Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
hello
Van egy nokia 9210esem töltővel.Olasz nelyvű billentyűvel+magyar szofttal.Azt szeretném kérdezni,hogy ér még valamit ez a telefon? -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #8096 üzenetére
mert úgy sztem nem is lehet. esetleg anno lehetett vna, letöltéssel, mintha 3510i-re akarnád. (a kijelző ugyanaz, de lehet hardverben nem, mert ugye ez egyszólamú.. szal nem menne vele a zene) csengőhangot csak "képüzenetként" 3410(és társai)-ről, esetleg. talán adatkábellel menni fog, mert 3510i-re láttam hogy úgy pakolnak csengőhangot. de méga az "újabbak" se tudtak infrán képet (7110, 6610i, ) (3200, 5140i már tudott), szal nem hiszem hogy ezen menne.
-
Pastika
aktív tag
UP! szép strapatelefonnak! Gratula hozzá!
-
KSparrow
őstag
na itt a kép a 6250-ről (persze élőben nem ilyen szép, meg PS-sel kiszedtem egy két kisebb hibát, de azokat a NIKON annyira kiemelte. rendesen ne látni szal tényleg ilyen hatása van.
ja és mindezt 2 sörből hoztam ki!(nem,
nem eladó 2, de 3 sörért se, mert nem szeretem a sört, és kp-vel meg nem térül meg a befektetésem..
)KÉP
-
zorzy4
addikt
Mai szerzemény [link] Jól fog benne mutatni egy szép t39.
-
Pastika
aktív tag
-
golya32
senior tag
hogyan tudok 8910i-re játékokat felrakni?
-
Pastika
aktív tag
[link]
A homokszínű 8910 mániásoknak! Pl: Saint -
Magnum_
nagyúr
lesz fekete 8850-em.
-
-igu-
veterán
N8910 tulajoktól kérdem (vagy bárkitől, aki tudja):
Ezen a szecskán van hívás elutasítására valami megoldás? A gombok ugye nem elérhetők csukva, kinyitva meg automatikusan felveszi a hívást a készülék.
-
Earl_Muttley
őstag
Mennyi lenne a darabonkénti ár?
-
ligeti8
csendes tag
Fullextra 5db
pszili 3db
earl 1
golya 12
saint 3ez 24 alakul
-
pszili8
aktív tag
Nekem is kellene 3db.
-
golya32
senior tag
Darabszámot írjatok, idáig hány db-nál tartunk a T39-ből?
-
fullextra
tag
No, tegnap vateráztam egy 6310i-t mindjárt megyek átvenni... mióta várom ezt a pillanatot...(még soha nem volt 6310esem)
T39 biznicbe énis beszállnék! -
Earl_Muttley
őstag
Ha jó áron van 1 T39 ide is jöhetne...
-
Stimpy001
aktív tag
Én is beszállnék a T39 projectbe. Honnan van a csávónak 150 db ugyanolyan telója? 1-et használt, 149 meg tartalék?
Gondolom valami lecserélt flotta lehet.... Próbálj meg még faragni azon az áron. Vagy 50et vegyünk meg, a többit is árulhatja egybe, szép kerek szám!
-
maláj
addikt
az új szerelmem - Nokia 6111
vélemények -
Magnum_
nagyúr
fullos t39 engem is érdekelne. pár darab.
különös tekintettel bézs.
de fullos. -
csoda120
aktív tag
Nem tudom csak nekem tünt fel,hogy azokon a T39-eken kb 10-20db-on látok antennát
Vettem egy "fehér" kijelzős Nokia 3230-at töltővel együtt poton 500ft-ért
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #8012 üzenetére
a képek önmagukért beszélnek, de egybe esélytelen eladni. ugyan vannak páran, akiknek kéne,de nem lesz 150 ember, meg egy embernek se kell 150 telefon...
a telenor sztori jóó..(mondjuk amikor egyik telóm se ment, nem volt kellemes. valahol olvastam, hogy a szolgáltatónál dolgozók se tudtak egymással kommunikálni..
)
én meg hogy egy hosszú webcímet átvigyek telefonra:[link]
és pötyögés nélkül megvolt!ez egy nagyonállat találmány, igazán elterjedhetne!
-
ligeti8
csendes tag
Így egyszerűbb
képek -
ligeti8
csendes tag
Pannonnal kapcsolatban:
Reggel 7 től szoftvereztek, mert egy olyan verziót raktak ami támogatja a gyors üzletkötést karácsonykor.
És elszállt a kismadár..... -
ligeti8
csendes tag
Figyelem !
Egyben eladó több mint 150 darab t39.
Semmit nem tudok róluk csak lefotóztam őket akksi nem nagyon van hozzájuk.
Van hozzá viszont egy nagyon nagy zsák gyári alkatrész, rezgő flipp, mikrofon ic-k...
450 euro az ára a zsák motyó meg ajándék.
Akit érdekel jelezzen
CSAK EGYBEN LEHET ! -
Magnum_
nagyúr
gyerekek, demekkönnyebbűtem! köszi mindenkinek!
ja, P-s vagyok. már szerződök a Trével... vegyek ZTE Bladet?
áááá, butort veszek meg 8850-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest