- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
nem akarom elhinni, hogy ennyi ido alatt semmi nem szivarog ki a tmobiltol.se ar, se megjelenesi ido.
jol megvannak fizetve a dolgozok -
sambuce
tag
Hali!
Ezt vki látta? [link] -
kelzsoca
félisten
válasz
maggi1886076 #188 üzenetére
úgy tudom hétfői és csütörtöki napokon van árlista frissítés.
-
dReFiX
senior tag
válasz
kelzsoca #187 üzenetére
Hát hogy pont hétfőn azt nem tudom, október közepét mondtak, de ezt támasztja alá az is hogy a környékbeli országokban is kezd beszivárogni a készülék. Valamilyen akció keretében jelenik ( karácsonyit mondott dehát még október van
)meg valamelyik Sony készülékkel.
Bár én is jobban örülnék ha már holnap megjelenne. -
dReFiX
senior tag
Jövőhéten (nelegyenigazam!) meglesz a cucc ne izguljatok
, már csak az a nagy kérdés hogyan árraza be a T.
-
dsr
senior tag
válasz
Sir Riccio #184 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok erre a készülékre, de ha valóban 65 k fölött kártyásan akkor felejtős...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
maggi1886076 #183 üzenetére
Dehogyisnem, csak 90kHUF lesz az ára.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gyuribácsi88 #181 üzenetére
Az csak elírás a T-nél.
-
válasz
Dr_Senkihazi #178 üzenetére
Biztos rá akart beszélni egy "fasza" iphone 5-re, vagy 4s-re, megmagyarázta volna hogy kell az neked
Egyébként én is erre a telóra várok, már csak azt nem vágom hogy mindenhol 8mpx-es kamera van feltüntetve egyedül a t-nél van 5, remélem ez csak elírás a t-mobile részéről.
-
Joshi
titán
válasz
Dr_Senkihazi #178 üzenetére
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
kiváncsi leszek,ma felhivtam a T-t,fogalmuk sincs milyen grandX-röl beszélek,és még olyan hülye kérdést tett fel,hogy "mért várom én annyira azt a telot,és had ajánljon valami mást helyette..."
mondom én tudatos vásárlo vagyok,had vegyek már azt amit én szeretnék,köszönöm...kérem kapcsolja ki -
Joshi
titán
korneliusz6 kolléga jóvoltából linkelnék egy ausztriai 229€-ós árat.
Azt egyenlőre nem tudom hogy kártyafüggetlen árról van-e szó, de nem sokára kiderül.
-
Joshi
titán
válasz
Sir Riccio #167 üzenetére
A folyamatos szoftverfrissítés szinte csak a közép de inkább a felső kategóriában megszokott, a cikk is erről árulkodik. Most a gyári támogatásról beszélünk nem a főzött romokról.
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #164 üzenetére
Igen, ezzel így vagyok én is,
főleg hogy a modding lehetősége az eddigi infók alapján = 0, (az IN verziónál) ezért is jó lenne ha a HW és a gyári rom is jól tegye a dolgát,
mert ami hiba benne marad azzal valószínűleg együtt kell majd élni...
Úgyhogy ha tényleg ez van a háttérben akkor valóban érdemes várni
-
Canonfan
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Ma sem lettünk gazdagabbak Grand X-el, félek nem csak lassan jön de drága is lesz.
Ettől félek én is, 70-80K-s áron már nem lenne olyan jó vétel, nekem akkor sajnos túl is lógna a kereten,
+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
Úgyhogy mindenképp maradjon meg a 60k körüli kártyás áron, annyiért ha hardveresen jó, tényleg bestbuy lenne szerintemAmúgy én azt is eltudom képzelni hogy azért húzódik ennyire maratonira a bevezetés (hisz az istennek se akarja elkezdeni árulni a T) mert a gyárban az utolsó tesztelésnél valamilyen hibát találtak a telefonban, és most azt javítják a ZTE-nél (és ugye minden javítás = újabb tesztelés) hogy a piacra kerülő verzióban már ne legyen benne.
Azért gondolom ezt, mert mert már kb 1 hónapja kint van a hamarosan kapható készülékek között, és gondolom a T sem gondolhatja komolyan hogy 1 hónap az "hamarosan kapható" kategória, főleg hogy még most is csak jóslatok vannak hogy mikor lesz....
Szerintem lehet az a helyzet, hogy a T már árulná, de a ZTE valami hiba miatt visszatartotta (remélem már nem) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz...
Úgy tudom egyébként, hogy nálunk és még egy (vagy pár) országban kezdik először árulni az IN-t szóval azért nincs még teszt róla, mert mi leszünk a "tesztközönség"
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
Sir Riccio
addikt
A Virgin Mobile-nál a Tegra2-es verzió van.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #154 üzenetére
Biztosan van valami összefüggés, hogy alig van teszt az inteles verzióról, és a t-mobile is húzza halasztja a megjelenést. Más országokban sem kapható ez a verzió ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Amúgy született már valami normális teszt erről az IN verzióról, mert mindenhol csak az alapmodellről írnak de arról sokat. Valóban kompatibilitási problémák léphetnek fel az inteles rendszer miatt a programokkal ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio #145 üzenetére
Nem tudom melyik típus, de az üzletvezető a blahán nekem ezt tudakolta ki. Bár én is örülnék ha hamarabb kijönne.
-
Garry84
tag
válasz
agressor12 #149 üzenetére
Még csak a hétfői van fent, hátha. Napok óta tűkön ülök... :-)
-
Nundee K.
tag
válasz
Sir Riccio #145 üzenetére
De csak 10.09-től vásárolható.
-
dReFiX
senior tag
Lehet nem újdonság, de tegnap délután nekem azt erősítették meg, hogy október közepén jelenik meg a karácsonyra szánt újdonságok között a Sony készülékevel együtt .
-
rizso
addikt
válasz
kelzsoca #142 üzenetére
Jó lenne
Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás...
Más: Eddig az SGS Advance és a Sony Xperia P volt a két kiszemelt, de kiderült, hogy ahogyan én venném, úgy nincs webshopos kedvezmény, és bolti listaáron mégiscsak ~10k-val drágábbak. Aztán nézegettem ezt a Grand X In-t is, ha jó áron lesz, akkor talán ez is megtenné számomra.
Van már valahol valami tesztféle róla? Több helyen olvastam pletykákat/eszmefuttatásokat, hogy az Inteles Grand X egy bukta, semmirevaló készülék lesz hardvert tekintve. A fenti két telefonhoz képest mennyivel nyújt kevesebbet/többet teljesítményt tekintve? Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy a mindennapi használat során ne hagyjon cserben, legyen folyamatos a működése, 720p videókat gond nélkül vigye/vegye fel, és az alap programok (böngésző, skype, mxplayer, stbstb) menjenek rajta.
-
kelzsoca
félisten
Olyan infókat hallottam (nem ZTE) hogy a héten befuthat a Grand X IN a T-Mobile-hoz.
Elvileg holnap lesz árlista frissítés, és valószínűleg bekerülhet a készülék is, ár nem ismert.
-
agressor12
senior tag
Tré nem iparkodik,hogy piacra dobja
-
Joshi
titán
ZTE telónál én nem mernék így rendelni habár ez az én véleményem/tapasztalatom, sajnos eddig megbízhatatlan gyártók közé sorolnám a ZTE-t. A Blade-et és Skate-et is gariztatnom kellett hangszóró probléma miatt, mindenesetre bátor vagy főleg annak tükrében hogy romolni akarsz.
ui.: a gáz nem is ez lenne hanem hogy az utóbbi 100 hsz-nek semmi köze az IN-hez.
-
dsr
senior tag
-
313313
addikt
Esetleg lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a telefon kishazánka? Most vennék telefont, ezem és Alcatel ot 995-ön gondolkodok....
-
Joshi
titán
Én úgy tudom hogy eddig csak az MTK chip-es változatot rootolták a Tegrás és Inteles-et még nem.
Egy biztos hogy Grand X-ből lesz jó néhány változat.Szerintem a T-mobile egészen biztosan 5Mp-es kamerával fogja adni az Inteles verziót holott más országokban ugyan az 8Mp-el jön ki.
-
hajbel
addikt
válasz
#40993792 #116 üzenetére
Pont ezért tettem fel a kérdést. Az egész hülyeség onnan indult, hogy valaki linkelt egy tesztet, amiben leírta a teszt írója, hogy nem volt ideje rootolni, de látott már tegrás gépeket zárt bootloaderrel, erre mindenki elvan a tévinformációval,. Inkább néznétek utána személyesen az infónak! A neten van olyan fórum, ahol már rootolták a grand x-et, de ha nem így lenne, akkor is egészen nagy pézt tennék fel arra, hogy a ZTE nem fogja zárt bootloaderrel kiadni a grand x-et. [link]
-
Canonfan
senior tag
dsr (#105), Zsolt_72 (#106):
Köszi szépen a hasznos infót!
Hát igen, most jó ajánlat lenne a Defy+ nagyon, nekem 35k körüli lenne 1 év hűséggel, szerintem meg is vettem volna (közel 100%) ha a héten valahol az általam elérhető T-s üzletek közül valamelyikben tudtam volna venni...
A HW szerintem nekem is bőven elég lenne, pl nálam is a játék az kizárólagosan = Angry Birds, ezen kívül telefonálás, zenehallgatás, netezés az amire most használom a telefont.
Sajnos ez van,szerintem is jól jártam volna vele, a mostani telefonom (HTC Tattoo) HW-réhez képest ég és föld a Defy+ is...
Emiatt mostmár különösen remélem hogy jó áron lesz a GrandX, mert már erősen érik a csere, de a GrandX és a Defy+ mellett nincs más amit szívesen vennék a T kínálatából...
-
airmax_2.0
tag
"ZTE said it has no plans so far to update it to Jelly Bean, so don't expect an update before the new year."
-
lacibacsi
addikt
A ZTE telefonok úgy általában milyenek? Ilyenekre gondolok, hogy:
- Milyen a szoftver ellátottsága? Tudnak magyar nyelven alapból?
- Kell-e, lehet-e, érdemes-e mókolni a készülékeket?
- Meghibásodások terén mi a helyzet? Sok van belőle?
Mert ha nincsenek vele gondok és a megfelelő működéshez nem kell folyton buherálni a romot, akkor egy valóban nagyon jó ár/érték arányú készülék lehet még belőle. Csak nehogy olcsó húsnak... -
dsr
senior tag
válasz
Canonfan #104 üzenetére
Nekem is van egy defy+-om a Blade mellett és én teljesen meg vagyok vele elégedve, hiszen ugyan azt tudja a hardver mint egy LG Optimus Black-ben vagy egy Samsung Galaxy S-ben, talán a samunak erősebb valamivel a GPU-ja , de én nálam a mindennapi használat: Netezés, filmnézés, zene hallgatás, kis játék, minden döccenés mentesen megy
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #100 üzenetére
Én meg pont a Defy+ -ra csábultam el majdnem, mert egy kiforrott modellnek tűnik, jókat is olvastam róla, + elég jó árban van most a T-nél csak nem kapni, ha tudtam volna venni a T-nél, lehet még a héten megvettem volna...
Bár nem tudom hogy jó döntés lett-e volna, lehet jó hogy így alakult, mert lehet a GrandX IN megjelenése után bánnám a dolgot...Neked mi a tapasztalatod a Defy+ -al, mennyire elég a hardvere manapság, tényleg elavult már?
Válaszodat előre is köszi!
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
én is nagyon várom már...most skate-et használok (a 2.-at),maximálisan meg vagyok elégedve a zte-vel.kicsit lassu,de tudtam mit veszek,épp ezért ez nálam nem számit hátránynak.
ez meg ugyanakkora méret,jobb felbontás,gyorsabb,ics,stb...hasonlo jo áron.jöhetne már(ez az inteles mizéria nem érdekel,telefonálni veszem,és hogy a mindennapokban jol fusson,esetleg angry birds meg poker legyen rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest