- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER! ZTE GRAND X In 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ko9 addikt válasz  SziberTomi

üzenetére SziberTomi

üzenetéreKonkrétan nem tudom, hogy meglehet-e néézni. Root esetén a Superuser app és a su bináris is 2008ra lesz visszaírva - viszont a Busybox nem. 
 Esetleg felraksz egy Root Explorert, elbaktatsz a /system/xbin-be, és nézd meg, hogy a busybox alá milyen dátum van írva. Akkor kiderül mikor lett rootolva.rizso 
 Igen, nekem minden factory reset után ezt adja be 
- 

rizso addikt Valaki találkozott már a tesztben lévő háttérképpel gyárilag felrakva, alapértelmezésként beállítva?  
- 

üzenetére SziberTomi

üzenetérePersze nem nagyon törődtek vele... Múltkor MIUIval vittem be T-hez a Mini Prom, a csávó még meg is kérdezte hogy kell ezt felrakni, mert az öccsének is ilyen kéne  
- 

üzenetére SziberTomi

üzenetéreEz hülyeség... Root bármikor eltávolítható maradandó nyom nélkül, ettől nem ugrik a garancia... 
- 

SziberTomi tag Én már úgy vettem meg a telót, hogy elveszett a garancia... (root) Azért az fasza... 
- 

tPedro_ őstag válasz  SziberTomi

üzenetére SziberTomi

üzenetéreAz MCM, Origo, X-Office es ha jol emlkeszem a Twitter is nekem alapbol fent voltak. 
- 

mumk1 addikt Akkor sem gondolnám, hogy ez lenne az eljárás, hogy még ügyfélnek kell bebizonyítania, hogy finoman szólva is átb@ták....  Különben, meg ha a rom-ba tették az említett alkalmazásokat és nem a Play-ről lett telepítve, akkor FR után is ott lesznek. @ SziberTomi 
 Vissza tudod állítani.
- 

SziberTomi tag Azt valamilyen programmal meg tudom nézni, hogy mikor milyen programok lettek rátelepítve a programot november 8-ig? 
- 

mumk1 addikt Az hogy sufni gsm üzletek csinálnak ilyeneket, már megszokta az ember, de hogy már szolgáltatótól is így kerül ki portéka, azért ez elég gáz. Aztán ha visszaviszed, még jól el is hajtanak, hogy miért rootoltad. Ez azért kemény.  
- 

murdoq tag Sztem egy rakás ember kapott már t-be visszavitt grand x-et. Kiküldik újra webshopbol. 
- 

SziberTomi tag Igen, van rajta. De vissza tudom valahogy varázsolni alapra? U.i.: Hogy lett ez november 8-ra rootolva?    U.i.U.i.: Rohadott T! Pont nekem  
- 

rizso addikt válasz  SziberTomi

üzenetére SziberTomi

üzenetéreBeállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása. Viszont ha minden igaz, akkor a tiéd rootolva is van (legalábbis tudomásom szerint a superuserhez root is kell). Azt nem tudom, hogy a root hogyan távolítható el - márpedig ha teljesen gyárira akarod rakni, akkor azt is törölnöd kell. De ezt egy hozzáértő majd megmondja  
- 

madmike őstag válasz  SziberTomi

üzenetére SziberTomi

üzenetéreEz komoly. Tuti visszavitt telefont kaptal. Valoszinu rootolva is van a telod, ha rajta van a superuser. 
- 

SziberTomi tag Hogyan tudnám teljesen visszaállítani? 
- 

rizso addikt válasz  SziberTomi

üzenetére SziberTomi

üzenetéreSzerintem te egy valaki által visszavitt telefont kaptál, és az illetékes munkatársak elfelejtették gyári állapotba rakni, mert az általad felsoroltak közül van pár, ami bizony nem gyári alkalmazás... 
- 

SziberTomi tag 1. Akik a T-nél vették a telót, azoktól szeretném megkérdezni, hogy milyen telók voltak gyárilag rátelepítve? Az enyémen Advanced Task Killer, Handcent SMS, MCM, Origo, Twitter, Superuser és 2 Office. Ezeket root-tal le lehet törölni? 2. Ha valaki 1,6 GHz-n huzatja egész nap, mennyi idő alatt merül le a teló? 
- 

golyós addikt A teszt szerintem nem rossz,a kamera tényleg nagyon gyatra.  
 Nokia C6-00 gyári kameraszoftverrel kenterbe veri.
 Bár szerintem A Zte ár-érték arányát figyelembe véve jelenleg szerintem a legjobb a piacon. 
- 

Gabee76 csendes tag Hali mindenki. Láttam ezt a linkelt tesztet. Hááát Én személyszerint nem mindenben értek velük egyet. pl nálam nincs vagy nem tűnik semmi elmosódottnak a telón megjelenitett kép nálam tű éles a szinekkel és a fényerővel sincs semmi gondom. 
 A Beach Buggy Blitz nálam fut simán a telón egy két tized másodpercre talán megtorpan de nem észre vehető.
 Olvastam itt a forumon olyat is hogy a hang minőséggel sokaknak van problémájuk én azt tapasztaltam hogy nincs azzal semmi baj ez az én véleményem bár én egy sennheiser cx300-assal használom full hangerőn se torzit bár néha már ugy érzem picit hangos is de szeretem hangosan hallgatni a zenét. A dinamikájával meg vagyok elégedve.
 A fájlok duplikációjával én még nem találkoztam.
 Fagyás mióta megvettem a készüléket kb 2hete egyszer sem volt nálam.
 Nálam a teló munkába menet jövet zene hallgatás naponta kis játék egy két hivás sms ilyen használat melett 2-2.5 napot bir az akkuja.Kb ennyi a tapasztalatom egyenlőre. Gondoltam megirom nektek. Üdv Gabbe. 
- 

philoxenia MODERÁTOR 
- 

dnorb csendes tag megjött a teszt  [link] 
 linkesítve[ Módosította: philoxenia ] 
- 

golyós addikt válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreÉn ezekel játszom gond nélkül: Asphalt 7  
 Angry Birds-ök
 Bad piggies
 Dead Trigger
 Death Dome
 Subway Surf
 UnoA Beach bugy valami érdekes módon letöltés után elindult.Fél órát szátszottam vele és másnap már nem indult a tegra miatt.  
 Viszont akkor letöltés után miért indult el?? Poltergeistek jártak itt? 
- 

golyós addikt A fényképeket töröltem és azt tapasztaltam, hogy az indexképeket is berakja a galériába.Némelyik megjelent némelyiknél kiírta,hogy nem található indexkép.Ennek ellenére rányomtam a törlésre és így megszűnt a duplázás. 
 Viszont a hangok-zenék is duplák lettek ismét.
 Itt viszont csak azok amiket én raktam a kártyára mp3-ban csengésnek és zenéket.
 A filekezelőben nem jelenik meg duplán csak a hang választásnál a listában, viszont innen nem tudom törölni.
 Érdekes ,hogy már másodszor csinálja ezt ,de mitől?Tudtok olyan fájlkezelőt ajánlani ami megmutat mindent a telefonon? 
 Rootolva van a telom.
- 

Bordian tag Nektek is akad a temple run? és más játékokkal is van ilyen probléma? 
- 

Canonfan senior tag 
- 

- 

golyós addikt Játszottam fèl órát az Asphalt 7-el, elèg meleg lett a teló hátul a zte felirat körül. 
 Viszont minden fènykèp duplán szerepel a galèriában azóta.Filekezelőben nèzve viszont csak egyszer szerepel minden.
 Ötlet?
- 

Jano_023 őstag Tudtok egy jó naptár programot? 
- 

tPedro_ őstag Dehogy akarom bonyolítani, csak ez az első okostelefonom és fogalmam sincs mit/miért/hogyan stb. 
 Pusztán kiváncsi voltam.
 Adatvédelmi aggályaim sincsenek.Köszi a választ mindkettőtöknek, marad minden ahogy van.  
- 

Peter_Pan tag válasz  tPedro_

üzenetére tPedro_

üzenetéreMost azt mondod végre működik. 
 Akkor miért akarnád addig bonyolítani, ameddig megint nem érted majd mi történik?
 Előnye: eltérő személyek szerepelhetnek a telefonos és gmailes címlistádon.
 Minden más szempontból csak hátránya lenne (pl valószínű kapásból ugrik a szinkronizáció és két helyre kell kézzel beírnod mindent, illetve a telefon tárában talán kevesebb részletet tudsz megadni)
- 

Beci9595 tag Nekem is 1-2 héten belül itt lesz. a cseppmintás tok  Majd rakok ki képeket Majd rakok ki képeket 
- 

tPedro_ őstag válasz  Peter_Pan

üzenetére Peter_Pan

üzenetéreMegcsináltam. A telefonon a szinkronizáció dobott egy "Túl sok címtár törlés" hibát. Ha rányomok akkor az elábbi olvasható: 
 "A szinkronizálás elérte a ..(itt a vége nem látszik)
 320 törölt elem van a Címtár szinkronizálásánál, a xy@gmail.com fiókban."
 Válaszhatok hogy törlöm őket. (Ezt nem értem pontosan, töröljem a törölt elemeket?)
 Vagy visszavonom a törlést.A törlést választottam, nem történt semmi, az értesítés még egy darabig ott volt aztán eltűnt. 
 Viszont a kontaktokat úgy néz ki átmásolta a telóra.Úgy néz ki megoldódott, köszi még egyszer. Még egy uccsó kérdés aztán végeztem: A telefonon belül érdemes a kontaktokat a gmailes fiókban hagyni, vagy másoljam át a telefonra? 
 Van valami előnye ha a telefonon használom őket?
- 

kelzsoca félisten ==================== 
 ZTE GRAND X IN ROOT
 ====================
- 

rizso addikt Tettem fel pár (nem éppen minőségi) képet a tokról - talán a lényeg látszik  
- 

TBG senior tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetére
- 

atillaahun veterán Jól látom hogy még mindig nem kapni belföldön használtan a készüléket?  
- 

Éne tag Sziasztok! 
 Előző telefonomhoz csomagoltak autós tartozékokat, így ezek terén sem vagyok otthon.
 Ki milyen autós tartót használ? Megvehetem a legolcsóbb univerzálisat is akár?
- 

MájkiVán csendes tag Véleményem szerint megéri. Én konkrétan ezt vettem meg és megvagyok vele elégedve. Bár teszem, hozzá, hogy az ,,ajándékba" adott fóliát amit tartalmaz a doboz gyorsan és határozottan felejtsd el mert valami borzalom tudom ajándék lónak ne nézd a bal lábát de förtelem. Viszont egy tipp : http://www.fortunagsm.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3010&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=58 (sry a hosszú linkért) ezt vettem és tettem a Crystalt nem az Antireflex-et. Egyelőre ezzel elvagyok, néha látszik az ujj lenyomat de nem zavar igazán, ha már nagyon gáz megtörlöm a kendővel ami van a dobozban és ennyi. Szóval saját tapasztalat alapján a tokot ajánlom (a hozzátartozó fóliát nem), illetve szintén a linkelt fóliát. 
- 

üzenetére Peter_Pan

üzenetéreKoszonom, hazaerve kiprobalom. Viszont sajnos a 'torlesre megjelol' funkcio tovabbra se mukodik, 'nincsenek nevjegyek' hibauzenetet dob. 
 Egyenkent tudok csak torolni.Masik pedig, hogy a tenefonra 65 nevjegyet mutat a memoria foglaltsag, pedig egy sincsrajta. 
 (Bar erdekes modon, a gorgetosavon a kis kek pocok nem legfelul van, alrebb tudom huzni, gorgetni nem, es nem latok semmit.)
- 

üzenetére tPedro_

üzenetéreSzerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva?? 
 Pontosítok: első alkalommal, amikor korábban még nem volt szinkronizálva a telefon a gmail-hez, akkor tölti le és fel az eltérést. Amint ez készen van, szinkronizáltnak tekinti a két dolgot és bármit csinálsz a továbbiakban, az automatikusan megtörténik a másikon is.Rákerestem neked valamire 
 Hazaérve kapcsold ki telefonon a szinkronizációt. AZTÁN minden kontaktot törölj a telefonról. AZTÁN PC-ről gmailbe lépve állíts vissza egy törlés előtti állapotot. AZTÁN a telefonon kapcsold ismét be a szinkronizációt, majd várj 5-10 percet, de ne csinálj semmit. Utána nézd meg a kontaktjaid.
- 

alien19 tag Láma kérdés: Sima crt tvre rá lehet kötni megfelelő mikro USB kábellel? 
- 

Peter_Pan tag válasz  Keeperv85

üzenetére Keeperv85

üzenetérekeresni sem tud... 
 A free változat nem tud keresni. Ha viszont átírod a build.prop-od így, és a Play app adatait törlöd, majd újra indítod a készüléket, akkor letöltheted az unlocked változat legújabb verzióját, és kipróbálhatod a keresést, RDS-t...csak mivel hang nem jön ki, 15 percen belül úgyis leveszed, hogy ne kerüljön pénzbe.
- 

keep2000 tag nem tudom, hogy mi történt a telefonommal, nem telepítettem semmi extrát, most mégis rakoncátlankodik. Napokig nem volt a lockscreen feloldással gondom, most tegnap is, ma is napi háromszor. Többen jeleztek, hogy ha pár milliméternél többet elmozdítom a számtól a telefont, akkor alig hallanak, hullámzik a hang, hol értenek hol nem, dobozból beszélek, stb. Hang problémám sosem volt az elejétől fogva 
 Restart volt, lehet hogy le kéne mentenem a cuccaimat, faczory reset + B04? Mondjuk ha teljesen lementem egy titanium backuppal és utána visszarakom, az se feltétlenül jó, mert talán visszakerül, aminek nem kéne.
 ehh
- 

üzenetére Peter_Pan

üzenetéreErre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt: 
 PC-n megcsinaltam a Google fiokot. Epp meloban vagyok, nincs kabel/wifi stb. tehat nem tudok telorol a gepre csatlakozni. Ezert maradtam a szinkronizacional, ami alabol ki van kapcsolva, manualisan inditottam.Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva?? 
 Pontosan, ezt gondoltam. Hogy ami szerepel a gmailben de a telon nem, azt atmasolja. Ehhez kepest letorolte onnan is ahol megvolt.akkor szerinted mi a helyes működés eredménye? 
 A helyes mukodes alatt azt ertenem, hogy ami hianyzik az egyikrol, de a masikon megvan, az atmasolja.
 Illetve logikusnak tartanam azt a lehetoseget, hogy megadhassam, melyiket igazitsa melyikhez.@tonyqa23: Koszi a tippet. 
- 

Keeperv85 nagyúr válasz  Peter_Pan

üzenetére Peter_Pan

üzenetéreHát nem tudom azt működésnek nevezzem-e.. keresni sem tud...  A kernelről nem tudok nyilatkozni igazán, mert egy nagyon fontos dolog nincs meg belőle. A kernelről nem tudok nyilatkozni igazán, mert egy nagyon fontos dolog nincs meg belőle. @Robbertho: HA BCM4330-as van benne, akkor, HA hardveresen is ki van építve ÉS még lenne kernel driver is ÉS még lenne egy olyan modder is, aki képes felprogramozni, akkor: igen, menne. (Én magamat nem kvalifikálom erre a szintre, messze nem...) 
- 

- 

Peter_Pan tag válasz  Keeperv85

üzenetére Keeperv85

üzenetéreÉn már /system/etc/permissions/ alá betettem egy android.hardware.nfc.xml-t, de újraindítás után semmi hatása nem volt.  
 Te jobban értesz hozzá, lehet ez is kernelben van letiltva mint az FM csip. Bár az meg rootolás mellett mégis működik csak az audiocsipet még nem támogatja a Spirit FM, így vétel már van, csak hang nincs
- 

- 

vegyszer addikt Szervusztok! NFC ügyben kiokosítanátok engem kicsit. a kérdésem az alábbi. Ugye lehet a bankkártyát regisztrálni a MasterCard Mobil alkalmazással, mely után QR kóddal lehet csekket fizetni. Van a PayPass, ahol a kártyán lévő rádiócsip tud kommunikálni. A kérdésem: be lehet idomítani a mobilt, hogy az NCF-el, mint PayPass bankkártya működjön? valahonnan tudni vélem [lehet rosszul], hogy a két technologia között van átjárás. Mindenkinek köszönöm a segítséget az információszerzésben! 
- 

üzenetére tPedro_

üzenetéreJol sejtem hogy legegyszerubb most pc-rol kipucolni a google fiokot es onnan megprobalni atmasolni a telefonra? 
 Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is. 
 Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??Vagyis ha mindent szépen rendbe teszel PC-ről azután meg mindent törölsz a telefonon miközben azok szinkronizálása be van kapcsolva, akkor szerinted mi a helyes működés eredménye? 
- 

hunaqua addikt ....ha összeáll 10 ember,akkor gyakorlatilag majdnem ingyen van. http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-10pcs-Lot-Free-Shipping-Soft-S-Line-Wave-TPU-Gel-Cover-Case-Skin-for-ZTE/673130474.html 1,6 usd/darab postával 
- 

tonyqa23 senior tag Egyszer valaki linkelt egy becsúsztathatós tokot. Asszem tépőzáras füllel a tetején. Ha olvassa jelentkezzen legyen szíves. Ma bementem T- ba, mondom ott biztos van sokféle. Kihozott a srác vagy 6 féle tokot, 4 már ránézésre is kicsi volt, egyikbe bele akartam rakni, de valszeg ki nem jött volna... talán a 2 ferraris lett volna jó. Csak McLarenes vok.  
- 

tonyqa23 senior tag válasz  tPedro_

üzenetére tPedro_

üzenetéreEzzel én is szoptam órákat. Nekem sem világos, de úgy sikerült megcsinálni legegyszerűbben,h először gmail címtárban megszerkesztettem minden névjegyet ahogy én akartam, aztán ezeket exportáltam egy külső fájlba a merevlemezre. Aztán kitöröltem a kártyáról meg a telefonról is mindent, majd ezt szinkronizálva kitörölt mindent a gmail fiókból is. Ezután importáltam ezt a mentett fájlt a fiókban és automatice szinkronizálta magát és minden bekerült a telefonba helyesen. 
- 

Land veterán Pesten a 10./14. kerület környékén nincs valakinek ilyen telefonja? Lehet megnyomkodnám..  
- 

Doky1988 senior tag Erről kinek mi a véleménye? 
- 

tPedro_ őstag válasz  tPedro_

üzenetére tPedro_

üzenetéreKozben eszrevettem, hogy valami bugos lesz. A memoria allapotanal azt jelzi hogy 65 nevjegy van a telefonon, nem latok egyet sem. Uj nevjegy letrehozasakor tudok valasztani, hogy telefon vagy sim kartya. Sim-nel rateszi a kartyara, viszont ha a telefont valasztom, akkor a google fiok ala teszi a nevjegyet, a telefon pedig ures marad. 
- 

üzenetére Peter_Pan

üzenetéreKoszi. Gmailben kitoroltem a felesleges nevjegyeket. 
 Szinkronizalaskor hol tudom megadni hogy melyiket igazitsa melyikhez?Eloszor ki akartam torolni a telefonon is mindent, de a 'torlesre megjelol' opcio azt mondja, hogy nincsenek nevjegyek a telefonon. Csak egyenkent tudom tolorni oket. 
 Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is. Ugy latom ezt meg gyakorolni kell. 
- 

lajbi101 tag http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3GCNcW1eCOM Mobilaréna Tv-s teszt  
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Főleg akkor amikor nem akartam...
 Főleg akkor amikor nem akartam... 

), a lehetségesek között ellenben ott virított, amit az asztali gépen előtte kerestem... Hát ez már nem is
 ), a lehetségesek között ellenben ott virított, amit az asztali gépen előtte kerestem... Hát ez már nem is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)