Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
tschyllagh #10199 üzenetére
Ahhoz sima T6-os csavarhúzó kell.
-
tschyllagh
tag
-
törölt tag
válasz
tschyllagh #10192 üzenetére
Egyenlőre még nem szállóige, csak én kértem el tőle aláírásnak. Amúgy tényleg így volt? Igaz a sztori?
-
DjCsabiC
csendes tag
Sziasztok.
Már 2 napja keresek egy 8110-es nokiát.
Ha valaki tud 1et, vagy van elfekvőben, és megválna tőle, légyszi jelezze.
Köszönöm előre is.UI.: Miért ilyenkor jut eszembe hogy nekem "ilyen" telefon kell?? 10éve sokkal 1xűbb lett volna
-
tschyllagh
tag
köszi mindkettőtöknek
amúgy area, tök szeretek ránézni az aláírásodra. scottimarci az osztálytársam és anno én javasoltam neki ezt az iphoneos aláírást. szóval zsír, hogy ebből ilyen szállóige lett -
csoda120
aktív tag
válasz
tschyllagh #10189 üzenetére
Csak úgy tudod levenni az előlapját,ha az akksi alatt lévő 4db csavart kicsavarod.
A samunál a cimke alatt lévő csavarokból csak kettőt tudtam kiszedni.Amelyik csavarhózóval eddig bontottam az nagy neki.Úgy néz ki kellessz vennem hozzá egy csavarhúzót
Utálom a samsungot és ezeket a porszemnyi csavarokat
(#10190) area_51
-
törölt tag
válasz
tschyllagh #10189 üzenetére
Nokiákról én nem tudok nyilatkozni, kérem kapcsolja ki.
(Egyetlen Nokiám volt eddig, egy 3650-es.)
-
tschyllagh
tag
sziasztok, tudja valaki, hogyan kell leszedni a 6110-es előlapját? alul van két mélyedés, de nem merem nagyon feszegetni, amíg valaki szakértő -saint, area51, bárki- nem mond valami okosat
köszii -
törölt tag
Jobb oldali teló márkája kicsit érdekes...
[link] -
törölt tag
válasz
pszili8 #10178 üzenetére
Köszi mindenkinek!
E-bayen vettem, 1 centembe került + 15 $ postaköltségbe. Izraelből fog érkezni harmadmagával együtt, de a többiekről még nem nyilatkoznék, biztos vagyok benne, hogy egy darab sincs az országban belőlük.
Kb minden nap nap gyorsan végigfésülöm az ebayt, hátha, és tegnap megállt bennem az ütő amikor megláttam minimálár nélkül, ráadásul nem is a saját termékkategóriájában. Ha délelőtt zárult volna, akkor le kellett volna mondanom egy vállalatirányítás vizsgát.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10179 üzenetére
Parancsolj!
Ma kaptam(sima 6610): -
golya32
senior tag
Én már szedtem szét csúsztatni kell!
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #10176 üzenetére
Uhhh.Nagyon szép
Kiderült,hogy a D600 igazából U600,csak a srác rosszul hirdette,de ez nem lényeg...Inkább az a fontos,hogy ma szétkaptam,eljutottam az alaplapon csatlakozó szallagkábelig,de a másik vége megközelíthetetlen.Nem tudom sehogysem ketté szedni az elejét és a hátulját.Valakinek van valami tanácsa???Vagy tud valaki olyan oldalt ahol van róla kép vagy videó???
S.O.S -
selenge
tag
bocs az offért,de nincs valaki akinek van tapasztalata msi bios frissítésben?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #10172 üzenetére
van, szép nemtom, megy-e nincs töltőm.
most nézem csak, az akkut Mo-n rakták össze.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #10165 üzenetére
az. tied.
hát ja, csak egy kicsit, hogy nehzítsem.
amúgy objektív nélkül lőttem. (volt előtte, csak nem a gépvázon. levettem, manuál, és fordítva elétettem. bevált, tudok makrózni végszükség esetén, csak kb egy hajszálnyi terület éles. majd lehet teszek fel képet 8910ről is. a 6670 is kéne ,de azt elhihetitek, hogy olyan, mint a gyári fotón.
apropó, tudok egy Motorola e2-t, prototípus, nem jött ki hivatalosan, nullpercesen eladó. -
Earl_Muttley
őstag
Ha Mars, akkor én voltam az első.
-
pszili8
aktív tag
Írt egy srác,hogy érdekelné a 8850/8910/8910i lenne cserébe egy kitűnő állapotú Motorola V360 cserbé,de esetleg egy Samu D900-at is fel tud ajánlani,erősen gondolkodom rajta.
-
törölt tag
És ehhez mit szóltok? link Fent vannak a régi szolgáltatói árlisták, a GD92 30 a GD93 60 ezer Ft volt előfizetéssel.
-
-
törölt tag
Alcatel 715 függetlenítése mennyire lehetséges otthoni körülmények között? Turbo SIM-et megeszi?
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #10143 üzenetére
Nekem a 1200 meg a 1209 mellé lett egy 7360, ehhez Minolta jóvoltából már doboz is van, sikerrel függetleníttettem a 2630-asokat meg a 6234est, így azt is tudom használni. ja, meg tegnap Novinyul kollégától egy full dobozos gyönyörű, szinte új 6670. meg egy bliszteres PT-3 kamera. (volt már egy, de az nem volt bliszteres...
)
-
törölt tag
Minolta figyelmébe: [link]
-
csoda120
aktív tag
Ma vettem egy E50-est.Az 5-ös és a csillag gomb nem megy rajta,de ettől eltekintve hibátlanul megy.Otthon van még egy E50-em amiből eladtam a kijelzőt,így abból kiveszem a billfóliát és lessz mégegy működő E50-em amit szerintem adok is tovább mert kell a pénz...
Meg vettem még egy N-gage classicot is aminek a hangszórója rossz,így abból is tudok egy hibátlanul működőt összerakni.
Plusz veszek még egy D600-ast szallagkábel hibával.Valakinek van valami új szerzeménye??
Jah meg néztem a vaterán D500-D600 szallagkábel csak 750ft.
Nem is sok érte
-
törölt tag
Nekem már van egy, de ha valakit érdekel: T28s
-
-
KSparrow
őstag
érdekesség, bár lehet ismeritek
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #10132 üzenetére
Állat egy gép!
a hátulján az spoiler? és azért kell, mert olyan gyorsan megy?
amúgy meg: itt a havannán is vannak jófej emberek... ban állítólag egy gazdag öreg, aki nem tud mit kezdeni a pénzével, így embereket bérel fel, akik... a parkolóban leöntik a kocsikat festékkel. vagy kromofággal. mikor mivel.
ma láttam a Benefon Q-t, és kaptam 1611 használatit. meg 7360 dobozt is. meg elment egy r310. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10133 üzenetére
Azám,nem is akármilyen!
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10131 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #10129 üzenetére
Egy évig élj csak a vízműveken, nagyon rossz környék már az, ez mind tapasztalat, de ott pitibb dologról volt szó és ezt tették. De már szerencsére nem lakom ott.
De köszi h szólsz.pszili8: Annyira gyerekes mint amit egy akkor 15 éves srác követett el? Ismertem, és elmondta több embernek. Persze nem lett belőle semmi, mert azóta elköltözött ő is. Rá 1 hétre.
De volt olyan is hogy belőttek az ablakon a földszinten, az egyik házba gránátot is bedobtak már.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10128 üzenetére
Nem foglakozok már vele,csak akkor ha a rendőrök nem foglakoznak vele.Ez a kerékkiszúrós dolog,meg nagyon gyerekes bosszú.Nem kell ide bosszú,megkapja ő a rendőröktől,a tűzoltókat ismerem ők is tanúskodnak
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #10127 üzenetére
azért 14éves korod felett nyilvános fórumokon már ne bújts fel senkit önbíráskodásra
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #10127 üzenetére
Tripla...
