Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Ma sem lettünk gazdagabbak Grand X-el, félek nem csak lassan jön de drága is lesz.
Ettől félek én is, 70-80K-s áron már nem lenne olyan jó vétel, nekem akkor sajnos túl is lógna a kereten,
+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
Úgyhogy mindenképp maradjon meg a 60k körüli kártyás áron, annyiért ha hardveresen jó, tényleg bestbuy lenne szerintemAmúgy én azt is eltudom képzelni hogy azért húzódik ennyire maratonira a bevezetés (hisz az istennek se akarja elkezdeni árulni a T) mert a gyárban az utolsó tesztelésnél valamilyen hibát találtak a telefonban, és most azt javítják a ZTE-nél (és ugye minden javítás = újabb tesztelés) hogy a piacra kerülő verzióban már ne legyen benne.
Azért gondolom ezt, mert mert már kb 1 hónapja kint van a hamarosan kapható készülékek között, és gondolom a T sem gondolhatja komolyan hogy 1 hónap az "hamarosan kapható" kategória, főleg hogy még most is csak jóslatok vannak hogy mikor lesz....
Szerintem lehet az a helyzet, hogy a T már árulná, de a ZTE valami hiba miatt visszatartotta (remélem már nem) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz...
Úgy tudom egyébként, hogy nálunk és még egy (vagy pár) országban kezdik először árulni az IN-t szóval azért nincs még teszt róla, mert mi leszünk a "tesztközönség"
-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Amúgy született már valami normális teszt erről az IN verzióról, mert mindenhol csak az alapmodellről írnak de arról sokat. Valóban kompatibilitási problémák léphetnek fel az inteles rendszer miatt a programokkal ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest