Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge #8790 üzenetére
Volt nekem mindenféle avatarom, olyan szmájli is. Van egy klónom is itt a fórumon, a másik Stimpy, számok nélkül.
A linkelt telót tényleg lehetetlen beszerezni, mivel status:cancelled, tehát sosem került forgalomba, csak papíron létezett a teló, esetleg proto szinten.. -
-
selenge
tag
válasz
KSparrow #8784 üzenetére
ez a legnagyobb problem a píz
ezért nem akarok elkezdeni gyújtögetni telefonokat, mert tudom h akkor minden pénzem arra menne
rájöttem a tutira, mosógépszerelőnek kell menni, tegnap volt itt 6csavarozás, egy csatlakozó kihúzott, megállapította h rossz a szárító elektronika fizetésél: számla kell:mondom nem, akkor 6,5k3percet nem volt itt basszus
-
KSparrow
őstag
az szép! mondjuk új....
a sminktelefonnal mi van? sikerült megdumálnod? (GD70, vagy mi..)
Na mindenki örömére megcsináltam egy fotósorozatot a kollekcióról!
RAR ban letölthető INNEN.
bocs a színminőségért, N82 telibe vakuzta. a molinó 120*235cm, az utolsó képen meg a p900 és a p910 van. -
zorzy4
addikt
Szép darab, szép áron. [link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8750 üzenetére
T6-tól felfelé van minden torxom a csillagos égig csak 5-ös nincs,de lehet ,hogy holnapra lesz,ha haver nem felejti el..
Iguana:Az a baj,hogy én megcsinálom a CNC-re a progit,de a tanárom nemhiszem,hogy megegengedi,hogy a17 millás gépet 5-10 db ilyenért elindítsam.De azért megkérdezem.Egyébként ha nem jön össze akkor 0.5-ös lemezből vágok oda egy profilt és kalap-kabát.
Ligeti:CNC gépen csak méretpontos dolgot csinálunk... -
KSparrow
őstag
szereztem na egy új telót. A p910re kerestem flipet, egy karcmentes csak sajnos betört kijelzös de jó p900. Sajnos a két flip nem kompatibilis. Kijelzöt nem tud valaki?
-
csoda120
aktív tag
A héten hozzám kerülő telefonok!
Nokia 6131, Siemens SL55, Siemens SL45, Siemens S65, Siemens M65, Ericsson T28, Nokia 6030, Nokia 6233, Nokia 6300 - Mindegyik működésképtelen, töltő nélkül -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8745 üzenetére
Köszi,ha Golya nem tud szerezni akkor veszek itt ahol te mondtad.Ezt az utángyártottat megcsinálom úgy döntöttem,már csak fékezőgörgő kell(normális mert ami benne van sztem nem is fékez) meg ez a vas.
Hatással voltál rám.
A 8910i-t szétszedtem teljesen,mert ki akartam szedni belőle a fékezőt,de inkább ráhagytam,viszont sajnos az alsó műanyag eltört.De nem baj majd a suliban csinálok a CNC marógéppel fémből,meg műanyagból is pár db-ot
Egyébként ahogy beleraktam ezt a fémdarabot,az egész mechanika sokkal stabilabb lett,nem lötyög,eddig amikor nyomkodtam a gombokat mindig lötyögött és kattogott a szerkezet,ez nagyon idegesítő,telefonálás közben is hallatszott amikor mozgott.
Valaki fórumtalira tud hozni T5-ös csavarhúzót? -
zorzy4
addikt
Ma visszamondtam egy panasonic g70 telefont, pedig nullperces lett volna 10000ft-ért. Általában 30-40000ft egy ilyen. De hát reménykedem, hogy összejön a benefon q és a samu n400.
-
selenge
tag
van valaki aki siófok környékéről menne?
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8726 üzenetére
ja nem rossz, de az ujjlenyomatokat igazán letörölhette volna ...
én is viszem enyémet talira, faja lesz dokkolóban. meg a 6800 meg a 9110 meg a 8310 meg a 6120 is dokkolóban, és mellé a 6220 zeneállványban(vigyem? múltkor volt, lehet most nem cipelem azt az irdatlan dobozt) -
pszili8
aktív tag
Úgy döntöttem,hogy holnap kínálok ezért 17k-t,ha elfogadja elhozom ha nem nem.Lehet ha villogtatom az orra előtt a 17k-t akkor odadja.
-
Pastika
aktív tag
Gáborpécsnek láttátok a 8850-ét vaterán? Odabaszós nagyon!
-
GabeCivic
csendes tag
Ellenben lesz zsír új "eredeti" vagy legalább is 100%-ős másolat Nokia 8810em dobozos, erintettlen 169$. Idővel... Ez a következő project from eBay...
-
GabeCivic
csendes tag
-
GabeCivic
csendes tag
A találkozón nem akar valaki megválni egy működő és szép Nokia 6210tol? Fekete érdekelne mérsékelt piaci/baráti áron
-
golya32
senior tag
Eladó karácsony miatt olcsóbban!! De csak korrekt partnereknek (anevemearl a legutóbbi biznisz miatt kizárva ebből):
6610, 3120, 7650, moto v50 (még össze kell rakni) Se w800, ezt is össze kellene rakni.
Ja meg van egy mda3. -
Phvhun
őstag
Sziasztok!
Van rá esély hogy eredeti bontatlan 3410-est szerezzek valahonnan ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest