- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Predator2 #465 üzenetére
Lehet a több antenna még erősebbé teszi a Wifi-jét, de a korábbinak is elég jó wifije van....Ellenben kisebb a tapasztalat az okosítás terén a több antennás modellel..
Minden esetre vegyétek rá az eladót, hogy max 24USD-s árat írjon rá (22 EURO a határ most) mert nagyon aktív lett a posta és elkapja a határon...EU raktárból + 6 USD a posta (ár alig drágább)
-
vacs
veterán
válasz
Predator2 #437 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy "brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi Mini-n!"
Én is nagy családiban lakom, a Tplink se rossz cucc, de az emeleten a szélső szobában (ami épp az enyém) már nem volt jel, illetve kint az udvaron se (a két vastag fal miatt).
Én a Mini-t vettem (a középső a 3 linkeden), és kíváncsiságból egymás mellé téve, (kis túlzással) de kb duplája a hatótáv, a szobámban is van jel!
Azóta repeater (jel ismétlő) módban használom, és hát besz*rás: a kert végében is tökéletes a jel, körbe a ház körül is van, pedig eddig sehol nem volt az udvaron. Héten valamelyik nap sétáltam haza és bekapcsolva maradt a telefonon (Nexus 5) a wifi és házunktól kb 30 méterre az úton jelzett a telefon, hogy új üzenet, mert már ott is fogta a wifi jelet!
A Mini-n csak 1+1 (2,4 + 5GHz) antenna van, de a 3-dik linkeden már 2+2 (2×2,4Ghz + 2×5Ghz) így ennek talán még jobb lehet a hatótávja.
Bármelyiket is veszed, szerintem nem fogsz benne csalódni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest