Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jó lenne
Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás...Más: Eddig az SGS Advance és a Sony Xperia P volt a két kiszemelt, de kiderült, hogy ahogyan én venném, úgy nincs webshopos kedvezmény, és bolti listaáron mégiscsak ~10k-val drágábbak. Aztán nézegettem ezt a Grand X In-t is, ha jó áron lesz, akkor talán ez is megtenné számomra.
Van már valahol valami tesztféle róla? Több helyen olvastam pletykákat/eszmefuttatásokat, hogy az Inteles Grand X egy bukta, semmirevaló készülék lesz hardvert tekintve. A fenti két telefonhoz képest mennyivel nyújt kevesebbet/többet teljesítményt tekintve? Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy a mindennapi használat során ne hagyjon cserben, legyen folyamatos a működése, 720p videókat gond nélkül vigye/vegye fel, és az alap programok (böngésző, skype, mxplayer, stbstb) menjenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest