, gyerek, anya bele, és uccu neki
, vagy egyilyet építeni belőle
vagy mindkettőbár amim van motor az is lassan ot lesz
-
pszili8
aktív tag
Én a gyűjtemény eladásán azt értem,hogy a felsőkategória,és a nagyon ritkák maradnának,a többit elpasszolnám de az a baj,hogy annyiért sem vennék meg amennyiért szereztem őket.De még csak gondolkodom igazából,lehet hogy maradnak,de leállok,nem nézek vaterát ilyesmiket,esetleg ha a piacon meglátok 1-et akkor megveszem esetleg,az a gáz amit Saint mondott,rájöttem mi mindent vehettem volna,meg amennyi időt elcsesztem ezekre,legtöbben röhögnek a gyűjteményen 1-et,meg a szokásos "hát te hülye vagy bzdmg" és kész.Most venni szeretnék egy veterán autót és azt szépítgetni,nekem ez a másik gyengém,motorokat már csináltam eleget.
-
zorzy4
addikt
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9113 üzenetére
Ha olyan siemens kerül hozzám,akkor meggondolom
Én "semmi" pénzért nem vállnék meg a gyűjteményemtől
Na jó lenne,olyan pénz,de annyit viszont senki sem adna értük
-
Earl_Muttley
őstag
Köszi, végre valaki meg is nézi. Még ugye a nagy klasszikusok kimaradtak, (Red Bull, Hell, Monster), de én inkább a Nonamebb cuccokra megyek.
MINDENKI: Ezeket az Ericssonokat keresem: A1018, GA628,(Tuti működőképesek), GH197, GF197, GH198, GH/GF: 337/388. T10 T20 T28 T29 T39. S868 S888 SH888
GF788/768. -
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #9124 üzenetére
Jó döntés, megnéztem az oldalaidat, az az energiaital tesztes érdekesnek ígérkezik.Sokan nem tuják, hogy sokszor a 100ft-os ital is ugyan az mint a 3-400ft-os. Persze vannak gagyik, általában amik egyszerre tartalmaznak édesítőt és cukrot.
-
törölt tag
Témába vágó kérdés: van aki retro telefonjait mindennap használja, vagy mindenkinek csak a vitrin mögött gyűjteményben van?
-
Earl_Muttley
őstag
Hoztam egy elég komoly döntést:
Ezentúl csak Ericssonokat fogok gyűjteni.
Kérdezzetek rá a honlapomról, hogy mi eladó, ha kell valami.
retrofon.5mp.eu
-
Obito1
csendes tag
Tudnátok segíteni a 1011-emmmel kapcsolatban??
A hiba összefoglalva: A telefont akármilyen akkuval próbálom be kapcslni csak ilyen recsegést lehet hallani a hangszórón és nem kapcsol be. Léci próbáljatok meg segíteni, mert egy ilyen régi telefont(kincset) nem szívesen könyvelnék el mint hibást. -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #9115 üzenetére
Szerintem erre gondolt. [link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9103 üzenetére
Az nem
(#9108) selenge Van egy postás ismerősöm és Ő is ezt mondta.Azóta semmit sem adok fel elsőbbségivel.Sokszor elsőbbségi nélkül is ott van a csomag másnapra.Ez a postána egy plussz pénz,nekünk meg felesleges többlet kiadás.
-
Earl_Muttley
őstag
Saint_: Mit kaptál?
pszili8: Nemár.... De miért? -
Magnum_
nagyúr
voltam ma a gigatelben. regi telefonokhoz olcsosag van. dokkolo 600ft...es meg kari ajit is kaptam
-
selenge
tag
válasz
csoda120 #9098 üzenetére
nekem is múlt hét kedden, szerdán feladott csomagjaim kóborolnak valahol a posta elátkozott bugyraiban...
de a legviccesebb, megkérdeztem postán egy elsőbbséggel, ajánlva feladott csomagról, hogy hogy lehet hogy hétfőn feladtam, és pénteken még nem landolt a címzettnél... válasz: az elsőbbségi az nem azt jelenti, hogy rögtön másnap megkapja, hanem JAVÍTJA AZ ESÉLYT ARRA HOGY GYORSABBAN MEGKAPJA A CÍMZETT nem tudtam hogy kinevessem vagy elsírjam magam, amikor ezt a postás mondta...
másik, ha valaki felad mondjuk debrecenből debrecenbe egy levelet, azt előbb elutaztatják pestre, "szétosztják" és utána vissza debrecen -
törölt tag
Megérkezett gyűjteményem legújabb tagja, egy Panasonic GD92-es.
Igaz még akku nélkül, elég leharcoltan, de már folyamatban van az alkatrészek beszerzése. Akku pl e-bayről másfél fontért.
Szerintem a legszebb Pana, ami nálam járt eddig.
-
Stimpy001
aktív tag
Uraim! Kedves ismerősömnek vennék egy 8310-et, akinek van eladó példánya, ne tartsa vissza! Köszi!
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9099 üzenetére
Kapott,felajánlott telók,nálam tabuk.Azokat soha nem cserélem/adom el!
De,ha majd az utamba téved egy,akkor szólok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest