Hirdetés
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóhifi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
fullextra: Ha úgy érted ahogy gondolom, azóta az egyik osztálytársnőm kicsit bizalmasabb lett velem...
golya32: Vaterán néztem őket, de a villámár drága (nekem legalább is), licitálgatás meg nem az én műfajom...
Ha valakinek van eladó, akkor írjon nekem privit, működjön, lehet csúnya...
-
zorzy4
addikt
Éppen tesztelem a fullos 8310et mert van rá jelentkező, és ilyenkor rátör az emberre az érzés, hogy nem kéne eladni olyan szép
. Bár inkább 6510 párti vagyok abból meg van egy pár
.
-
golya32
senior tag
Pocket loox n500 pda gps érdekel valakit, dobozos baráti áron vihető vettem másikat.
-
fullextra
tag
válasz
Earl_Muttley #8191 üzenetére
persz. ha iPhone-od lenne akkor nem csak a srácok terén lennél sikeres...
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #8193 üzenetére
vaterán van elég jó árban
valakit érdekel magyar nélküli 5210 piros gyári új házban?
-
Earl_Muttley
őstag
Értem.
5510et lehet felújítva kapni?
Bár innen vkitől jobb lenne...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8191 üzenetére
A felújítottak mennyire jó minőségüek?
sokszor leírtam már, hogy jók. pl 6310 felujitva fasza. 8850 is fasza addig, amig nem teszed egy makulátlan gyári mellé.
a 8910 pedig elviekben gyári alkatrészekből lett felujitva. jövö héten talán hozzám kerül.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #8188 üzenetére
Nem azért mondtam csak olyan vackokkal menőznek mint a Samu Monte, SE W950 (onnan lett nekem Ray-Banem) de aikor meglátták ezt rákezdik Zoli b++meg dejó tellád van, rádszakadt az ótépé... Magyarok, csak szlenget használnak
Bezzeg a 6310en szakadtak...
A felújítottak mennyire jó minőségüek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #8189 üzenetére
most fullextrának VOLT fullos 6310i-je, ma délután adta el. pont ugyanaz volt, mint az enyém.
de tervezek valami lehasználtat venni, mert vettem még egy dokkolót, (DCH9) úton van az új akksi, ház is van (Stimpynél még mindig
)
bár most aktuálisan a 6310i a legszebb telefon. (meg a 8910, meg a 7110
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8164 üzenetére
persze, hogy felujitottak.
Osztály legjobb mobilja.
respect
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8184 üzenetére
még foglalkoznak ja..
drágák, de azok olyanok is..
mondjuk én még nem vettem náluk.
én simán azt csináltam, kiírtam lapra, melyik számokat nem ismeri, áttettem másikba a számot, elkezdtem hívni, kiírta ki az, leírtam, majd amikor visszatettem a kártyát, beírtam a szám mellé névnek. -
KSparrow
őstag
Keresek Nokia HDR-1 zenelejátszót! tud valaki OLCSÓN?
nem ilyen netes 10 000 körüli áron. jó használt is. -
Earl_Muttley
őstag
Szép darab...
-
KSparrow
őstag
Na skacok! Mi volt ma nálam! Megérte azt a 2 órás munkát, mire meglettek ezek a képek, ugye?
a telefon TÉNYLEG ilyen állapotú, PS-sel csak méretre igazítottam a képeket. ja és full gyári az egész. [link] a képek meg sajátok.
-
Earl_Muttley
őstag
Nem tom, 13 évesen örülök h van...
-
maláj
addikt
Nokia 6600
fw: v.3.42.1
16-10-03
nhl-105.27-et találtam neten, van ennél újabb
mivel lesz jobb a mobil új fw-el
-
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #8167 üzenetére
Azért majd sasold, hogy mikor jön ki a 2.1. XDA Developeren még nem kezdtek el barkácsolni?
-
Earl_Muttley
őstag
1.6.
Amúgy köszi!
Osztály legjobb mobilja.
-
GabeCivic
csendes tag
Hello!
Valami hír a T39ekről?
-
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #8164 üzenetére
Azon Android 1.6 fut vagy már megkapta a 2.1-et, esetleg 2.2 Froyot? Egyébként gratulálok hozzá!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8160 üzenetére
csak a 6310i meg a 7110 ill a 3510i (de annemmretro)..
érkezőben van egy 8910, egy 850 meg egy T29 (de utóbbi kettő lehet, hogy eladó lesz)
-
Earl_Muttley
őstag
Hát ja...
Ha szépek megéri....
Most milyenek vannak neked?
Gondolom 7110 van.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8158 üzenetére
jó, hát a ház amúgy is sztornó volt
nincs honlapom, minek 3-4 telefonnak?
-
Earl_Muttley
őstag
Ház storno, elment a 6310, mert ugye beázott a sajátom, és az újba kellett a pénz...
Honlapod van?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #8156 üzenetére
igen, meg is dumáltuk akkor, hogy én voltam az a barbár.
-
Earl_Muttley
őstag
Azt rakták fel a vaterára, és valaki belinkelte ide?
-
Pastika
aktív tag
-
fullextra
tag
válasz
Pastika #8150 üzenetére
naa a lényeget elmondtad...
kiegészíteném azzal, hogy a simában hajlamos az első hangszóró elhalkulni, nagyon-nagyon idegesítő, és nem a hangszórócsere oldja meg hanem az egész fedelet cserélni kell.(vagy tisztogatni, de tökéletes úgysem lesz)
Sirocconál ezt javították, de ennek ellenére ott is hajlamos elhalkulni, igaz kisebb mértékben.
ugyanakkor a (sirocconál) a felső fedelen lévő kétfunkciós gomb botrányos technikával van "rácsinálva": két kis fémlapka fogja, ha ezeket kellőképpen sokat és erősen nyomogatod akkor meg- aztán eltörik. és a gomb egyik része ocsmány módon kiemelkedik.kamerahiba elvileg csak a sima 8800-nál alakulhat ki, a sirocconál szemmel láthatóan is javították/megerősítették a témát.
mikrofon, hátsóhangszóró, rezgő képes behalni.
szalagkábel téren elég erős telefonok, nagyon ritka hiba.akku, még a siroccoé is gyenge, ez ilyen, együtt lehet élni vele, minden este feldobod tölteni.
Sirocco :némileg vékonyabb lemezből van, könnyebben horpad, ám ez a jobb konstrukció.
sima 8800: gombjai jobb minőségérzetet adnak.
valójában minden technikai paraméter megegyezik a 8800/sirocco-nál, házuk is 1:1-ben csereszabatos.
sima 8800 szvsz. szebb, elegánsabb, és optikailag vékonyabbnak hat.8600, teljesen más tészta... az valami 8xxx-hez tévedt 6-os széria...
-
Pastika
aktív tag
válasz
golya32 #8149 üzenetére
8800 minőségre ugye nagyon rendben van. Mindennapi használatra is teljesen okés, de szigorúan Sirocco aksival. Egyébként botrány az üzemidő, még egy nap sincs.. A másik gondja, hogy a kijelző körüli plexit elengedi a ragasztó.
Sirocco szerintem mégjobban össze van rakva. Viszont nekem a billentyű katasztrófa volt, kényelmetlen. Gyakori hiba, hogy a kamera megadja magát de ez a simára is igaz.
Arte visszalépés. Szerintem gyengébb konstrukció mint a többi. Porosodik a kijelző, SW bugok vannak benne. Nekem még a mikrofon IC is tönkrement, úgyhogynnem is használtam a telót. Zafírnál meg hiába vigyázol rá kopik a bőr. Szóval az arte sz@r.
Szvsz legjobb a 8800 Ukraine Black (láttam fogtam,próbáltam), de gyakorlatilag beszerezetetlen. Ebben az oroszok javították a 8800 hibáit.
A három közül szerintem a Sirocco a legjobb a billenyűzet ellenére. -
golya32
senior tag
böbö nekem van 3diplomám(az egyik szakmérnöki) de minek?. Meg 20év gyakorlatom, de az utóbbi többet ér mint a dipi.
Aztán van technikusi, de az sem ér sokat. -
arkades
senior tag
Sziasztok. AAA-s akku cellákat nem tudtok elfogadható áron? A legjobb lenne olyan, amin szalag kivezetés van, és nem kell forrasztgatni, mert már gyárilag hegesztve van.
-
pszili8
aktív tag
válasz
fullextra #8130 üzenetére
Egyébként én is gondolkozom rajta!
50 pont ha:fogyatékkal élsz,hátrányos helyzetű vagy,ha van gyereked.30 pont:ha van nyelvvizsgád,technikusi vagy szakképző bizonyítvány.10 pont ha alkeszek a szüleid vagy ilyesmi.Ez annyira igazságos ,hogy jobb már nem is lehetne.Azért mert szenvedsz 2 év technikusiért kapsz 30pontot,vagy ha fizeted(mint a katonatiszt) a nyelvvizsgát,különtanárt stb,ha hátrányos helyzetű akkor 50-et.. na mindegy sztem hagyjuk is
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #8124 üzenetére
Így van
Ügyes vagy Marci!Nekem 79%-os lett az angol érettségim mert az angol tanár utált és nem akart 5-öst adni(ugye 80%-tól 5)
Én már rájöttem ,hogy ki lehet vele törölni,mielőtt megkaptam
Sajnos siralmas ez a mai felsőoktatás,van olyan volt osztálytársam aki minden év végén úgy könyörgött térden állva(szó szerint) a kettesért,alig bírt leérettségizni,kapott 50 pontot mert diszlexiás,és most a Pollack-ba jár Pécsen.Engem nem vettek fel a BMF-re mert 3-as voltam matekból meg infóból(köszönöm ezúttal is segítőkész tanáromnak),de műszaki tárgyakból szín 5
-
KSparrow
őstag
-
TommyX_
őstag
válasz
golya32 #8105 üzenetére
Én mondjuk csak a LogoManager Classic-ot próbáltam, de infrán ment.
Amúgy ezt érdemes beállítani, mert régebbi infrás Nokia-ra így tudsz küldeni PcSuite-tal, vagy az előbb említett progival:
Start menü->vezérlőpult
Vezeték nélküli kapcsolat>hardver->Speciális->Maximális csatlakozási adatsűrűség->Érték:115,200 bps<-majd ok és kész is.Bocs az Offért
-
golya32
senior tag
válasz
Magnum_ #8115 üzenetére
hát én minden 2.-3. este megszoktam inni 2dl vörösbort akkor jobban alszom!
Kb 1 hónapja rúgtam be Pécsen amikor a lányomat vittem táncversenyre, határeset volt a szálláson megittunk egy másik apukával 1l páleszt, nagyon finom volt de ütött. De legalább másnap nem fájt a fejem. -
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8104 üzenetére
nem viszek 8910est, mert nincs jó, csak egy ami érzékeli a headsettet, szal nem megy a telefonálás róla. lenne egy jó 8910(i) vagy egy 8850, nem lenne kérdés, mit viszek. így marad a karcmentes ezüsz 2610. szerintem. de lehet még meggondolom magam és lesz belőle egy 6108. sőt. valami kommersz kis vackot viszek, amit le lehet cs*szni, nem féltek annyira..
na eldöntöttem, főpróbán 6108, magán az avatón meg 7250i.
bebeszcsizni? kösz, nem. nem komám az alkoholos nedű. afterre se megyek, sz*r az osztály, elég volt velük ez az 5 év szívás a suliban, ha lehet nem lógok velük.
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8101 üzenetére
ha jól tudom, az első por-ütés-cseppálló Nokia. egy zajszintmérővel meg még egy-két okossággal felturbózott, marha kényelmes 6210hez tudnám hasonlítani (sokkal jobbak a gombok) Csak túl Nagy használni. meg folyton parázok a gumi miatt.
Holnap Szalagavató, milyen telefont vigyek?
(szerintem a 6021 lesz, mert kicsi is, de nem is hagyom el..
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest