Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Az idő drágább, mint a 3-500 Ft-os kábel.

Csak akkor vinném vissza, ha arra vezet az utam.
Ha jól emlékszem, a tescoban volt concorde töltő 5V/700mA kb 700 Ft-ért. Az teljesen megfelelő. Én azt használgattam sokáig, igaz kb. havonta, amikor tescoztunk, cseréltettem, mert általában addigra elromlott. Csak a számla kellett hozzá, szó nélkül cserélték. -
rizso
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Igazából várdombi
Szekszárdon csak anyóséknál vagyok - szóval mondhatjuk csak félig vagyok szekszárdi, érted
Igazából láttam már jobb fotós mobilt is, de így is használhatónak tartom a képeket, és simán hozza azt a szintet, amit sokszor a kétszer ennyibe kerülő telefonok sem ugranak meg. Kár, hogy a vakut elcseszték, meg rakhattak volna bele egy komolyabb kameraszoftvert is (bár ez utólag telepíthető), de amúgy tényleg nem tartom rossznak - főleg ha nem felejtem el, hogy újonnan 50k alatt jutottam hozzá, és amúgy meg igen korrekt maga a telefon.
Az eddigi negatívumok mellé talán a következőt is megemlíteném: kicsit "berezonálós/zörgős" a vibramotor. Jobb lenne, ha kicsit halkabb lenne, viszont erőteljesebb is egyben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi