Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ma sem lettünk gazdagabbak Grand X-el, félek nem csak lassan jön de drága is lesz.

Ettől félek én is, 70-80K-s áron már nem lenne olyan jó vétel, nekem akkor sajnos túl is lógna a kereten,
+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
Úgyhogy mindenképp maradjon meg a 60k körüli kártyás áron, annyiért ha hardveresen jó, tényleg bestbuy lenne szerintem
Amúgy én azt is eltudom képzelni hogy azért húzódik ennyire maratonira a bevezetés (hisz az istennek se akarja elkezdeni árulni a T) mert a gyárban az utolsó tesztelésnél valamilyen hibát találtak a telefonban, és most azt javítják a ZTE-nél (és ugye minden javítás = újabb tesztelés) hogy a piacra kerülő verzióban már ne legyen benne.
Azért gondolom ezt, mert mert már kb 1 hónapja kint van a hamarosan kapható készülékek között, és gondolom a T sem gondolhatja komolyan hogy 1 hónap az "hamarosan kapható" kategória, főleg hogy még most is csak jóslatok vannak hogy mikor lesz....
Szerintem lehet az a helyzet, hogy a T már árulná, de a ZTE valami hiba miatt visszatartotta (remélem már nem
) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz...Úgy tudom egyébként, hogy nálunk és még egy (vagy pár) országban kezdik először árulni az IN-t szóval azért nincs még teszt róla, mert mi leszünk a "tesztközönség"

-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Amúgy született már valami normális teszt erről az IN verzióról, mert mindenhol csak az alapmodellről írnak de arról sokat. Valóban kompatibilitási problémák léphetnek fel az inteles rendszer miatt a programokkal ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.