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #10122 üzenetére
Ma beszéltem a környékbeliekkel,kiderült pár számomra is újdonság,ha ezért nem ítélik el őket akkor semmiért...Kiderült a cukros dolog(azoknál dolgozott akiknek belerakta a cukrot a traktorjába)azért rúgták ki mert ellopott 40k-t,egy másik szomszéddal azt játszotta el,hogy a Démász jutalmat adott(100k-t) aki lebuktatott valakit aki lopta az áramot.A szomszédnak előadta,hogy kirúgta az asszony engedjék oda,oda is engedték,ott lakott pár napig kikötötte a villanyórát a körből(nem mérte a fogyasztást,visszament az asszonyhoz és felnyomta a szomszédot a démásznál.700k büntetést kaptak.Van tanú aki előtt röhögve mondta,hogy de jó,hogy leégett a tanya.Tisztán látszik,hogy gyújtogatás volt,2szoba teljesen ép amin nincs ablak,egyik szobában csak egy fotel égett el,arra dobhatta a gyújtós,belül vannak az üvegdarabok.Erre azért csak lép vmit a rendőrség.A környékbeliek rettegnek,holnap megyünk a rendőrségre.
Anevemearl: Nem hinném,hogy jó ötlet ilyeneket csinálni,mert az ilyen lazán elmegy és átvágja a torkodat... -
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #10122 üzenetére
Van kocsija az illetőnek? Ha igen akkor szögek a kerék elé és mögé, cukor a tankba, ilyesmik, vagy akár egy kis baseballütős kezelés, mind a concédnak, mind a verdának.
Vagy egy kis kővel dobálás...Hiába, ha vki Csepelen nő fel egy lakótelepen ahol voltak már ügyek, jegyzetel egy-két bosszútervet.
Egyébként meg lett volna 2110 Olimpifonom, meg 337, 388-as Ericssonom, de most írta hogy odaadta az unokájának játszani. Bazz...
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #10112 üzenetére
Valahogy azt kéne visszakapja, amit adott... (cukor-sztori, kiadható terület "véletlen" leégése (esetleg elektromos szárlatot létrehozni) vagy a zárat elbarmolni,esetleg telenyomni mindet pillanatragasztóval
, vendégségben egy vázát véletlen valami elektronikai eszközre borítani,
stb, bosszantó kis apróságok, amik azért pénzbe kerülnek megcsináltatni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10119 üzenetére
Nem általánosítani akartam,csak érted,katona volt,most házakat gyújtogat,mindenkivel kib*szik,erre gondoltam gondolhatod milyen állapotban van...
Na de térjünk vissza a telefonokhoz!Új szerzemények,de az ezüst már el is kelt,de van egy szebb "i"-s
Bakker van egy Sagem MW3026 Load-a-game telefonom,és 1k-ért nm kell senkinek a vaterán,pedig nagyon ritka és szép is,csak sajnos d2 függő.Szerintetek kifüggetlenítik ezt még valahol,a kedvenc függetlenítős oldalam megszünt -
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10117 üzenetére
Azért ez így nem túl szerencsés kijelentés. Az én nagypapám is katona tiszt volt, és nála egyenesebb emberrel nem nagyon találkoztam. Persze még a régi iskola neveltje volt, a háború előttről. Remélem sikerül megoldani a dolgot minél gyorsabban és egyszerűbben. Sok sikert.
-
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10115 üzenetére
Hát Te tudod, de azt azért nem árt észben tartani, hogy nekik nincs bűntudatuk. Nem vagyok kriminál pszichológus, de zűrös helyen nőttem fel, és lakom is. Ezek soha semmin nem fognak elgondolkodni, csak azon ha elverik, vagy elverhetik őket bármikor. Természetesen nem akarlak semmire sarkallni, de hát ezek a tapasztalataim. Abba meg belegondolni is rossz, hogy mi lesz, ha egyszer a tata házára vetnek csóvát.
-
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10113 üzenetére
Nem ez természetesen nem igaz,puskát nem viszünk,de úgy szeretnék elbeszélgetni vele,hagy egye a bűntudat.Egyenlőre még gondolkozunk mi legyen.Sztem lehet,hogy a szomszédok helyettünk is helybenhagyják,mert mindenki utálja.Aki lakott tanyán tudja mit jelent a tanyaszomszédi viszony,de innen nem hinném,hogy sokan tudják...
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10107 üzenetére
Szerintem látogassátok meg. Ha valaki a családra támad, azt nem lehet tétlenül nézni. A tétlenségtől ezek a sz@rháziak csak felbátorodnak. Mielőtt még valaki leoltana: Tudom miről beszélek, és nem húsz éves vagyok. Csepel nem túl elegáns negyedében lakom, ha nem tesztek semmit, csak rosszabb lesz. Sajnos ilyen világban élünk.
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10109 üzenetére
Ez egyértelnmű,minket egyből lecsuknának....az a történet lényege,hogy munkások béreltek házat a gyújtogatótól,több mint 100k-ért,de egy 10nm-es lyukért,ezután tatám kiadta nekik a tanyáját ingyen,csak az volt a feltétel,hogy tartsák rendben,ez így is volt szépen kipofozták meg minden,de ugye a gyújtogatónak fájt az a kiesés(ma 3 ember előtt kijelentette,hogy szerencse,hogy leégett a tanya,mert legalább hozzá mennek az albérlők).Egyébként hál istennek menthető,statikailag rendben van.plafont kell csinálni,padlót,falat vakolni,meg elektronikát újra megcsinálni(megolvadtak a falban a vezetékek).Ami a legfájóbb hogy a takarmány,vetőmag odaveszett(megfőtt a krumpli a zsákban).
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #10106 üzenetére
Van a számláján az emberkének,egyik szomszédjának a traktorjába beleöntött 1 kg cukrot,meg a szivattyúba is,sokan félnek tőle,már összeszedtem 5-6 embert meglátogatjuk....Élete végéig nem fog nyugodtan aludni,börtönbe juttatni úgysem lehet,viccjáték az egész rendőrség.Vannak olyan barátaim akiknek el sem mertem,mondani mert ha megtudják akkor addig verik a fószert amíg mozog.
-
pszili8
aktív tag
Gratula ligeti,minolta! Azt a q-t azé szemügyre veszem majd! A html arra utal,hogy ez volt az első telefon ami a weblapokat úgy jelenítette meg mint gépen..
Velem ma sajnos csak rossz dolog történt,felgyújtották papám tanyáját,ami az élete értelme volt,tudjuk ki tette,de a rendőrség jó magyar szokáshoz híven tehetetlenMi a francnak kell rendőrség???Már a f*szom qvára kivan velük!
-
forgkat
újonc
Sziasztok!
8910, 8910i eredeti gyári középrészt keresek. Lehet hogy álom, de azt szeretném ha új (nem használt) lenne. Kérlek segítsetek! -
arkades
senior tag
válasz
zorzy4 #10100 üzenetére
Igen tudom, hogy legendás a készenléti idő, csak nem gondoltam volna, hogy egy ilyen régi modellnél is. Azt mondta az ember, hogy nem kell minden évben új telefon. Ennek jegyében a felesége 2005 óta használta a készüléket, és mondhatom olyan mintha új lenne. Nagyon szép.
-
zorzy4
addikt
Egy hardveraprós kérdés. Ha túl sok már nekem az "ehhez szóltam hozzá+, hogy tudok törölni belőlük? Csak azt találtam, hogy menyi jelenjen meg oldalt.
-
ligeti8
csendes tag
Igen ezek az enyimek !
a 7700 csak dummy
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest