Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
a hó nem hogy elállna, de egyre jobban szakad
Asus Rog Strix Scar III
-
jozefgucci1
addikt
válasz bigrob #14997 üzenetére
Ma készülök kivinni egy fullos Trader szekeret + piásat is ha gondolod csatlakozz és akkor a felét megkapod te is . Ha van discordod akkor adok címet azon lehet komunikálni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Plata
félisten
Hát az ilyen japános játékok nálam labdába sem rúgnak.Nem az én világom.
Én RDR 2 helyett GTA-ztam és visszamentem farmolni STO-ba.
Az utóbbi már már beteges.Egyszerűen néha elkap a gépszíj és nincs megállás.
Majd 10 éve játszom vele,egyszerű F2P lúzerként kezdtem,mára az accountomon több ezer dollár értékű dlc és store tartalom van.Ami mind acc wide.Az accom elite státuszban.Kb 1600 dollárnyi pénzem van az eljövendő dlc-kre.Store-ból minden fizetős csomag és hajó megvéve,kivéve egy vagy kettő,mert rühellem.
de valódi pénzt sosem költöttem,meg kerestem az árát a játékban.
Valamikor csak azért farmoltam hogy legyen egy fizetős hajóm és ütőképes legyek.
Aztán kiderült hogy értek a farmoláshoz és engem nem untat hanem inkább szórakoztat.
Jelenleg már nem gond az ütős kari,a legfrissebb 1-es szintű karim már legendary osztályú hajóval fut.
Egyszer volt olyan gondolatom hogy Ps4-re megyek STO-val,de újra kezdeni mindent nulláról,na neem.#14995Mike
Nem volt kedvem mert a táborban jó kaja volt főzve,maradt a sűrű k anyázás.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
rengeteg játék van Plata, én inkább a bőség zavarával küzdök
- belekezdtem karácsonykor a Persona5-be
- a Neo The world ends with you most féláron van, most nézem a demót
- jan 5-én jön a frissítés a Genshin impact-hoz, így azt is előszedtem
- be kéne fejezni végre a Kena-t
rdr2 onlineban most járt le a 28 nap, szóval azt most picit félrerakom -
Plata
félisten
-
bendegruz
őstag
Én megszerettem coltert az utobbi időben.
Sokszor voltam ott a fosszíliák miatt.
Nyugis, tök jól lehet vadászni. Sok 3 csillagos állat van.
Kár hogy a tabort nem lehet odatenni.
Ott még a havazás is tök jól néz ki.Asus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz bendegruz #14987 üzenetére
Nem is az fps.
Hanem ez a szar ködös idő úgy gáz ahogy van.
Szép tájból nem látsz semmit sem fos párától.
GTA-ban némelyik épületnek textúra hibái lesznek havas időben.
Oda álsz ház sarkához és látod hogy a saroktól félméterre van egy épp csak látható fantom házsarok.
De RDR-ben szerintem cseszett rossz.
Sztoriban is rühelltem a havas részt.
Egyébként havas időben GTA-ban több a fura bug is.
Tegnap be mentem volna az autós szervizembe mire sok perc töltés meg fekete képernyő,majd zuhantam a textúra alatt ejtőernyővel.
Cayo perico islandon meg a víztornyok bugosak.
Ha az aljához álsz bizonyos helyen akkor fel lő a cső a toronyba.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ez az agyatlan hó meddig tart még?
Amúgy sincs nagyon kedvem játszani mert hónapok óta semmi nincs,de ettől a ködös havas fostengertől még élvezhetetlenebb nekem.
GTA-ban sem jön be ez a marha hó,de ott nem ennyire durva.
Na ott még hógolyózni is lehet,bár nem tom,talán RDR-ben is van,őszintén szólva ha hó van RDR-ben nem szoktam játszani.
Mostanában ha van időm GTA-zok,az új online dlc szerintem ütősebb mint egy sztori dlc.
Főleg hogy mostmár mégjobban lehet szívatni a sok idióta pvp majmot. -
bendegruz
őstag
válasz bigrob #14980 üzenetére
Én túl vagyok a második Karaktereken.
Pár tanács, ahogy én csináltam:-rozsaszin emberkeknel küldetések csinalasa(ad aranyat, penzt, xp-t)
-napi feladatok csinalasa (ad aranyat és xp-t(hetente emelkedik az arany mennyisége ha minden nap legalább 1 napit megcsinálsz))
-csatlakozz olyanokhoz akik bountyznak - tradereznek (előbbiért arany is jár, utóbbiért pénz és xp)
-azt hiszem rank 10 felett minden 5.rank után jár egy kincsesterkep ami altalaban ad egy aranyat.
-ha megvan egy szakmára az arany, akkor en a colkectort ajánlom elsőnek. (Azzal viszonylag gyorsan tudsz pénzt és xp-t farmolni ha teljes kollekciókat adsz el)
-ezek után már tudsz jó fegyvert, lovat, lőszert, nyerget, stb venni és mehetsz a többi szakmára.Ajánlott a deffenziv mód kezdőként, akkor kevesebben fognak cseszegetni.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
Mike
veterán
min játszol? pc? mondjuk itt vannak pcsek ők is segíthetnek. pl ha részt veszel a trader kiszállításban, a leadehez képest 50%-ot kapsz. ezzel szépen lehet keresni trader role nélkül is
vagy itt a mostani call to arms, 1 arany, és kb 400-500 dollár, amit ha folyton meghalsz, akkor is megkapsz
az eventekre is érdemes elmenni (kapsz róla értesítést amikor van) az is ad aranyat -
Mike
veterán
én idén kezdtem új karit
először kell egy golyós vadászpuska: bol action rifle
mellé kell egy shotgun: pump action
ezek egyike sincs szinthez kötve
kell egy jó ló, az 500 dolláros mustangot javaslom, az sincs szinthez kötve, és 4es bond szinten full staminája és hpje van
kell még a varmint rifle, amivel kisállatokat tudsz lőni, meg madarakat
első körben csináld meg a story missions-öket, sárgával jelzi a térkép
ha arany kell, márpedig kell akkor minden nap csináld a daily challenge-eket, 28 napon át. nem kell mindet, de ne maradjon ki nap.
ami még ad aranyat az a bounty hunter, plusz ez ad egy jó nyerget is, amit rátehetsz a mustangraa staminádat futkosással tudod fejleszteni, a hp-t evezêssel és mások fejbe nyilazásával, a dead eye-t pedig nyúzással.
a piros menü progress részében van az awards, vannak köztük olyanok, amiket lehet resetelni, pl 100 növény eladása, minden resetért 0.4 aranyat kapsz, 10x lehet resetelni mindenta munkákat akkor vedd amikor akciós
nekem a bounty hunter volt az első, második a trader, utána collector, naturalist, végül moonshiner
a collector magányos, míg a bounty inkább csapatban jobb[ Szerkesztve ]
-
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jó összefoglaló oldalt, hogy Onlineban mivel kellene foglalatoskodni? Ma elba*tam vagy 1 órát hogy majd én vadászok, de az alap fegyverekkel nem nagyon tudok 1*-nál többet összehozni, pénz meg nincs másra..
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bendegruz
őstag
Most nézegettem a rockstar shopot.
Tök jó leárazások vannak, de csak az usa-ba szállítanak ki.
Pedig van elég jó rdr2 polo meg hutomagnes is.Asus Rog Strix Scar III
-
Mike
veterán
itt van pár kép a karaktereimről
akivel kezdtem, majd őt átalakítottam, a végén meg a csajszi ahogy eredetileg kinézett, meg pár szet ruhaha valakit érdekel
[link] (imgbox gallery link)
-
bendegruz
őstag
Egyebkent hatalmas szívás volt, csak türelmes embereknek ajánlott :D
Asus Rog Strix Scar III
-
Redneck
nagyúr
válasz negyven2 #14953 üzenetére
Jól hangzik, majd megsasolom! Elkezdtem. Kicsit lassabb mint 1060-nal volt, és valamivel szarabbul is néz ki, de nem vészes. 4K TV-n kíváncsi leszek, milyen lesz.
Kár hogy nem kapott új generációra egy kis patchet...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
negyven2
veterán
válasz Redneck #14944 üzenetére
Amúgy Xbox/PS-hez van egy olyan kis extra funkció a Story mode (az Online esetében nagyon régen kiszedték ezt) esetében ami PC-n/Stadia-n nincs.
Ez pedig az iOS és Android-ra elérhető Red Dead Redemption 2 Companion App. Aminek a legérdekesebb funkciója az, hogy a játékbeli aktuális valós térképet ki tudod tenni telefonra/tablet-re. Kb. ugyan úgy működik mint ha a játékban nyitnád meg. Vagyis mutatja az aktuális helyzetedet, célt, környékén lévő dolgokat, ki lehet jelölni benne célpont is... vagyis igazából mindent amit a játékban megnyitható tud.Egy ideig még online-ban is működött, de ezt már régen kiszedték (pedig mennyivel egyszerűbb lenne így a collector role-t használni
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz bendegruz #14950 üzenetére
Szokott olyan lenni olyan heti akció (bónusz), hogy 30%, 50% vagy akár 100% bónusz van az eladott teljes kollekciókra. Vagyis akár dupla annyi pénzt is lehetne keresni velük. Persze ilyen leghamarabb csak januárban lehet... vagy később
-
bendegruz
őstag
a sors fintora..az utolso előtti spoton volt
de megvan, az a lényeg...
,ár csak egy fossil és megvan a 170 kollekcioAsus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #14946 üzenetére
minden helyet megnezek ahol lehet.. a random spotokat és a coinokat...máshol nem lehet..csak szopat a játék
Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
3.napja kergetek 1db gold dollart..már adott mindent, ezen kívül...
ez az egy hiányzik, hogy a 10 coin kollekció meglegyen
eskü direkt csináljaAsus Rog Strix Scar III
-
Redneck
nagyúr
Köszi az infót, akkor használom a meglévő RS profilom! Kénytelen voltam megvenni, mivel belátható időn belül, nem valószínű hogy normális VGA-t veszek.
-
negyven2
veterán
válasz bendegruz #14942 üzenetére
Nem járható át, de nem kell új Social Club account csak emiatt. A már meglévőt is össze tudja kapcsolni az Xbox/PS/Stadia profiljával is. Természetesen a PC-s dolgokat, mentéseket nem éri el, vagyis mindent újra kell kezdeni (Online/Story).
-
Redneck
nagyúr
PC-n a második tábornál, 89 óra után félbehagytam a játékot, mert eladtam a VGA-t és vettem egy XSX-et. Mivel nagyon hiányzott, megvettem akciósan boxra is. Tudom hogy két teljesen más platform, és boxon nem olyan szép, meg csak 30 fps, de akkor is csengettem érte.
A mentéseket nem tudom áthozni? Itt is be kell majd jelentkeznem a Rockstar Socialba?
-
arcitec
addikt
A mai napi full karácsonyi ajándék ...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bendegruz
őstag
Golden spirit bear fizet a legjobban crippsnel.
Asus Rog Strix Scar III
-
sormo
tag
válasz jozefgucci1 #14931 üzenetére
ja megmarad, én ha lehet az alligátort választom a koszos csajnál azt a legkönnyebb megszerezni.
Aztán a farkast mert mindig van egy szikla vagy szekér ahová fel lehet mászni ha kiengedem a ketrecéből és onnan lövöm. -
Đusty
addikt
válasz jozefgucci1 #14934 üzenetére
Lagrasban Henriett-nél érdemes a küldetésekből választani, banded gator, shadow buk innahme elk, ezek hamar megvannak hosszúba nem érdemes belemenni. Amúgy összefutni meg csak ritkán lehet velük.
-
Plata
félisten
Akkor sem veszik el ha felrobban kocsival együtt.
Bár ha játékos felrobbantja lehet hogy jobb cucc lesz rajta mint előtte,bár a legendás bőr úgyis a legjobb mindig.
Nekem volt hogy teli kocsit hülye tahó felrobbantotta rakománnyal,a táborban újra lehívtam és teli volt három csillagossal.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
úgy
-
jozefgucci1
addikt
Köszi srácok a tippeket . Átköltöztettem a táborom Great Plains-ra és itt már van minden
Sormo : Úgy érted ha felraktam valamit a szekérre és nyomok neki egy Dissmis-t akkor ha visszahívom két perc után nem veszik el róla semmi ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sormo
tag
válasz jozefgucci1 #14926 üzenetére
régen én is állandóan vadásztam mindenre de rájöttem, hogy jobb a legendásakat szedegetni mert hamarabb kész a trader kocsi belőlük.
Mikor megvan a legendás bőr akkor hívom a kocsit feldobom aztán elküldöm a szekeret.
Megint lehet menni egy másikra.
A táborban előhívod és már tele is a camp raktár csak Cripps-re kell várni, hogy tegye a dolgát és vihesd... -
Đusty
addikt
Legendás bőröket jóval gyorsabb és egyszerűbb gyűjteni a hunter wagonra, persze ott se mindegyiket.
-
bendegruz
őstag
A campet arrébb tudod tenni ha a log menüt behivod.
Én emerald környékén szoktam vadászni.
De ha szereted az izgalmakat, este annesburg felett pumara vagy bolger glade alatt parducra :)
Vagy lagras ahol aligatort lehet könnyen puskacső végre kapni.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
jozefgucci1
addikt
Vadászni merre érdemes mostanában ? Valamint az utóbbi időben a bázison mindig Armadiló köré teszi ahol elég nehézkes hunting wagonnal vadászni
-
bendegruz
őstag
rohadt idegesitő bug...
eddig két collectible helyen az volt, hogy ha kiássa a cuucot, utána elkezd menni a karakter automatikusan és semmit nem lehet vele csinálni...
persze ujra kell tölteni és utána kiásni ujra a cuccot
egyik fosszilnál ez rendszeres jelenség...most egy random spotnál is ugyanezAsus Rog Strix Scar III
-
Mike
veterán
az új call to arms helyszínek jópofák
lősz kifelé a házból mint egy westernbenmajd csinálok erről is videót
addig itt a tegnapi, ahol nem egyszer volt piszok mázlim,hogy túléltem [link] (ez még a normál Valentine) -
bobalazs
nagyúr
[link]
rövid vidi ugyanazokkal abeállitásokkal dx 12 vs vulkan -
Bal0924
aktív tag
válasz bendegruz #14908 üzenetére
De amikor először csináltam, még régen. Egy nap alatt összeszedtem az összeset.
De megpróbálom újra, alszok pár napot...De nem fura hogy elfogadtam a küldetést és egyből 5/5 és a többi is x/x csak nincs kipipálva?
És az online rész is behülyült, a sztoriban bearanyoztam pár fegyvert. Online-ba meg pont akkor, azt hiszem ugyan azok a fegyverek, visszaálltak alapra.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Sziasztok.
Mondjátok nincs még új season pass?
Rég nem voltam fent,de ha nincs pass vagy dlc nem is akarok felmenni.
Viszont valami videóban volt szó season pass 5-ről. -
Bal0924
aktív tag
válasz bendegruz #14906 üzenetére
Az Orchidea-kat csak egyszer lehet összegyűjteni?
Nálam valami nem stimmel a játékkal!
Épp a Duchesses and Other Animals küldetést csinálom.
Mikor exotikus madártollak és Orchid-kat kér.
Mikor elindítottam a küldetést eleve 5/5 egreteket mutogatott pedig csak 2toll volt nálam.
Most megy gyűjtöttem a Slipper Orchideát és 7/7 volt a listán, összeszedtem 4et és eltűntek a térképről az össze Slipper Orchidea.Ilyenkor mi a helyzet?
ui: Visszatöltöttem egy kicsit korábbi mentést. ugyan ez a helyzet, csak 4et enged felvenni és eltűnik az összes!
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
használ valaki itt g-sync-et a monitorhoz?
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
válasz bendegruz #14903 üzenetére
Én bár a szokásos bugokon kívül mással nem találkoztam, de hogy solo lobby-ba, másfél óra alatt se rakott be egyetlen egy camp védést, azért az több mint vicces. Minden mást igen, azt nem. Máskor mikor nem daily akkor volt már, hogy egymás után vagy 3-at... Normál lobby-ba!
-
bendegruz
őstag
ma annyi bugot láttam egy nap, amennyit csak plata szokott....
Asus Rog Strix Scar III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest