Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
válasz
herdsman12 #499 üzenetére
Azt hittem hirtelen a menüben keresed a kikapcs gombot
Ilyen szokott lenni de felesleges szerintem. -
hudyfiu
senior tag
válasz
herdsman12 #497 üzenetére
Routerben nem szokott lenni
-
herdsman12
őstag
Két napja beüzemeltem egy Mi WiFi 3-at.
Látom van mit állítgatni a MiWiFi Router alkalmazásban, de nem találok Power off vagy Shutdown gombot.
Schedule reboot az van, gondolom nem ok nélkül.
Felvilágosíthatna valaki. -
Surda-
őstag
MOstanában rendszeresen kn 12mbs lesz a net,ha routeren keresztül jön
Direktben a pcre kötve 100Mbs.
Próbáltam már rebootot, kihúztam 1 órára,majd vissza,de semmi, mindig kb 12Mbs
Valami ötlet?
Legfrissebb szoftver van rajta.
Restore? -
-
applause
aktív tag
Ma meghozta a postás a Xiaomi Mi WiFi Router 3 White routert. Mivel a csomagon adapter és 20$ szerepelt, így megúsztam az áfát.
Szenvedtem vele vagy 2 órát míg nagyjából beállítottam. Angol nincs rajta. Nem akart együttműködni a Tp-link RE200-as extenderével, végül azonos jelszóval egyszer csak működött, igaz most webesen nem lehet elérni az extendert.
Lefrissült a legfrissebb szoftverre. Egyelőre ismerkedek vele.
Az lenne a kérdésem, hogy csak a 192.168.31.1 lehet a ruoter címe, nem lehet másra átállítani? -
kenand
veterán
Én DLNA-nak/Torrent letöltésre inkább ezt használom, mert erősebb
De Rooteren is megy seed Transmissionnal, de ott nem szoktam letölteni, csak régi munkáimat seedelni (ncore-on van néhány saját release ...)
Mele-én Mediatombot használok, ezért pandorára nem tettem fel, de lehetne, transmission mellett bőven meredt még hell DLNA proginak -
syler123
veterán
Használhatod a gyári felülettel is, de teheted okosabbá is a routert. Igen jól olvasod, kell az a dev firmware, de gyorsan megvan, nálam nincs 5 perc az egész folyamat és már olvasnom sem kell. Lesz grafikus felülete igen, ott telepítheted a minidlna-t, azzal megoszthatod a letöltéseket. Felteheted a transmissiont is, azzal torrent is megy.
Én ezt az Openwrt-t tettem fel. De használhatod a Pandoraboxot is.
Ha az Openwrt-t választod, akkor annyi hogy winscp-ben szerkesztened kell egy filet.
/etc/config/wireless
Jobb klikk edit és bemásolod ezt, utána mentés:
config wifi-device 'mt7612e'
option type 'mt7612e'
option vendor 'ralink'
option band '5G'
option autoch '2'
option radio '1'
option wifimode '15'
option bw '2'
option aregion '7'
option bgprotect '0'
option beacon '100'
option dtim '1'
option fragthres '2346'
option rtsthres '2347'
option txpower '100'
option txpreamble '1'
option shortslot '1'
option txburst '1'
option pktaggre '1'
option ieee80211h '1'
option ht_opmode '0'
option ht_gi '1'
option ht_rdg '1'
option ht_stbc '1'
option ht_amsdu '1'
option ht_autoba '1'
option ht_badec '0'
option ht_distkip '1'
option ht_ldpc '0'
option vht_stbc '1'
option vht_sgi '1'
option vht_bw_sig '0'
option vht_ldpc '0'
option ht_txstream '2'
option ht_rxstream '2'
option channel '48'
option country 'US'config wifi-iface
option device 'mt7612e'
option ifname 'rai0'
option mode 'ap'
option ssid 'OpenWrt-5GHz'
option wmm '1'
option apsd '0'
option encryption 'psk2+ccmp'
option key '12345678'
option network 'lan'config wifi-device 'mt7620'
option type 'mt7620'
option vendor 'ralink'
option band '2.4G'
option auotch '2'
option radio '1'
option bw '1'
option country 'US'
option bgprotect '0'
option beacon '100'
option dtim '1'
option fragthres '2346'
option rtsthres '2347'
option txpower '100'
option txpreamble '1'
option shortslot '1'
option txburst '1'
option pktaggre '1'
option ieee80211h '1'
option ht_bsscoexist '0'
option ht_extcha '1'
option ht_opmode '0'
option ht_gi '1'
option ht_rdg '1'
option ht_stbc '1'
option ht_amsdu '1'
option ht_autoba '1'
option ht_badec '0'
option ht_distkip '1'
option ht_ldpc '0'
option ht_txstream '2'
option ht_rxstream '2'
option wifimode '7'
option region '1'
option channel '4'config wifi-iface
option device 'mt7620'
option ifname 'ra0'
option mode 'ap'
option ssid 'OpenWrt'
option wmm '1'
option apsd '0'
option encryption 'psk2+ccmp'
option key '12345678'
option network 'lan' -
mckay
aktív tag
válasz
syler123 #479 üzenetére
Ehh, azt hittem rosszul látok, azért kérdeztem ilyen bárgyún.
Most ez komoly, hogy tegyek fel egy dev firmware-t, hogy feltehessek egy ssh firmware-t, hogy feltehessek egy openwrt firmware-t?
Jesszusom, out of box, mondhatom.Jól van, neki durálom magam, mit veszthetek ugye, csak 9 ezer volt...
Hanem azt még árulja el valaki, hogy a végén mit kapok?
Lesz annak az openwrt-nek böngészőben futó felülete, vagy azt még mókolni kell bele?
Lesz neki DLNA funkciója, vagy azt még mókolni kell bele? -
syler123
veterán
Annyira azért nem egyszerű, ezek nem gyári firmware-ek, de a gyárit könnyű visszatenni, csak rámásolod penre, elnevezed miwifi.bin-re, kihúzod a routert, pen betesz, bekapcsolod a routert, közben folyamatosan nyomod a reset gombot, míg villogni nem kezd narancssárgán.
-
mckay
aktív tag
válasz
syler123 #477 üzenetére
Uhh, köszi-köszi, kedvesek vagytok.
Slyer, Kenand,
köszi a linket, ha hazaértem, megpróbálom feltolni.
De egyébként hogy is? Van valami spéci boot-mód, vagy a működő router menüjében simán kiválasztom hogy upgrade?Hudyfiu,
és külön köszi a gyári romot, remélem nem lesz rá szükség, de jó érzés, hogy ez is van. -
syler123
veterán
Én végül raktam fel 15.05 alapú Openwrt-t. Nem hagyott nyugodni, hogy nem az van fent, nem mintha lenne sok különbség köztük, max annyi hogy nincs tele szeméttel, szinte mindent neked kell feltenned. Itt linkeltek egy olyan verziót, amivel működik a wifi, jó a jelerősség-
-
kenand
veterán
Pandorabox jól működik, igaz kell egy fél óra mire végigviszed a hercehurcát, de utána "out of box"...
Amióta megcsináltam hozzá sem kellett nyúlnom...Elérhető árkategóriában nincs olyan rooter amit csak kiveszel a dobozból és mindent tud amit kell... (ha UPNP/Torrent/Samba stb is fontos)
-
hudyfiu
senior tag
http://bigota.miwifi.com/xiaoqiang/rom/r1cm/miwifi_r1cm_all_75496_2.8.91_ENG.bin
Settings>Status> System Language>English
Egy ilyet írnak még a nyelv átállításra.
-
mckay
aktív tag
válasz
woodworm #471 üzenetére
Ohh, hát egy guglin talált tavalyi miui.com fórum beszélgetés szerint tényleg nem támogatja.
De itt lentebb volt róla szó.
Ehh, mellé nyúltam?Akkor most tényleg tehetem fel az OpenWRT-t.
Nem akartam, mert egy jól használható out-of-box cuccot kerestem a sok tp-link helyett.
Nem nyertem.Ha lesz időm, majd azért megpróbálom felül flesselni, ahogy írtátok.
Remélem nem szúrom el.Üdv.
-
jfcvfc
tag
Üdv!
Router csere miatt van egy eladó csak kipróbált kínai piacról származó. -
mckay
aktív tag
Körülnéztem az Androidos applikációban, hátha ott. Végülis az időzítés menü is csak ott volt, PC-n nem. Nos, ott is van alul Storage menü, és látszanak a pendrive könyvtárai, sőt, kijelölést is enged, s amit kijelöltem, azt jól eldugottan még Share-elni is engedi. Hurrá. De ez mit is jelent?
- DLNA eszköz nem látja továbbra sem.
- Windows látja, olvasni és írni is tudok bele.
Ezek szerint samba megosztásra gondolnak. És jogosultság? Most akkor mindenki törölhet kénye-kedve szerint?
Basszus, már megint a TP-Link jut eszembe, a pár ezer forintos router menüjében lehet szabályozni a jogosultságokat...De legfőképpen: DLNA/UPnP kellene! S nem találom...
-
mckay
aktív tag
Hogy lehet ezen a DLNA-t vagy a SAMBA megosztást beállítani?
Mint a Luca székével, úgy haladok ezzel a routerrel. Persze nekem van kevés időm rá, nem feltétlenül a router a hibás... De most is értetlenségbe szaladtam bele.
Azt mondja a router menüje (2.8.91 firmware), hogy Storage, azon belül négy részre van osztva a képernyő, de egyik sem egy tulajdonképpeni menü! Egyetlen kattintható van, az a Download Clien. Mondom nofene, ezt is túlbonyolítják, de legyen. Kattintok, erre ide visz: [Donload Client] De ebből semmit nem értek! Oké, Gugli fordító, rájöttem, hogy honnan szedem le a [Client] programjukat, de település után menthetetlenül kínai karakterekkel beszél hozzám. Semmit nem értek!
Csak ki akartam volna jelölni egy nyomorult könyvtárat, hogy hirdesse UPnP gyanánt. Vagy akár SMB gyanánt. Mindegy, csak már csináljon valamit. De nem bírok vele.
Huhh, kezd ez már nagyon drága lenni nekem... Egy TP-Link lehet, hogy nem ilyen jó térerejű, de ott az Wan és a Share beállítással 5 perc alatt kész van az ember...
Ti hogy csináltátok?
-
kenand
veterán
válasz
Predator2 #465 üzenetére
Lehet a több antenna még erősebbé teszi a Wifi-jét, de a korábbinak is elég jó wifije van....Ellenben kisebb a tapasztalat az okosítás terén a több antennás modellel..
Minden esetre vegyétek rá az eladót, hogy max 24USD-s árat írjon rá (22 EURO a határ most) mert nagyon aktív lett a posta és elkapja a határon...EU raktárból + 6 USD a posta (ár alig drágább)
-
Predator2
addikt
Helló
8400Ft-ért jó vásárt csinálnék ezzel? [link] (van pontom)
Egy TP-Link 941nd-t váltana, ugyan csak 10/100-as wan portja van, de ennek is csak a wifi-jét használjuk.
THX
-
hudyfiu
senior tag
Én innen rendeltem most is:
Kijön 7 körül.
A több antenna elvileg jobb térerőt és akár gyorsabb másolást eredményezne.
A gyorsabb másolás jelen esetben kilőve ha lanon van az egyik gép mert csak 100-as a lan portja a routereknek így nem lehet kihasználni.
Ha 2 wifis eszközzel másolsz akkor gyorsabb lehet. -
hudyfiu
senior tag
mi router 3 ha jól látom csak a + 2db antennával jobb és itt vége is a listának.
Annyit talán nem ér az a +10$ de kinek hogy.
Biztos jobb a térerő kicsit viszont én úgy vagyok vele hogy inkább még 1 kicsi router repeaternek amit bárhova be lehet dugni mint hogy 1 routerrel centizzem a wifi térerőt. -
Nova96
őstag
Nem tudok rajonni melyik a jobb vétel mert tesztet se talalok.
Mi wifi mini vagy mi router 3 eri meg jobban? Melyik erosebb?
És a reaptertrol valaki mond valamit megeri? -
hudyfiu
senior tag
Járt már valaki úgy hogy nem engedte feltenni az okosított rendszert?
Vettem most még 1 ilyen routert.
Meg van hozzá minden fájl.
Ugyan úgy csinálok mindent ahogy az előzőnél.Valami régi pandorát már 1x sikerült feltennem de akár mi mással próbálkozok behal rendszer frissítés után.
Mind a 2 "töréssel" próbálkoztam de mindig ugyan az a vége.
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.
-
lilp
tag
ide se tudom mit kéne írnom. nézem a miui honlapon levő okosságokat is, de nem értem...
-
lilp
tag
sziasztok. most próbálnám beüzemelni a kütyüt, de már az elején elakadok. hol van a pin kódja ennek?
-
Szoszo94
őstag
válasz
woodworm #448 üzenetére
Nekem az első, gyári moddolt rendszerre is OTA húzta le mindig a frissítéseket, egyedül a dev rommal kavartam be neki időközben, de azóta már visszatértem az official fimrware-ekhez és az említett verzióra frissített legutóbb (régebben) nekem is a router.
mckay: Nincs mit!!
-
-
Szoszo94
őstag
Szia!
Nem tudom, mit csinálhatsz rosszul, de nekem a reggel 6-ra beállított restart tökéletesen működik, szoktam is mormogni, hogy miért nem egy órával későbbre állítottam, de lusta vagyok átállítani
Mindenesetre a router webes felületét fusd át, állítsd át angolra, állítsd be az időzónát, stb....amúgy is értelemszerűen egy router bekonfigurálása így zajlana, hogy átnézünk minden menüpontot, nemde?
Aztán egy gyári legfrissebb rendszer is mehetne rá, abban is van angol nyelv, lehet a te rendszereden hibásan működik az időzítés.A felület amúgy OpenWRT-re épül ránézésre, szerintem bőven megfelelő, a reg pedig azért kellett, mert az appból így mobilnetről is el tudod érni a routeredet.
-
mckay
aktív tag
Szia!
No, megjött a Xiaomi router, kicsomagoltam, bekapcsoltam, és nem kissé csalódás a böngészős felülete. Sovány. És lassú. Aztán eszembe jutott, hogy mit írtál, hogy a telefonos appban van több lehetőség, például a wifi időzítése.
Nosza lekaptam a Play áruházból, kissé kinyomta nálam a biztosítékot, mert csak akkor volt hajlandó működni, ha 1) internetet kap a konfigurálandó router és 2) reggelek egy accot a webes szolgáltatásukhoz.
Oké, megküzdöttem, és tényleg van egy app, amiben konfigolni tudom a routert. Például állítgathatok wifi jelszót, vpnt, és a hőn áhított wifi időzítést is. Szuper.Be is állítottam, hogy éjfélkor kikapcs, reggel bekapcs.
És jött az éjfél, és a wifi nem szűnt meg.Gondoltam, hogy megnézem, hogy a router szerint hány óra van, de nem találok ilyen opciót az appban.
Gondoltam sebaj, majd beállítom próbából, hogy egész nap csak 10 percet legyen wifi, és amúgy meg 23 óra 50 percen keresztül ne legyen wifi.
De nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy egész nap volt wifi.Gondoltam béna vagyok, nem indítottam újra, vagy nem mentettem el a konfigot.
Áram kihúz, visszadug, app, és látom, hogy be van állítva az időzítés.Most akkor ez már milyen?
És nem, nem szeretnék pandorát, openwrt-t.
Csak egy shoppingolható routert, aminek értékelhető a térereje, időzíti a wifit, és megfizethető.
Mellényúltam? -
Surda-
őstag
Sziasztok
Legújabb frissítés óta küzdök pár gonddal.
Digi 100megás netem olykor csak 20-25mega , sőt meg is szakad, olykor másodpercekig nincs net.
Ezt egy router újraindítás mindig megoldja,de azért zavaró na. Utána megint 80-90-100 lesz a net.
A másik,hogy a tévém egy időben folyamatosan kikapcsolta a saját wifijét kikapcsoláskor, azt gondoltam,hogy a tv hibája,de mondom,ha már mostanában ennyit vacakol a router,újraindítom, na azóta a tévén is mindig bekapcsolva marad a wifi,én azt gyanítom ezt is a router okozta.
Találkozott már más is ilyen problémával? mit érdemes ilyenkor tenni? -
vtechun
veterán
-
vacs
veterán
válasz
Predator2 #437 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy "brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi Mini-n!"
Én is nagy családiban lakom, a Tplink se rossz cucc, de az emeleten a szélső szobában (ami épp az enyém) már nem volt jel, illetve kint az udvaron se (a két vastag fal miatt).
Én a Mini-t vettem (a középső a 3 linkeden), és kíváncsiságból egymás mellé téve, (kis túlzással) de kb duplája a hatótáv, a szobámban is van jel!
Azóta repeater (jel ismétlő) módban használom, és hát besz*rás: a kert végében is tökéletes a jel, körbe a ház körül is van, pedig eddig sehol nem volt az udvaron. Héten valamelyik nap sétáltam haza és bekapcsolva maradt a telefonon (Nexus 5) a wifi és házunktól kb 30 méterre az úton jelzett a telefon, hogy új üzenet, mert már ott is fogta a wifi jelet!
A Mini-n csak 1+1 (2,4 + 5GHz) antenna van, de a 3-dik linkeden már 2+2 (2×2,4Ghz + 2×5Ghz) így ennek talán még jobb lehet a hatótávja.
Bármelyiket is veszed, szerintem nem fogsz benne csalódni! -
Predator2
addikt
Helló
Jelenleg van egy TP-Link 941nd routerem ver: 3.2. Jó pár éves már.
3 antennás. Ez az alap! Ennél csak jobb/erősebb lehet a wifi.Két szintes családi házban lakom, de a ház több pontján nincs wifi, vagy ha van is, nagyon gyenge. Természetesen a közvetlen közelében nincs ilyen probléma.
Külföldről rendelve (van kint kuponom), szemezgetek a Xiaomi routerekkel. Erősebb wifit tudnék kicsikarni valamelyik Xiaomi routerrel mint a jelenlegi Tp-linkel?Ezekre gondoltam, árban növekvő sorrendben:
A lényeg az lenne, hogy jobb legyen a ház wifi lefedettsége, de ez ne csak abból álljon, hogy hangosabban "kiabál"
Ha ez nem megoldható, mert nem lenne erősebb a wifije mint a már meglévő TP-Link routeremnek, akkor a legkisebb változatot, jelerősítőként sem tudnám használni? De szigorúan vezeték nélkül. Nincs lehetőségem szétfurkálni a házat.
THX
-
vacs
veterán
Végül nem volt szükség újra tenni a romot.
tthom írta, hogy hosszabban nyomjam a reset gombot és ez segített!
Sikeres reset után a telefonos app újra látja a router-t, sikerült is beállítanom repeater módba.
Brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi-n.De a 192.168.31.1 továbbra sem tölt be semmit, illetve a pc-s klinesbe se tudok bejelentkezni, hiába írom be az email címem.
-
kenand
veterán
Szia!
Ez alapján tettük fel a pandoraboxot. Azt nem kell feltenned, de le van írva a developer rom-ot hogyan kell.
DE szerintem csak annyit próbálj, hogy vegyél le egy jó romot tedd egy FAT32-es usb drivera nevezd át a romot miwifi.bin-ne
nincs kedvem lefordítani, de egyszerű:
a. Pull the power from router, at the router
b. Plug USB drive into router.
c. Press reset button (in the hole to the left ofthe USB drive)
d. While holding down the reset button, plug in thepower. The orange light in front of the router will remain steady for a short while before it starts flashing -
vacs
veterán
Basszus, lehet hogy tégláztam a vadi új router-emet!
Kikötöttem a jelenleg TPlink router-t, helyére bekötöttem a xiaomit, de semmi, nincs net.
A 192.168.31.1 semmit nem tölt be, kérlek segítsetek.tthom: most már legalább tudom, hogy az 5Ghz nem megy repeater módban.
Ha ezt tegnap is tudtam volna, akkor most is működne a cucc! -
vacs
veterán
Srácok, kéne kis help, asszem valamit elnyomtam.
Mai nap hozta a postás, gyorsan feltettem az android appot, beállítottam, működött is a 2,4-es wifi repeater módban, de az 5 GHz-es nem.
Próbáltam beállítani, de csak szarabb lett. Az android app beállításiban kikapcsoltam a 2,4-et, de azóta meghülyült. Jelenleg nem is látja a telefon, áramtalanítottam, megnyomtam a reset gombot is, de semmi.
Hogyan hozom helyre? -
tthom
senior tag
válasz
enginev3.0 #427 üzenetére
Thx, megpróbálok egy ilyet én is. Max megy az apróra, ha mégsem.
-
tthom
senior tag
Hi,
Írjátok, hogy a mini extender csak eredeti Xiaomi routerrel megy jól. De a rendes router az jól működik más egyéb hálózatokkal repeater módban, vagy az is válogatós?
Kellene egy jó repeater, mert vettem egy ASUSt, de az a célhálózatot nem szereti valamiért, folyton újracsatlakozik.
Thx.
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom ma kipróbálni amit akartam, nem lesz időm már rá sztem.
Legközelebb lehet csak szombaton tudom.
Viszont akinek van pandora fent az is gyorsan le tudja tesztelni.
Csak egy mentést kell csinálni és feltenni az általam linkelt rendszert.
Ha nem jobb akkor gyorsan vissza lehet rakni a pandorát a mentéssel -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #418 üzenetére
Hm?
-
hudyfiu
senior tag
Ja és mondjuk a sebességből (9MB/s) már kiderül aki ismeri de 300Mbps-on csatlakozott a noti mert még az ac-t nem tudja de a héten lehet lesz egy ac-s teló a közelében és akkor azzal is meg tudom nézni.
Mondjuk akkor már 2ac-s cucc kell mert már most is ki van használva majdnem a lan maximuma.
Na majd kitalálok valamit. -
syler123
veterán
Igen az is jó. Pandora alatt jó a wifi, de pl alap Openwrt alatt borzalmas, gyenge a jel még közelről is. Pandorabox alatt Barrier Breaker van, nem a legújabb.
Konkrétan a jelerősséget kellene nézni. De ha van kedved kipróbálhatod a trunk openwrt-t, alapból nincs rajta grafikus felület, de feltehető rá. -
woodworm
veterán
"Wifi teljesítményre is ugyan azokat hozza mint a többi rendszer alatt mivel ugye az alapja mindnek ugyan az szinte."
Az érdekelne mindenkit, hogy ezen a routeren is hozza-e az eredeti fw vagy a pandora wifi erősségét, mert ugye sima openwrt-vel nem az igazi. Tehát a gargoyle-os fiúk a sima openwrt-re rakták a felületüket, ezt akár én is megtehetem csomagból, vagy hozzányúltak az openwrt-hez is, mint a pandorások?
-
enginev3.0
félisten
Valamelyik xiaomi routerben van openvpn funkció? Szerverként
-
hudyfiu
senior tag
Nem lesz időm hosszabb, képes gargoyle beszámolóra...
A lényege amúgy annyi hogy sokkal egyszerűbben be lehet állítani mindent mint openwrt-ben.
Vpn, usb, ftp és mindent megcsináltak hogy 1 kattintással lehessen szinte engedélyezni, beállítani.
Minden eszközt pontosabban lehet monitorozni és jobban rendszerezni.
Több 100 wifis, pc-s hálózatokhoz szoktam használni ezt a rendszert.
Persze ott már pc-re van telepítve mert kell az erő.
Korlátozásokat is 1-2 kattintással meg lehet oldani.
Azt is lehet szinte mindenre.
Ki mennyit mikor tölthet, idő és forgalom korlát.
Tudom hogy ez mind megvan openwrt és a többi rendszer alatt is csak nem mind1 mennyi idő beállítani.Talán 1 dolog nincs ebben amit anno használtam openwrt alatt, a lucis torrent konfig felület de igazából ha megvan a transmission config fájl akkor bemásolva, ugyan úgy lehet használni mert a letöltő felülete ugyan az mivel minden csomagot fel lehet ez alá is tenni mint openwrt alatt.
Wifi teljesítményre is ugyan azokat hozza mint a többi rendszer alatt mivel ugye az alapja mindnek ugyan az szinte.
Érdekesség hogy inkább 3 antennás routerekkel dolgoztam itthon de rájöttem hogy semmi értelme szinte, majdnem ugyan olyan térerő van az antenna nélküli routereknek is.
Persze lehet mókolni a sok antennákkal de olyan nagy távolságokra nekem úgy sem kellStabilitásra szintén nincs panasz.
Van olyan routerem ezzel a rendszerrel ami majdnem 1 éve megy.
A többi is áramszünetek miatt indult újra. -
syler123
veterán
Engem a wifi erőssége érdekelne. Erre van app androidhoz wifi analyzer a neve. Milyen felület van ez alatt? Luci? Miben tud többet, mint a pandorabox? Wifi stabilitást clash of clans-al a legkönnyebb tesztelni, nagyon érzékeny, stabil kapcsolat kell hozzá.
Videón megnéztem, hát borzasztó az a felület....
-
hudyfiu
senior tag
Sikerült feltennem a reggel linket rendszert.
Úgy látom megy minden.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amúgy is ahol csak tudok gargoyle-t használok.
Elég sok fontos cucc van benne ami számomra elengedhetetlen.Itt egy leírás hogy lehet "feltörni" a routert.
Nem tudom mit kínlódik a xiaomi mostanában mindennel de végül is megvolt pár perc alatt.Nagyon jó lett a kütyü.
-
kenand
veterán
Nézzétek végig a topikot, van egy link amiben pontosan le van írva hogy kell feltolni a pandoraboxot.
fel kell tenni egy korai gyári fw-t majd fel lehet tolni a pandorát. -
hudyfiu
senior tag
Ha valaki tudja vagy érdekli próbálja ki ezt a gargoyle-t.
Csak este tudom megnézni.
Van rá esély hogy a network részét ssh-n kell állítani mert van egy másik ilyen routerem, másik márkával és ott hibás volt a network rész a webes felületen.
Szóval aki ért hozzá csak az próbáljon rá nehogy ne legyen utána net otthon -
-
repvez
addikt
egyébként milyen pluginek vannak hozzá és honnan és hogyan lehet letölteni hozzá?
-
woodworm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest