Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Hogy lehet ezen a DLNA-t vagy a SAMBA megosztást beállítani?
Mint a Luca székével, úgy haladok ezzel a routerrel. Persze nekem van kevés időm rá, nem feltétlenül a router a hibás... De most is értetlenségbe szaladtam bele.
Azt mondja a router menüje (2.8.91 firmware), hogy Storage, azon belül négy részre van osztva a képernyő, de egyik sem egy tulajdonképpeni menü! Egyetlen kattintható van, az a Download Clien. Mondom nofene, ezt is túlbonyolítják, de legyen. Kattintok, erre ide visz: [Donload Client] De ebből semmit nem értek! Oké, Gugli fordító, rájöttem, hogy honnan szedem le a [Client] programjukat, de település után menthetetlenül kínai karakterekkel beszél hozzám. Semmit nem értek!
Csak ki akartam volna jelölni egy nyomorult könyvtárat, hogy hirdesse UPnP gyanánt. Vagy akár SMB gyanánt. Mindegy, csak már csináljon valamit. De nem bírok vele.
Huhh, kezd ez már nagyon drága lenni nekem... Egy TP-Link lehet, hogy nem ilyen jó térerejű, de ott az Wan és a Share beállítással 5 perc alatt kész van az ember...
Ti hogy csináltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged