Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Én a nokia 6290 re szavazok, volt legalább 4db, voltak hibái nagyon hiányzott a wifi.
Imádom a szétnyitható telókat, sajnos mostanában ezt nem fejlesztik. -
KSparrow
őstag
válasz
perge666 #26094 üzenetére
nekem meg pont az tetszett benne, hogy nincs ot a gomb, ha nem kell... csak nagy volt, utána E75, nagyon jó volt az is, de nem jött be, hogy nem tudom pl a zenelejátszót lezárni, csak ha kicsúsztatom meg vissza. Meg az már az új Symbian, azt meg nem szerettem annyira. E90 a legjobb telefonom a 808 után.. csak nagy.
-
zorzy4
addikt
Én csak az e61et használtam, de kiváló telefon. A yotól sem kell félni.
-
válasz
stufen2 #26088 üzenetére
a józan ész hiánya meg egy pofa sör.
Dr Dee: Oké, de nem ígérem, hogy gyorsan kigyűlik rá a pénz.
eleve van most 1-2 dolog, ami a fontossági sorrend élén van, de még azokra sem gyűlt össze, igaz, azokra már van terv, hogy gyűljön ki, minden másra, ami afelett van, még nincs kidolgozott stratégiám. -
Dr Dee
tag
Eladók:[link]
-
stufen2
aktív tag
Mi vesz rá egy embert, hogy festékszóróval lefessen egy 6822a-t?
-
perge666
veterán
Egyik fórumtársunk ajánlott egy E61-et,nagyon megtetszett,de közben néztem egy i változatot is.
Szerintetek melyik a jobb?
Csak kamera különbség van közöttük? -
stufen2
aktív tag
A 6820 vagy a 6822 volt fehér középkerettel?
-
golya32
senior tag
Jött egy rakás teló érdekel valakit htc tattoo virágmintás házban magyar menüvel független?
-
ferret77
aktív tag
Figyelem! Gyári állapotú, kártyafüggetlen, nokia 6210 olcsón eladó! Csupán csak kopott és végfokos
de azért gyári állapotú
-
ferret77
aktív tag
Ez a szöveg
Nokia 3650 - Emlékszel még rám?
-
golya32
senior tag
Milyen progival kapcsolódik a pchez honnan tudom letölteni?
-
golya32
senior tag
Vettem nokia 808t hát nem vagyok teljesen lenyűgözve..
-
ferret77
aktív tag
Persze, lehet arra törekedni, hogy dobozos legyen, tény hogy tényleg úgy kerek a dolog, de vannak olyan telók, amiket doboz nélkül is szinte lehetetlen beszerezni, még akkor is, ha pénz nem számít.
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26059 üzenetére
Persze lehet egy is egy szempont, hogy csak dobozosokat gyűjtesz. Mit ahogy valaki csak nokiát, valaki csajkújabbat, vagy csak nmt telefont. Én meg csak ritkaságokat, mint benefon q pana gd96. De ez így "Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!" baromság.
-
Dr Dee
tag
válasz
zorzy4 #26053 üzenetére
Szerintem is reális érte a 7000 Ft!
Szãmomra fontos a doboz:-)) ha nincs doboza olyan "semmi" NEKEM" egy telefon a polcon!
Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!
Írtam mår gyűjtöttem MB-ket is! Meg Quartz játékokat is! Azokból is az igazi értéket a dobozosan adják!
OFF:Mostanában vettem a gyerekkorom egyik legnagyobb videojátékàt meg,ami nekem is megvolt a Phillips videopac G7000-est,persze dobozosan:-))))OFF -
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26051 üzenetére
Ebay nem mérvadó. A magyar fizetések, ill az hogy az user menyit tud a hülye hobbijára kiszorítani belőle. Az ebayos árra meg lehet ellenpéldaként írni, hogy doboz nélkül, már nem egyet vettem 500ft környékén, és nem rég adtam el 2őt 2000ért. Nem olyan nagy különlegesség ez a telefon. De ettől függetlenül nagyjából reális amit kérsz.
-
KSparrow
őstag
Meghalt a 808-am, mér meg se lepődök... Egy nyomorult e-mail közben feladta a harcot, nincs lemerülve, csak kifagyott, és ennyi.
-
ferret77
aktív tag
Androidos C5-03
[link]
-
stufen2
aktív tag
Na megnéztem egy horrort, asszem megérek elaludni egyedül a lakásban.
-
Dr Dee
tag
7ezerért adom,szerintetek sokat kêrek érte?L:/dl/upc/2014-01/20/144637_nd6i7asewuqsn8xp_image_23.jpg]
-
Dr Dee
tag
Valaki?[link]
-
stufen2
aktív tag
-
golya32
senior tag
Noki e66 esetleg e7-t eladó van valakinek?
-
Gondwana
addikt
Ericsoon T39m-hez meg T68-hoz volt egy programocska, aminek a telepítője R4APackage2.exe néven futott. Az a bajom, hogy az egyébként nem felejtő net is elfelejtette, nem találom, honnan lehetne letölteni. (sonyericsson.com ugye, már nincs is) Esetleg valakinek egy elfekvő link ehhez?
-
novinyul
veterán
Kinek igértem 6630 hátlapot?
Megtaláltam a hátlapot+még egy előlapot is.
-
ferret77
aktív tag
-
Dr.Zoo
őstag
Ma megjött a múlthéten rendelt 7110 előlap angliából. Cakkpakk 2440 forint volt, ebből 714 forint a motyó, a többi a posta..
A jóhír, hogy full gyári a cucc, nem lötyög, nem karcos, tényleg szép!holnap viszem felrakatni, kíváncsi leszek, mit tudnak kezdeni a beakadással, az eredetinek az volt a kehéje, hogy alig akart beakadni.
-
zorzy4
addikt
A pecsában leledzik egy nokia 650 nmt telefon. 2000et kér az eladó, de ebből még szerintem lehet alkudni. A színpadon van, de nem hátul a telefonosoknál.
-
golya32
senior tag
Nokia e66-t keresek, valakinek eladó?
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest