Hirdetés
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Gyári visszaállítás.
-
Tomacko
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
a bajság nálad lehet valamivel, nekem is simán bírta az egy napot ha rendesen kapta a használatot. Ha csak levél nehezék üzemmódba volt és alig game alig wifi sok hívás akkor majd 3 napot ment.
Elfelejtettem mondani, hogy november 3-n vagy 4-n vettem.
-
GvFh
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem ugyan nem okt/nov (dec 17.), de másfél - két napokat kibír, irgalmatlan mennyiségű telefonálással (napi 60 perc összesen biztosan van - ez 30 nap alatt nem kevés...), wifi és mobilnet csak akkor van bekapcsolva, ha aktív módon használom. Még mindig B04. (Ja, és 1589 óra uptime...
)Nem akarok ünneprontó lenni, de azt is nézzük már meg, ha a Nagy ZTE Összeesküvés-t boncolgatjuk (nekem kicsit sok már az a paranoia, ami itt fut...
), hogy kinél milyen a TÉRERŐ, ahol életvitelszerűen használja a telefont... Esetleg vasbetonvázas téglakitöltésű társasházban, avagy panelben lakik, vagy könnyűszerkezetes fémcsarnokban dolgozik... Vagy épp két torony között billeg állandóan... Esetleg 2G - 3G között faluszélen (ez nem a település méretét jellemzi, belvárosban is lehet valaki árnyékolt helyen).A telepített app-ok ügye meg egy teljesen más világ. Ugye?
Legalább 10 dimenzióban kellene vizsgálni a felhasználói szokásokat, és még lehet, hogy így sem találnánk két egyforma paramétert...

-
golyós
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
November 1-én vettem, Még soha az életben nem bírt ki 24 órát.
Reggel 6-kor bekapcs, 1-2 hívás, max 1 óra net, viszont délután 5 után valamelyik gyerek játszik rajta,vagy én wifizek.Este 11-kor kikapcs ha még bírja és nem merült le.
Átlagban kikapcsoláskor 20%-on áll, így megy a töltőre.
Viszont amióta letöröltem a Gsam battery -Clean master- notification toggle kombót nem is merül annyira!
Ezekkel amig fent voltak bekapcsolás után 20 percel már 95%-on állt.
A Greenify is lassan megy a kukába mert érdemleges változást nem hozott.Pont a rendszer alkalmazásokat nem fagyasztja. -
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Eléggé az elején vettem, de már már az 1. frissítés rajta volt alapból (B04 vagy B02?) a lényeg, az akksi az teljesen jó, néha nekem is lemerül 1 nap alatt, vagy gyorsan, olyankor tuti hogy valami idióta program telepítettem, vagy valami beragadt.
De átlag 2 napig bírja. Van hogy 4 napig is, olyankor tényleg csak telefonnak van használva. -
Tigryss76
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
December 1-ikei. 1,5 nap. Néhány perc telefon, 1,5 óra zene, 30 perc net.
-
Logeeen
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mi is november környékén vettük.
Egész nap wifi-n lógva, kibír 2 napot... Ebben van telefon, meg játék is kicsi.. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Doky is linkelt nekünk egyet: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Persze:
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem lehetséges. Recoveryt csak recovery alól (gyári alól kompletten rommal, CWM alól akármelyiket), vagy pc-ről lehet telepíteni.
-
xSide
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Akksi ki/be?
Mikor csatlakoztatod, utána menj a Beállitások/Fejlesztői lehetőségek és nézd meg a CDROM meghajtó pipálható-e (Driver telepíthető innen, ami a telón van).
Driver rendben egyébként?
A telefon usb csatlakozóhelyébe is belefújhatnál
Kikapcsolt állapotban is rádughatnád a hangerő FEL + bekapcs kombót kipróbálva.
Ennyi tippem lenne. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem tudod. A GXI-re nem telepíthető SD-ról a recovery. Semmi módon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem garanciás már? Hardveres baj is lehet...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Csatlakozót, kábelt próbáltál másikat?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Üdv!
Mondj egy felhasználó nevet, vagy egy mail címet, amivel regeltél légy szíves! Köszi!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Semmilyen PC nem látja?
-
TBG
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Csaxólok, hogy a sgs3 sem megy alapból mass storage módban. Ez nem a ZTE hibája. 4es droid....
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Next V3 itt le van írva minden.
Van kártyaolvasód? Mert az lenne a legegyszerűbb szerintem.

-
Canonfan
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem Linux (openSUSE) alatt volt elég szívás kategória ez az MTP mód (ez az amit egyedül visszalépésnek érzek a GB-hez képest, ott a Mass Storage mód teljesen korrekten ment Linuxon is) én leginkább csak ezért rootoltam a telefont, hogy fel tudjam rakni a Massstorage appot hogy normálisan tudjak másolni Linux alatt is...
Bár nekem Win7 alatt ment rendesen MTP módban a driverek felpakolása után, de az nekem szükségmegoldás volt csak...

Keeperv85:
Egyetértek
semmi gond nem volt a Mass Storage móddal, legalább az MTP mellett benn kellett volna maradnia, mert így gáz hogy a Droid pont Linux-szal nem hajlandó tárhelyként mountolódni, amikor a Droid alapja ugyanúgy Linux kernel...Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól...
Jellemző, gondoltam hogy az MS van a háttérben...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Elég alap -lenne-. Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól... 4.0.2-től nincsen Mass Storage támogatás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A custom romok alatt ez részben megoldott, de a Mass Storage app nem a legmegbízhatóbb, ami az illeti...

-
Jano_023
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
formengil
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én ebay-ről vettem. Ha kibírsz 2-3 hetet míg odaér, akkor nincs olcsóbb.
Mondjuk ez csak autós. Tapadókoronggal és a légbefúvókra is lehet rögzíteni.
http://www.ebay.com/itm/180988818948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649És 900 forintért nem is volt drága.

-
counterbill
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
T-nél van ,,bicikli" tartó de az telibe jó a motorra elvileg. Tartozékok közt keresd hátha még fent van.2-3 ezer forint volt kb.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Csak nekem nem jön be egy korábban linkelt zte-s letöltési oldal sem?

Valaki ránézne?
-
golyós
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ma is kikapcsolt a telefon de valószinüleg vissza is viszem csak még vacilálok, hogy hogyan demonstráljam az eseményt.
31-én visszaraktam a 03-as szoftot.
Szombaton hivásfogadásnál is kikapcsolt.Ezt spontán kikapcsolás követte 3szor.
Tegnapig semmi nem történt.
Ma már a 04es szoft van rajta hétfő óta és ma csak egyszer kapcsolt ki.
Teljesen random a dolog nem jövök rá mitől lehet.
Természetesen az Alleban este 6ig van szervíz igy éppen beesek majd zárásra. -
bajaki
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Hé hé hé, én nem fikáztam a Zte-t. Nagyon is tetszik a telefon, csak kicsit elbizonytalanodtam, hogy mennyien panaszkodtatok mostanában. Egyébként nem áll szándékomban iPhone-t venni.

-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem....minden ember megkérdezi, hogy megy e pl a gta3...Én azt kérdeztem, hogy milyen komolyabb játékok futnak már? Mivel bármikor jöhetnek újabb átiratok inteles procira, így ezt a kérdést szerintem nem lehet megválaszoltnak tekinteni pl egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásból...bocs
OFF:
Kérlek mások nevébe ne beszélj, hogy kinek mihez van kedve hozzászólni! Ha te az én kérdéseim sablonosnak érzed, akkor csak nyugodtan görgesd tovább az egeret..ON: Zsolt_72 köszönöm a válaszod és a linket, így biztosabbra megyek, hogy jó választás lesz ha megveszem ezt a készüléket!
Tomacko nem piszkálsz, félreértettél én nem a Discovery Channelnek szeretnék dokumentum filmet forgatni
csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
A feltöltött képeket és videókat láttam de azok meg nem támasztották alá azt, hogy használhatatlan lenne a kamera!Csak ennyit akartam, köszönöm!
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Köszönöm, de gyakorlatilag nem válaszoltál semmire...
Képeket - videókat láttam amik fel lettek töltve...
De nyilván te sem a rosszul sikeredett képeket fogod megosztani a nagyközönség előtt
A fórumot meg már sokszor elolvastam..
Ha Nexus 4 kellene akkor nem ebbe a fórumba tettem volna fel a kérdésem..
Remélem lesz más aki érdembe tud nekem válaszolni.. -
M0RGI
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Attól, hogy nálad belement a tokba, másnál nem biztos. Pl. nálam nem.
Vagy csak olyan minimálisan, hogy nem volt számottevő, főleg pár havi kitörlés mellett.
De gondolod más toknál, vagy tok nélkül nem kerül a telefonba por??? -
SziberTomi
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az adat off-on van, a wifi on-on. Mégis ott a jel

-
M0RGI
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"Megőrülök attól hogy a telefon csörgés hangerő és az értesítések hangerő egy és ugyanazon beállítás alatt van."
Ezt más is meg tudná erősíteni?
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én meg pont fordítva gondolkodom, jöjjön meg a kínai tok, és fólia hozzá, és mikulásra rendelem meg ezt. Ez úgyis gyorsabban ideér.
Addigra a céges flottába is remélhetőleg felkerül a listára, és az meg nagyon tetszene...HDMI-s átalakítót valaki próbált?
Én két típust láttam a neten, tán 5, illetve 11 lábút. Azt tudja valaki, ehhez melyik kellene?
(vagy melyik kompatibilitási ágon helyezkedik el?) -
vegyszer
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az nem biztos, hogy felejtős. A webshop fogyott ki, ki tudja mi van a raktárakban az egyes tépontokban...
Legyünk optimisták! -
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Rezgő/néma módban a kamera sem ad hangot

-
Cooler96
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
sehol,gyári rendszerben nem lehet kikapcsolni
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De egyel kevesebb érintő gomb van. Feel the difference
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kulinger
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Szia!
Vita lezárva , ne haragudj én nem ot 995 telefonról beszéltem hanem ot 997D nagyon nem mindegy

-
kentucky
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
anyu m nokia 5310-esén is igy oldották meg
-
madrac
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azért mert nem is egyezik a két kép felbontása.
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Valós idejű "mono to stereo" átalakítás
Egyébként én is azt hittem korábban a képek alapján, hogy mindkettő hangszóró (meg talán az egyik tesztben is olvastam), aztán mikor elkezdtem használni, rájöttem, hogy csak az egyik szól... -
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
fúrtak neki még egyet, egyedül magányos lett volna...

-
Kulinger
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem vagyok elájulva a képektől
Na d eez most 1-magos vagy 2-magos?
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
nem vészesek a sötét képek sem.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
98as saxo vts tulaj vagyok
karbantartani kell osz megy 250000 utan is szegyenitek meg bmwket 
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az viszont nem egy rossz autó el kell ismernem.
Az általánosításod viszont még mindig szánalmas, de komolyan befejeztem.Hogy ne legyen annyira off: szeretném megköszönni a kísérletező kedvű embereknek, hogy töltenek fel a telefonjukról készült, vagy magával a telefonnal készült videókat/képeket. Felettébb kedves tőlük, hogy kielégítek azoknak a kíváncsiságait, akik még nem szerezték meg a készüléket.
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Még jó hogy fos. Ezt így általánosságban ki lehet jelenteni. Citroen ds szintű innovációt még egy más autógyárnak sem sikerült felmutatni a maga korában. Gondolom van egy max 3-as golf szintű autód.
Én is befejeztem, csak idegesített. -
vargaimre
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Láttam én már elég sok német kocsit lerobbanva, semmivel sem jobb ,mint a francia.
2 Laguna van a családban egy 14 és egy 10 éves összesen 700.000km és csak 1× ált meg egy jeladó miatt.
Decemberben tervezem a Grand X vásárlást, addig olvasom a véleményeteket... -
89BDave89
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Bocs...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ha azt vesszük, hogy kb. egy árban vannak, akkor van értelme egy sávba tenni, de az az Alcatelnek fájni fog. Itt nem rúg labdába...

-
ouzohuto
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
ezeket aa kemeny tokokat(ha nem halos) kerulnem a helyedben, mert igaz kemeny behatas ellen nagyon jol ved, de ha a por bejut a tok es a hatlap koze szepen lecsiszolhatja azt :S szoval szerintem a legjobb a SEMMI

#648) gyuribácsi88: nem nalad volt hogy egy kicsit elalt a hatlap valahol?
-
DrCsernus
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én a szilikont rendeltem meg, ahogy valaki más is már innen. Ahogy néztük a képeken csak oda van PS-ezve a te, így valószínűleg nem fogja fedni a hangszórót, de majd ha megjön meglátjuk. Max megy vissza kínába és akkor jön a Nillkin.
-
Nundee K.
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Üdv!
Lépj be a beállításokba-alkalmazások kezelése-SD kártya. Itt tudod áthelyezni az alkalmazásokat, már amelyiket engedi a telefon. Amíg nincs root (rendszergazdai jogosultság) a telefonhoz, addig csak ennyit tudsz tenni.
Root-tal - majd ha lesz - tudsz majd felesleges rendszeralkalmazásokat is törölni, amik foglalják a helyet a telefon memóriájában, továbbá módod lesz olyan app-okat is az SD-re áthelyezni, amiket most még nem tudsz.
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Szerintem ha Google-n utána olvasol,tuti meg tudod csinálni
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem
Korábban sokszor jól jött már, ahol nem volt wifis net, csak kábeles. Laptopba be a kábel, aztán továbbosztottam a laptoppal. A win7-nek alapból van egy ilyen funkciója, csak az így létrehozott alkalmi kapcsolatot a GXI nem látja. A My Wifi-ban látrehozottat meg látja, viszont valamiért nem tud csatlakozni (pedig kikapcsoltam már a titkosítást is, próbálgattam különböző csatlakozási módokat is, de semmi eredmény, egyszerűen elkezd csatlakozni, és a végén "hibás jelszó" üzenettel leválik a hálózatról). -
Lacko87
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem!

Az előző albérletben nagy hasznát vettem, hogy a laptomomról megosztott nettel tudtam a telefonomat használni és a barátnőm amikor nálam volt akkor az ő laptopja is arról ment.

-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
nézd meg az app2sd beállításai között, hogy van-e rá lehetőség, hogy egyből oda rakja fel őket.. nekem valamelyik appal sikerült, de már nem vagyok benne biztos, hogy az az app2sd volt

-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
app2sd-t töltsd le
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Bele ne halj má' abba a 120Ft-ba!
Egy nyakláncon elfér és a fém ami nekem van, még jól is néz ki (Mondjuk pengeni nem szerencsés ilyesmivel mert leszaggatja a húrokat.
) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"Csak egy tipp: a mélyedésnél elkezded feszíteni majd ahogy lett annyi hely, a körmödet a vájatba dugva végigcsúsztatod, egyik irány, másik irány"
...és már lenni is van: a körmöd...

Gitárpengető srácok! (..csak én vagyok itt zenész? Még valaki el nem húzza a nótám...) Szépen alá lehet vele nyúlni.
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Úgy terveztem én is, csak rohadt nehezen akarta elengedni - főleg az alján. Könnyebb, ha az oldalán felfelé kezded el "lehámozni"...
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nálam teljesen stabil, nem áll el felül.
Viszont:
- rezgés egy kicsit zörgősebb, mint pl S2-nél (kicsit olyan, mint N8-nál)
- az alsó érintőgombok világítását jobban is szabályozhatná a fényérzékelő. Az előző telefonjaim az adott körülmények között már világítottak, a GXI-nek viszont sötétebb körülmények kellenek...Az összeszerelés szerintem elsőrangú, kijelző gyönyörű (szerintem szebb, mint a hasonló paraméterekkel bíró Sensation kijelzője), rendesen reagál mindenre, betekintési szögei is teljesen rendben vannak.
Pár perces/órás nyomkodás után a véleményem: best buy telefon!

-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Jellemző...
Sajnos 1-2 futárszolgálat sok mindent megengedhet már magának. Egyszer mi is megszívtuk emiatt. Direkt édesanyám nevére rendeltünk, mert párom se meg én se értünk rá, ő viszont otthon volt egész nap. Direkt hagytam is megjegyzést a futárnak a megrendelésnél, hogy kézbesítés előtt csörögjön oda. Anya már reggel óta várta a futárt, gondolta elszalad a boltba (5 percre), hisz úgysem szólt még a futár, hogy nemsokára jön. És mikor jött? Hát persze, hogy abban az 5 percben. Na most ha előtte odacsörög, akkor nem megy el a boltba, és akkor nem kellett volna várnunk még egy hétvégét a telefonra.
Bezzeg a kicsi, noname futárszolgálat előtte felhívott, udvariasan megkérdezte, hogy megfelel-e 5-10 perc múlva, mert ha nem, akkor később is jöhet.
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én is így vagyok a gls futárral, ha jön valami csomag hív rögtön ,hogy hova menjen a városba stb
amúgy nem szoktak sms-t küldeni..?! -
szucs2
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
megjön az és akkor jöhet az "élmény" - beszámoló...
-
maggi1886076
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
a holnap még megérkezhet, mert holnap munkanap van

-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
remélem is ,hogy minél előbb lesz róla teszt

-
boneyard
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A 8. havi tesztben Grand X kamerájáról se sok jót írtak. Mondjuk én alig használom fotózásra a Blademet, arra ott van a fényképezőm. A szétesés már komolyabb probléma, bevallom nem olvastam utána az OT995 tapasztalatoknak, mert a ZTE-t vártam, ezért is kérdeztem olyat, akinek az van.
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A Wave bizony jó képeket csinál, és még a videója is elég fasza (5MP-es telók között az egyik legjobb).
Ha meglesz a GXI (vagy akár bárki másnak), megnéznéd/tesztelnéd a következőket?
- kijelző érzékelése, fényereje, betekintési szögei
- beszédhangszóró minősége
- hátlapi hangszóró(k) minősége filmlejátszás közben
- wifi vétel érzékenysége
- kamera képminősége (egy közeli vakus kép is jó lenne)
- videófelvétel minősége (van-e AF, lehet-e kapcsolni menet közben a vakut, milyen a hangminőség, stb)
- zenehallgatás minősége fülesen keresztül (ha van lehetőség, akkor gyári helyett valami minőségibbel)
- skype gond nélkül működik-e az előlapi kamerával
- mx player
- rendszer folyamatossága
- akkuidőKimaradt valami?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Barbarics
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én csak azért hoztam fel az Alcatelt mert DÍJCSOMAGNÉLKÜL!!!! kb azonos az ára,viszont mindenben rosszabb mint a ZTE.
-
Joshi
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"Abba csak a proci meg a kamera más."
És pont ezen okok miatt szinte összehasonlíthatatlanok.
-
Joshi
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem kellene idekeverni a Tegrás változatot már csak azért se mert annak van külön topikja. Olvassa ezt Canonfan kolléga?

(#325) gyuribácsi88 ez itt az Inteles topik tehát most miről is beszélünk?

-
dex02
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Amit linkeltem az meg a 3. fajta ARM procival?
-
maggi1886076
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
azert az egy kicsit sok lenne erte... ennyi varakozas utan kartyasan kellene 30 ert adniuk...

-
dReFiX
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Találomra 3 telefon kártyás T illetve kártyafüggetlen árai:
Alcatel OT-995 54990 56190
HTC ONE X 169 990 Ft 135 950
Motorola Defy Mini 44 990 37 980Tudom van webshop kedvezmény meg olcsóbb gsm shop ár, de jól látszik hogy nem igazán állja meg az állításod a helyét nagy általánosságban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az csak elírás a T-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)

csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)