Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #10049 üzenetére
az elejét meg se hallottam...
szívesen felsorolnámmim van , de fölösleges. nagyobb hobbi a fortó, mint a mobil. csak épp nem annyira a technika az, amit vágok, hanem a gyakorlat. egész nyáron a Blikknél voltam, képem is bekerült.
meg amúgy is benne vagyok. csak épp nem a "hardware" amiben jó vagyok. (nézd meg az oldalam a nevemnél)
mindegy, nekem akkor se kéne fuju, nem jött be az az egy év. maradok a Nikonnál, harmadik éve bírja lassan, míg a fuji egy év alatt leharcolódott...
na mindegy. télleg nem kéne szétoffolni.holnap senior taggá leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Yettel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest