- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED TV topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Hogy lehet ezen a DLNA-t vagy a SAMBA megosztást beállítani?
Mint a Luca székével, úgy haladok ezzel a routerrel. Persze nekem van kevés időm rá, nem feltétlenül a router a hibás... De most is értetlenségbe szaladtam bele.
Azt mondja a router menüje (2.8.91 firmware), hogy Storage, azon belül négy részre van osztva a képernyő, de egyik sem egy tulajdonképpeni menü! Egyetlen kattintható van, az a Download Clien. Mondom nofene, ezt is túlbonyolítják, de legyen. Kattintok, erre ide visz: [Donload Client] De ebből semmit nem értek! Oké, Gugli fordító, rájöttem, hogy honnan szedem le a [Client] programjukat, de település után menthetetlenül kínai karakterekkel beszél hozzám. Semmit nem értek!
Csak ki akartam volna jelölni egy nyomorult könyvtárat, hogy hirdesse UPnP gyanánt. Vagy akár SMB gyanánt. Mindegy, csak már csináljon valamit. De nem bírok vele.
Huhh, kezd ez már nagyon drága lenni nekem... Egy TP-Link lehet, hogy nem ilyen jó térerejű, de ott az Wan és a Share beállítással 5 perc alatt kész van az ember...
Ti hogy csináltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest