Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ne vegyél térképet.
Van online térkép és ingyenes.
[link]
Összeszeded a cuccokat és a nőnek eladod.
Full kollekciót érdemes összegyűjteni,rengeteg van.
De tudod kell hogy sok cucchoz rang kell és eszköz,van amihez ásó kell van amihez fémdetektor.Ezeket meg kell venned.
Tojásokhoz kell varmint rifle vagy Íj.
Tojások néha fán vannak,ha puskával lövöd le széttörik,varmint rifle meg az íj viszont nem töri el. -
Flexio
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a collector rolet. Nem tudom hogy jól sejtem e hogy úgy működik hogy tudok venni térképeket a madam tól azokat kell összekeresgetni és utána? a madamnak tudom eladni? vagy hogy lessz nekem ebből pénzem, aranyam?
Előre is köszi! -
Plata
félisten
Ma megint bugokra futottam.
Volt jó is meg rossz is.
Jó bug hogy kész lett megint olyan daily challenge amit nem is csináltam meg.
Moonshine shackban 48 perc helyett kb 10 perc alatt kész lett a főzet.
Rossz hogy moonshine shack miatt kétszer újra kellett indítani a játékot.
Többször eltűnt belőle az NPC.
Lőttem szarvast meg két farkast,de nem lehetett a hullájukkal mit kezdeni,rá nyomtam hogy kapja fel a karim,fel is kapta de egyből eldobta.Lóra sem tudtam felrakni,megnyúztam akkor sem.
Viszont véletlen rájöttem hogy azért is jár xp ha a táborban a legjobb kaját megfőzzük. -
malystryx
senior tag
válasz NagyonTitok #5796 üzenetére
Ott még nem próbáltam, de a Bounty Board-nál is meg lehetne venni, egyelőre 15 gold-ot ír még mindig. Köszönöm a válaszokat, majd holnap újrapróba, de haver szerint őt nem lepné meg ha napok múlva osztanák csak ki.
-
gyimger
őstag
válasz malystryx #5794 üzenetére
Azon se lepődnék meg, ha a promóció után osztanák szét. Én is csak hetekre rá kaptam meg az ingyenes engedélyt a Twitch Prime kedvezménnyel.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
malystryx
senior tag
Szép Estét az Uraknak!
Nem tudjátok véletlen, hogy mi akadálya van annak, hogy a Bounty license-t miért nem kapni meg a játékban? Elvileg mától írják 10-ig, reggel is beléptem, és most is, de semmi. Pedig reggel még küldiket is csináltam.
-
Puma K
nagyúr
válasz mert_csokis #5792 üzenetére
Pont azt csinálom mióta minden játékot felteszek a gépre, hogy végigzongorázom a grafikai beállításokat és minden opciót átnézek.
Ennek megfelelően nálam a Dof, Blur és Post Process Quality opciók kapásból kikapcsolásra kerülnek. De még az AA-k is ha fel tudom skálázni a felbontást az Nvidia driver-ben lévő DSR-nek köszönhetően és azt bírja is a hardver.
De pont egy ezer éves AF-et elővenni, hogy ne 16x-os értéken használd számomra megmosolyogtató így 2020-ban.
Főleg úgy, hogy mostanra több és más grafikai beállítások vannak amik lezabálják a gép teljesítményét és inkább azokkal érdemesebb foglalkozni.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
mert_csokis
senior tag
Hiába ezer éves opció, a játékok grafikájának komplexitása évről évre durvább.
Nagyon nem mindegy, hogy a gpu-nak 16x-os szűrést kell alkalmaznia a teljes képre, vagy csak 8x-ost. Netalán 4x-est. Gyakorlatilag látható minőségromlás nélkül.
Hiába nem mérhető esetleges fps különbség, nagyon is érezhető.
Szinte "fellélegzik" a gép. Csak ki kell próbálni. Levenni 8x-os vagy 4x-es értékre, az egérmozgás érzékelhetően finomabb, gyorsabb lesz. Nem véletlen. Különbséget meg nem látsz.
Okosan kell beállítani a dolgokat, tök mindegy milyen kártya van a gép alatt. Ki kell hozni a legtöbbet. Később jól jön majd az a plusz fps többlet, mondjuk egy komplexebb éjszakai városi kószálás közben.De az is lehet, hogy ez csak az én fétisem.
Annak idején a Crysis demóját is olyan szinten optimalizáltam cfg fájl turkálással, hogy haverom nem volt észnél, hogy bő 20-30 fps-t nyertem, gyakorlatilag észrevehető minőségromlás nélkül. Pedig jóval combosabb gépe volt.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz arcitec #5779 üzenetére
Nem kell belinkelni, gyakorlatilag az összes ilyen cikket, oldalt és fórumot ismerem.
Azokból ollóztam össze a saját beállításaimat. Nem kis munka volt.
És nem is "majd én megmondom a tutit" jellegű hozzászólás akart lenni, pusztán segítő.
Tudom, hogy mennyi munka és idő ezeket kitesztelni, átlátni.
Én szeretek ezzel foglalkozni, érdekel. Szeretem átlátni és kitesztelni én magam a dolgokat, így ezek a cikkek csak irányadóak voltak.
Medium bevilágítással tényleg sokat lehet fogni éjszaka, de nem érdemes. Olyan szinten illúzióromboló lesz tőle a játék, hogy annyit nem ér.
Inkább az olyan opciókon kell fogni, ami látványban nem sokat tesz hozzá az összképhez.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Plata
félisten
Az Online sztoriban van bankrablás,hát az egy vicc.
Amikor kiraboljuk a bankot,a széf feltörése az komolyan röhejes.
Bár egy heist dlc-nek örülnék,de akkor legyen megcsinálva rendesen,ne ilyen szutyok módon.
Én örülnék egy halász role-nak,ha lehetne saját halász hajónk,vagy csónakunk.
De akár egy vizi taxi cégnek is örülnék.
Esetleg vizi teherszállítás.Tök mindegy csak hajó legyen meg víz,bár azért egy halászos role-tól tuti padlót fognék ha jó lenne.Saját kis halász kunyhóval meg egyebek.Én azzal el is lennék örökre.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #5787 üzenetére
Úgy, hogy van trader, bounty hunter, collector és moonshiner role-om is. Mindegyikkel el lehet kezdeni a saját küldetéseit csinálni. Tradernél vadászni és leadni a táborban, ez nem annyira küldetés. De a material gyűjtés meg az eladás az igen. A bounty hunter gyakorlatilag végig küldetés, valamilyen úton-módon, élve vagy halva, de be kell gyűjteni az embert. A collector megint nem a szokásos küldetés, de már a legelején nagyon jól fizet. Persze kell hozzá a githubos interaktív térkép, ami igazából csalásnak is tekinthető, de hát nagyjából mindenki használja. Ezen felül ott a multis sztori, amivel mehetnék és ott vannak az integető emberkés ikonok. Ha akarom, folyamatosan küldetésben vagyok.
Szerintem keress egy kimerítő tutorialt, ami részletesen leírja, hogyan működik a multi, mert az eddig leírtak alapján nagyon nem ismerted még meg. Tény, hogy nincs GTA V mennyiségű kontent, de azért bőven van mit csinálni, legalább egyszer.
@Plata: Ha pecázós role lesz, az kb kikapcsolódásnak jó, de a játéknak sokkal nagyobb szüksége lenne pl GTA V heist mintára felépített rablásokra, több előkészítő küldetéssel. Pecázásra így is van lehetőséged, csinálod a képeket, néha napi feladat is, szerintem elég ennyi. Viszont egy jól felépített bank vagy vonatrablás elég jó lenne multiban.
-
Plata
félisten
válasz arcitec #5787 üzenetére
Igen az a posse leader.
Kreálsz magadnak posse-t és kész.
Azt is az L betűs menüben tudod csinálni ha jól emlékszem.
Egyedül is vannak küldik,de bizonyos küldikhez kell bizonyos szintű role.
Eventekre sem jutsz be bizonyos role szintek nélkül.
Ha nincs meg x role szint nem kapsz role eventre meghívót. -
arcitec
addikt
"Én egyedül is tudok folyamatosan küldetésezni." Ezt hogy?
Szerintem meg nem u.a Posse Up akkor is más. Az "rendőri csapat", nincs olyan megbízás,hogy lopj lovat,szekeret stb ..Az mit jelent a karakteren , ha nem sima kék kör a térképen, hanem egy 4 ágú csillag.Az a főnöki jel? Hogy lehetek én a főnök ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Plata
félisten
Trader rolet nagyon gyorsan fel lehet húzni.
És akkor már egyből 500 dolcsit fizet.
Én szeretem,jól elvagyok vele,ha van tábor és nem bugos.
BH az egyetlen role ami nekem kicsi,asszem 4-es vagy 5-ös szintű,a többi felhúzva.
Jó lenne ha jönne valami vizes role is,én szívesen el halászgatnék.
Akár csak az életben a játékban is bolondulok a vízért,imádok folyóparton táborozgatni,pecázgatni.Néha olyan szép helyeket találok hogy olyankor legszívesebben fognám az igazi sátram meg pecabotom és odamennék.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #5783 üzenetére
Ettől még nincs ellentmondás. A posse ugyanazt a küldetést adja, csak többen vagytok. Egyedül a trader role elején 60-70 dollárokat szerzel a 25-ös eladásokkal. A collector meg 150-200, ráadásul nagyon kényelmesen, 0 öléssel és rizikóval, akinek pacifista vénája van, ebből is feltankolhat. Az, hogy folyamatosan nyomta, a posse vezetője miatt van, mert tudja, hogy mit csinál, érti a multit. Én egyedül is tudok folyamatosan küldetésezni, ha akarok, de többnyire nem, csak lovagolgatok meg gyűjtögetek mostanában.
-
Plata
félisten
válasz arcitec #5783 üzenetére
Posse up is ugyanaz mint a free roam,Camp opció,csak be rak egy olyan Posse-ba ami nyitott.Te is tudsz ilyet csinálni,bárki csinálhat posse-t,az kb csapat,csak ilyen hülye neve van.
Trade küldik nagyon sokat fizetnek posse-ban,meg sok xp-t is adnak,feltéve ha fel van upgradelve a szekér meg egyebek. -
arcitec
addikt
Van kis ellentmondás az írásodban :
"A posse up-ot nem próbáltam" <> "Nincs több féle multi, nincs olyan, hogy a Posse Up jó volt. A multi volt jó."
És igen csapat része lehetek, próbáld ki , akár azért is jó, mert "több kéz többet tesz" és kapsz pénzt 12-20 dollárokat. És példul tegnap folyamatosan nyomta a küldetéseket.Egyébként meg gyűjtök növényeket, vadászok és eladom,valamint a küldetéseket én szeretem csinálni és ad pénzt. kb eddig úgy 2000 körül jött össze plusz 30-40 arany.
Puma K : Erre gondoltál ügye? : [link][ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz mert_csokis #5771 üzenetére
"Aniso - 8x vagy 16x" ez egy olyan ezer éves beállítás, ami anno szintén a gép teljesítményét lezabáló látványjavító opciók között folglat helyet és ezért van rá több opció is (2x, 4x, 8x, 16x), de kb 2000-res évek óta már nem sok vizet zavar teljesítményigény szempontjából.
Így ajánlott a lehető legjobb képminőség érdekében x16-on használni.
A többi beállítás meg jó lehet egy RTX 2060-hoz, de egy GTX 1080 Ti ettől erősebb és az általam mellékelt beállításokat nyugodtan lehet használni.
Továbbá amit linkeltem képek az a Hardware Unboxed-es videókból vannak lementve, ahol végig tesztelték az összes beállítást és figyelték mi milyen mértékben változtat a látványon és melyiknek mennyi erőforrásigénye van.
Ennek megfelelően nyugodtan be lehet őket alapból állítani minden kártyánál. Maximum ha futtatásbéli problémával találja szembe magát az ember, akkor az Ultra beállításoknál érdemes Very High vagy High-ra lemenni és így tovább zongorázni a beállításokat. De eléggé utánajártak a srácok szóval lehet rájuk hagyatkozni nyugodtan.
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #5780 üzenetére
Nincs több féle multi, nincs olyan, hogy a Posse Up jó volt. A multi volt jó. Az egyetlen, a nagybetűs, a mindenható. A kezdő képernyőn csak azt választod ki, hogy hol indulj, a free roam ott rak le, ahol legutóbb abbahagytad (vagy ahol a szerver szerint voltál), a camp a táborodhoz, stb. A posse up-ot nem próbáltam, de legjobb tudomásom szerint ilyenkor simán csak csapatba kerülsz más random playerekkel.
Amit leírtál anyagbeszerzés, az a trader role küldetése, te is tudsz soloban ilyet, csak meg kell venni aranyért a role-t és mehet a végtelen grind. Vadászni kell, eszközöket beszerezni, ha "lefőtt"
a kávéaz áru, akkor pedig eladás. És ez csak az egyik role a (mostmár) 4-ből. Mindegyik ad küldetéseket, de nem a klasszikus értelemben vettet, hanem a többsége ilyen egyszerűbb. Hozd el, vidd el, öld meg, védd meg, gyűjtsd össze, stb.Ezeken felül vannak integetős emberek, akik hasonló kaliberű küldetéseket adnak. Vidd el a levelet, hozd el a szekeret, stb.
Van még multiplayer story, ahogy a legeleje indult, az ikon a térképen olyan, mint a single részében egy küldetés. Na én ebből semmit nem csináltam még.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy eddig mit csináltál multiban? Hogy szereztél pénzt? Hogy nem untad meg?
-
arcitec
addikt
Tegnap este a Posse Up, valami elképesztő volt. Megfelelő csapat jött össze. És ráadásul egymás után jöttek az akciók. Olyan is volt benne, hogy elmentünk a táborhelyre, majd ott kaptuk a küldetést, úgymond - és ilyen még nem volt - anyagbeszerzésre a főzéshez.
Elkaptuk a lopott kocsit, ami tele volt zsákokkal,de a kocsi összetörve.Mindenki magához vett 1 zsákot és azt vittük haza. És ez ment egész éjfélig, de le kellett feküdni. Király volt.
Tehát mindig akadhat valami, ami tartalmas kikapcsolódást ad.
Apropó Posse Up menü. Ügye kezdéskor ez van jobbra a végén. Mutatja a nyíl jobbra tovább, de egérre nem működik.Azt gondoltam majd később lesz aktív. De nem, a bill.jobb nyílra előre lehet pörgetni és úgy már aktív. Ez egy bug szerintem. Mert már korábban is beléphettem volna ide. No de kérdezték, a Free Roam is tele van küldetésekkel , legalább 10 minimum az elején...no és a megbízások ..[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz mert_csokis #5771 üzenetére
Volt itt egy link 1-2 hónapja, optimális beállításokra, mint DX12 és Vulkan-ra is.Ha kell majd belinkelem. Ezt a kettőt a tiédből,most nem tudom a másikban ezt hogy mutatja:
Aniso - 8x vagy 16x (a 8x-os beállítást simábbnak érzed, látható különbség nélkül
Lighting - High Eddig is volt (Médiumon) de ezzel több helyen van. Jó.
A "másikban" meg van adva hány %-ot lehet nyerni. Pár dolgot még ahhoz állítottam - a 2-3 % -tól felfele - és szinte megtáltosodott a 1660 super. Erőteljes 60fps, ez le tud nyilván esni helyenként 52-55 környékére ,de nem jellemző, ami eddig 42 volt a min. A proc kevésbé melegszik, érdekes a gpu sincs mindig 99%-on. Még ki kell figyelnem, de eddig is gyors volt az egér mozgásra, de most meg már ezt meg kell szokni, mert már szédülök akár.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
addikt
Micsodaa, kutya, meg leveses kondér? Honnan a picsuból szerezzek kutyát, meg kondért, ráadásul pénzem meg alig van még, olyan háromszáz akármennyi dodó csak.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
mert_csokis
senior tag
A saját, végletekig kitesztelt beállításaim:
API - DX12
Texture - Ultra
Aniso - 8x vagy 16x (a 8x-os beállítást simábbnak érzed, látható különbség nélkül)
Lighting - High (kötelező, Medium-on az éjszakai árnyékok elvesznek, ezen nem szabad spórolni)
Global Illumination - Low
Shadow - High
Far Shadow - Ultra
SSAO - Medium
Reflection - Medium
Mirror - Ultra
Particle - Medium
Tesselation - High
TAA - Medium
FXAA - Off
MSAA - Off
Near Volumetric - Low
Far Volumetric - Ultra
Volumetric Lighting - Low
Unlocked Vol. Raymarch - Off
Particle Lighting - Medium
Soft Shadows - Off
Grass Shadows - High (kötelező, alatta a leveles aljnövényzet árnyékai eltűnnek)
Long Shadows - Off
Full Res. SSAO - Off
Water Refraction - Medium
Water Reflection - Medium
Water Physics - Off
TAA Sharpening - Maximum
Motion Blur - Off
Reflection MSAA - Off
Geometry LOD - Maximum
Grass LOD - 2 out of 10
Tree Quality - Ultra
POM - High
Decal - High
Fur - Medium (High beállítás mellett sok esetben artifact-ol a bunda ill. szőrzet textúra)[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
addikt
Üdv!
Az online rész továbbra sem akar beszippantani, kb. 2 hét után most is csak azért léptem be, mert olvastam, hogy ezért adnak majd valami jutalmat. Viszont olvasom itt a fórumon, hogy vannak napi küldetések, és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy ezek hol találhatók a menüben?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Story módban ha valakinek nem akarja elfogadni a fényképet a Black Belles küldetésnél akkor rakjátok át windowed borderlesbe a beállítást és úgy elfogja fogadni egyből.
Azért írok mert én annak idején rengeteget szívtam vele.
Nekem is most sikerült így megcsinálni. -
Pferi
senior tag
Story módban eltűnt a kedvenc lovam Vissza lehet valahogy szerezni? Az istállóban nyoma sincs.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
p a s s e r
őstag
válasz arcitec #5763 üzenetére
ha így van sem vagy egyedül... kb. a 120. óránál jöttem rá, hogy hogyan lehet fegyvert tisztítani...
mondjuk kerülöm a youtube, google, stb. alapú segítségeket, próbálom magamtól "megfejteni"...[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
-
arcitec
addikt
Mindenkinek. Igen már értem is, eddig csak sejtettem mit akartok. Na majd este tesztelem és jelzem mire jutottam. De ha úgy van , ahogy írjátok,akkor béna vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
válasz arcitec #5759 üzenetére
"Egyikben van x,y,z fegyver , a másikban q,w,e fegyver."
Nem. Mindkét slotban ott van az ÖSSZES fegyvered.
Pl. a 9 órásnál kiválasztod az ÖSSZES fegyvered közül a Varmint Rifle-t. AZ nálad lesz ha leszállsz a lóról.
A 6 óránál kiválaszthatod az ÖSSZES fegyveredet (kivéve a Varmint Rifle-t, mert az már a 6-osnál ki van választva). Ez is nálad lesz ha leszállsz a lóról.
Ennél jobban, érthetőbben már nem tudom leírni, bocsánat.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Puma K
nagyúr
válasz arcitec #5757 üzenetére
Azt kellene értened, hogy többen leírták többször is, hogyan lehet megcsinálni amit szeretnél csak nálad a gyakorlatban nem jön össze, mert vélhetően nem jól csinálod.
De ennyi hozzászólás és képes segítség sem után megy... akkor fusd át még egyszer a többiek által leírtakat... de ha esetleg meg is próbálnád a gyakorlatban úgy ahogy írják akkor mennie kellene... a lényeg hogy meg lehet csinálni azt amit szeretnél...
(#5756) gyimger hozzászólásában látszik, hogy van 2 slot-fakk-hely bármi... amiben 1-1 puskát be tudsz állítani azaz lehet nálad 2 különböző puska is.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Na most már csak azt nem értem, ennyi után, TI hogy - hogy nem értitek.
EGY slotból akarom mindkét fegyvert magammal vinni,ha leszállok a lóról
Illetve most nem tudom megpróbálni,de minek van 2 slot. Egyikben van x,y,z fegyver , a másikban q,w,e fegyver. A bajom az, hogy nem tudom magammal vinni a q,w puskát,hanem csak a q vagy w vagy e és x,vagy y,vagy z. Ebből már érthető mit akarok.Ha nem így van akkor bocsi.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #5757 üzenetére
Csináld így
1-felülsz a lóra
2-tabot lenyomod, nyomva tartod
2a--ráhúzod a kurzort a bal oldali puska slotra, kiválasztod a kívánt fegyvert az összes puskád közül a Q és E segítségével
2b--ráhúzod a kurzort a lenti puska slotra, kiválasztod a fegyvert az összes puskád közül a Q és E segítségével
3-elengeded a tabot
4-leszállsz a lórólA fentiek közül melyik ponton akadsz el? Nálam mindig így működik.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz p a s s e r #5755 üzenetére
Mit kellene értenem? Azt , hogy nem lehet azt amit szeretnék?
-
Pferi
senior tag
válasz arcitec #5749 üzenetére
A 9 órásban van 1 fegyvered (Q és E gombbal válthatod). A 6 órásban egy másik fegyvered (Q és E gombbal válthatod). Akkor ha leszállsz a lóról ez a két fegyvered lesz nálad.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
arcitec
addikt
válasz gyimger #5750 üzenetére
Jó,jó most majd megteszem azt amit mondtok,hogy szerintetek körbe megy. Eddig nekem ez nem sikerült. A 6 órás tárcsában ami van az csak ott van. A 6 órásban meg szintén mindig u.a kerül.Adott tárcsából csak mindig csak egyet tudok kivenni. Ha u.a tárcsából már 1 nálam van és ki akarok venni egy másikat, akkor kicseréli. Nem tudom , hogy ez már így érthető-e?
Annak örülnék a legjobban ha ez, mint ahogy alant írtátok, nem így van. Csak nekem nem jön össze. Egyébként meg szar az a rendszer mert a fegyverek lehetnének simán egy helyen és nem kellene szarakodni melyik hol.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
De pont ezt mondom,hogy ha 9 órásban van az a 2 amit ló nélkül akarok az nem megy.
Mert ha kiválasztom az egyiket, majd a másikat , akkor lecseréli arra ami abban a "slotban" - vagy "fakk" talán érthető, az a neve aminek mondjuk - van tárolva.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
arcitec
addikt
Persze, hogy választható,nem ez a gond, hanem a TE szavaiddal élve 1-1 puska 9 óránál a "tárcsában" a többi a 6 óránál lévőn. Nyilván azt választom ki,amelyiket használni akarom.De amit szeretnék magamnál a lóról leszállva - ami kettő lehet max - az 1 tárcsán belül van. Onnan csak egyet lehet választani használatra. Ha az ott lévőből másikat akarok,akkor lehet,de csere történik. Szóval ez a bajom.Remélem érthetően adtam elő most már, de ha kell nekimehetek majd képekkel is. De kezdem sejteni mire célzol, kérdés működik-e, de majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
őstag
válasz arcitec #5738 üzenetére
Nem biztos, hogy értem a kérdésed, mert már a "távcsöves fakk" sincs meg.
Weapon wheel a neve, lényegében egy tárcsa. "6 és 9 óránál" van egy-egy nyereg szimbólum ha egy fegyver sincs használatban. Legyen ez a "fakk" .
Ezen belül tudsz váltani az összes lovon lévő fegyver (egész pontosan a puskák, repeaterek, normál shotgunok és az íj) között.
Példa kedvéért, ha van egy repeatered és azt kiválasztod "9 óránál", akkor értelem szerűen ugyanazt már "6 óránál" nem fogod látni, de az összes többit igen. Tökmindegy, hogy távcsöves vagy új, mindegyik választható a két "fakk" bármelyikében. -
Plata
félisten
válasz arcitec #5738 üzenetére
Lovon tudod változtatni a fegyvereket.
Nálam ha vadászni megyek RBR van és repetear meg két lefűrészelt csövű shotgun.
Ha fejvadászatra megyek akkor a két shotgun helyett két pisztoly.
Ha meg keresgélni kincseket akkor repeater varmint és két shotgun.
Repeater kell barom banditák ellen esetleg,két shotgun iszonyat jó pumák és farkasok de grizzli ellen is.Még ha hat farkas is támad be akkor sem sok esélyük van a dupla shotgun ellen. -
arcitec
addikt
Ellenben a fegyver használattal nem jutok 5-ről hatra. Vettem egy új repeatert, és berakta a távcsöves fakkba. A másik repeater a másik fakkba, de nem tudom ezekből átrakni , illetve cserélni. Ha a lovon vagyok nem annyira gond de ha leszállok csak 2 lehet nálam és ha a távcsöves van nálam,akkor a másik fakkból való puska van velem.De nem azt szeretném ,hanem az újat, az meg a távcsöves fakkban van.Kvázi mint a Banános Joe , nincs személyi anykönyvi nélkül,de fordítva sem...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Rakd fel a legújabb drivert. Futtasd le a az RDR2 saját benchet jó lesz az ... oszt majd ha többet tudsz finomíthatod, speciel én úgy használom, láttam javasolt beállításokat, minimásl a különbség. Nálam biztosan a 1660 Super-el.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! A Mai nap meg vettem a játékot és olyan kérdésem lenne, hogy tolja-e valaki 1080ti-al? Ha igen milyen beállításokkal játszik? Illetve nekem jelenleg a 441.66 driver van fent (nem volt eddig indokolt a váltás) legújabb driver javít a teljesítményen vagy elenyésző?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
macy
addikt
Mi egy hete nem tudjuk haverral együtt nyomni ezt a fost, én se tudom behívni posse-ba, ő se tud behívni engem.
-
arcitec
addikt
Most sem megy már. Szerintem az ajándékokra hajthatnak sokan , márpedig akkor még szerdáig gázos lesz ...
-
arcitec
addikt
Kaptam térképet azt hol hogy tudom megnézni?
Megkaptam az ajándékokat több száz dollárban ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
lo_jo
senior tag
válasz xEon1337 #5726 üzenetére
Amikor kilepsz a jatekbol, varj egy kicsit es csak utana zard be a launchert. Nem jelzi, hogy mikor vegez a cloud sync-kel, igy a gepen levo es a cloudban levo nem egyezik. Nekem kb ez az egyetlen hiba, amibe belefutottam.
Tegnap este nekem hibatlan volt az online ejfel korul, talan csak a tabor volt egy placcal arrebb, mint tegnapelott, de ez kb 150-200 metert jelentett. Vadasztam, mentem egy resupply kuldetest, pokereztem, szokasos 0 issue.
-
arcitec
addikt
válasz xEon1337 #5726 üzenetére
Nekem volt ilyen. A c:\Users\"sajatuser...."\Documents\Rockstar Games\ helyen van a mentés. (Akkor még nem tudtam). Szóval mentsed el és szinkronizálj a gépedről a szerverre ha nem jó fordítva. Ha félre megy, legfeljebb visszatöltöd a mentést. Idő kellett de nekem sikerült.. neked is fog..- csak próbálkozni kell..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Bő egy hete vettem meg a játékot, azóta az összes indításnál sír, hogy a gépen tárolt és a felhőben tárolt mentés nem egyezik. Mindig ezt fogja csinálni?
"Less but better" - Dieter Rams
-
Plata
félisten
válasz arcitec #5723 üzenetére
Nagyon rossz volt a szerver az fix.
Error kidobás nem volt,de rengeteg idegesítő hülyeség igen,kb semmi sem működött.Tábort nem lehetett letenni,moonshine shackban nem volt NPC,az utakon üres szekerek voltak.
A boltos eszement lassan vett meg mindent.Volt nálam egy rakás hús,elakartam adni de minden tétel után vagy félpercig töltött azzal a szöveggel hogy transaction pending.
Aszittem a nap lemegy mire eladom a húst.
GTA még mindig az elsők közt van eladási listákon,az új DLC miatt rekord sokat költöttek rá a játékosok decemberben.Rekord sokan játszottak vele,meg soha ennyien nem streamelték és a többi.GTA-ban aki nem akar pénzt farmolni az vehet valódi pénzért GTA dollárt shark card-al.Az új DLC miatt irtó sokan irtó sokat költöttek shark cardra.Az előző DLC is nagy durranás volt,de ez még nagyobb.Decemberben rekord nagyságú bevételt termelt a GTA Online. -
-
Plata
félisten
Hát ha fel is jutsz akkor sem jársz sokkal jobban.
Az este nagyon szar volt a szerver,a tábor állandóan eltűnt,le tenni sem lehetett újra,ha újra indítottam a játékot és a camp opcióval léptem be akkor sem volt táborom.
Moonshine eladás után nem tudtam újat indítani mert nem volt NPC a házban,kivéve a zenészek a bárban,de akinél indítanám a főzést nem volt ott.Viszont pár retardált egymást lövöldözte a ház körül.
Próbáltam volna még bounty hunterezni is,az még viccesebb lett.
A célponthoz lovagoltam ahol az úton volt két szekér üresen és a lovak meg mentek,de nem haladtak csak két üres szekér volt amiben a lovak jártak.Mivel kb félórányi szenvedés után sem tudtam tábort letenni se NPC nem volt moonshine-ben,így felrobbantottam a szekeret és kiléptem online-ból.Valami robbanószert vagy mi a szart szállítottak a szekerek,de elméletileg rajta kellet volna lenni a célpontnak.
Ami miatt rohadtul hiányzott a tábor,az az volt hogy legalább 5 laza napi küldi volt amit a táborban lehetett volna csak megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Hát elmegy a k..... a....-ba a Rockstar...
3 napja játszottam utoljára a RDR2-vel, kb. 6 órát folyamatosan, tökéletesen működött. Azóta be se kapcsoltam a gépet. Ma lett volna időm szórakozni, erre mit csinál ez a rakás xyz? Folyamatosan error-al kidobál, és hiába csinálok bármit amit itt vagy más külföldi oldalon találtam, semmi sem használ.
Az a legdühítőbb hogy az égegyadta világon SEMMI nem változott a gépemben vagy a beállításokban.
Köszönöm szépen Rockstar, ha valaki majd megkérdezi tőlem, hogyan adjon ki 16.000 Ft-ot a semmire, akkor majd javaslom neki hogy vegye meg az RDR2-t...
Bocs a kifakadásért, de nagyon dühítő a dolog. Mégha egy "virágbolti" program csinálná azt megértem, de ezért nem kevés pénzt kér a kiadó.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem az Online részt, és elvileg most a Rockstar ajándékokat ad.
Ezeket játékon belül hol lehet átvenni?
"RED DEAD ONLINE JUTALMAK
Január 28 és február 3 közötti belépésért a The Gunslinger’s Cache jár a játékosoknak, amely az alábbiakat tartalmazza:
Schofield Revolver
Varmint Rifle
100x Split Point Revolver Ammo
100x High Velocity Pistol Ammo,
100x Express Repeater Ammo
100x Slug Shotgun Ammo
20x Explosive Rifle Ammo"Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
arcitec
addikt
Van 4 puskám. 2 a lovon, 2 nálam. Azt hogy tudom megoldani, hogy melyik legyen nálam és a lovon, mert most ez felállás pont nem jó. Egyébként jobboldalt van még menü,nem értettem miért nem lehet elérni.De csak egérrel nem,jobb nyíllal megy és be lehet lépni a "team works-be". Egész új, most így : [Posse Up]
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz p a s s e r #5694 üzenetére
Ha jól tudom, ezek nem eladhatók és inventoryban sem jelennek meg, így eldobni sem tudod őket. Fence-nél van egy tárgylista (a nevét passzolom), ott kell megvenned ezeket a (kész) tárgyakat, így tényleges craftolást nem igényel.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
p a s s e r
őstag
válasz p a s s e r #5694 üzenetére
erre esetleg tudna valaki válaszolni? megköszönném...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
őstag
őstag
Létezik (nem tudom kapható-e még) Complete Official Guide néven egy 350 oldalas könyv, ebből van az alábbi két táblázat, hogy ne kelljen találgatni, mit mivel, hogyan lehet/kell lőni, és milyen lesz az eredmény.
-
CptAdamica
veterán
válasz p a s s e r #5710 üzenetére
Igen, pont most kaptam meg a dead eye ezen tulajdonságát, ahol kiemeli ezeket a részeket. Így már egyszerűbb lesz, köszönöm!
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
p a s s e r
őstag
válasz CptAdamica #5707 üzenetére
szerintem ezen az oldalon sok hülyeséget írnak, bár sok hasznos dolog is onnan derült ki számomra...
a legegyszerűbb előkapnod a lutra albumot (asszem progress>animals), és az állat leírásában le van írva az ajánlott fegyver... hamar össze fog állni a kép, hogy mire mivel érdemes vadászni...
tapasztalataim szerint kb így alakul:
- kígyó béka, patkány és hasonló apró madarak: íj, small game arrow-val...
- borzok, nagyobb madarak, nyulak, stb: varmint rifle
- minden másra rolling block rifle, kivéve:
- a rókák, nyestek és a hód: ahhoz repeateramúgy ha a fejét lövöd a jó fegyverrel, akkor nagy baj nem lehet... ha belassítod az időt, akkor ilyen hőtérképszerűen mutatja is az állaton, hogy hova érdemes lőni...
[ Szerkesztve ]
-
Fornit
csendes tag
válasz peterson79 #5708 üzenetére
Szerintem erre az [link] oldalra gondoltál
-
peterson79
őstag
válasz CptAdamica #5707 üzenetére
Ahhoz nem elég az. Van egy oldal, régebben belinkeltem, most nem tudom, abban van minden leírva milyen fegyverrel kell lőni az adott állatot. A kisebbeknek például Varminte Rifle az ideális. Őzeket lasszóval is el lehet kapni, mondjuk kell hozzá egy jó ló.
Van egy Talizmán is ami jobb bőrt eredményez, de nem mindig adja be. Keress rá gugliba, hogy rdr2 vadászat, valamit tuti kidob, még magyarul is megtaláltam -
CptAdamica
veterán
válasz peterson79 #5706 üzenetére
Köszi. És a Dead Eye fejlődésével kapom meg a képességet, ami megjelöli, hogy hol kell meglőni az állatot ideálisan, hogy perfect skin legyen?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
peterson79
őstag
válasz CptAdamica #5703 üzenetére
Ha eldobod a tábor területén az eltűnik. Legalábbis Nekem sose volt meg semmim, szerintem Dutch lopja el .
Eleinte Én is azt hittem, hogy elég odavinni és földhöz vágni, de nem. Vagy Pearson-nak add oda vagy vidd el egy városba, esetleg a Trapper-hez, hogy el tudd adni.
Én nem vesződtem az ide-oda hordással, káá.. sok idő mire mindent lerendeznél, ráadásul útközben úgyis megint belebotlasz valamibe amit le lehet lőni...szóval..Francokat, odaadtam mindet (Donate amúgy, igen) Pearson-nak oszt csá, gyerünk tovább.
Ja, igen, alább már válaszoltak, de Én is írtam. A Perfect azaz 3 csillagosokat számon tartja, a Craft menüpontnál meg is tudod nézni miket tudsz készíteni és mennyit szedtél össze belőlük. Ezt mondjuk érdemes felírni, hogy ha járod a vadont, akkor értelmes dolgokat vadásszál
a többiből pénzed van rögtön (1 és 2 csillagos bőrök)...mondjuk mintha adna pénzt a Perfect-ért is..nem emlékszem, egy ideje hanyagolom a játékot[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz p a s s e r #5704 üzenetére
Áhhá, így már világos, köszi és peterson79-nak is.
-
p a s s e r
őstag
válasz CptAdamica #5703 üzenetére
personnál: ha azt írja a szőrre (csak háromcsillagos számít), hogy donate for crafting, akkor azt betárazza neked...
-
CptAdamica
veterán
válasz peterson79 #5702 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy úgy lerakni, hogy később tudjak belőle kraftolni esetleg. Ha odaadom Mr. Pearson-nak, ő csak megveszi, nem?
-
peterson79
őstag
válasz CptAdamica #5696 üzenetére
Betárazni? Add oda a perfect pelt-eket, meg amit akarsz Mr. Pearson-nak, a dagadt, kalapos ürge. Amit gyűjteni kell, mert kaphatsz belőle új cuccokat azokat számolja, a többit eladja vagy tudja a bánat mit csinál vele. Ugyanez van a hússal is, azt feldolgozzák és jó pontnak számít, ha viszel vissza állatot, főleg ha egészben.
Ha pénzt akarsz keresni és úgy érted a betárazást, akkor inkább a sztorival haladj, kb 2-3 óra játékkal szerintem el lehet érni olyan szintre, hogy ne legyen gond a pénz.
Egyébként személy szerint mindent amit levadásztam, a táborba vittem vissza. Ha perfect, ha nem. Valamennyi lóvét Ő is ad érte, de inkább reputációt ad..bár nem sokat
Amit meg a fosztogatásból szerzel azt egy Fence-nek kell vinni és ott eladni, abból is jó lóvé van. Sokan rohangálnak ezüst és arany zsebórákkal, meg egyéb értékes csecsebecsével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest