Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- PLC programozás
- Androidos fejegységek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem tudom, mit csinálhatsz rosszul, de nekem a reggel 6-ra beállított restart tökéletesen működik, szoktam is mormogni, hogy miért nem egy órával későbbre állítottam, de lusta vagyok átállítani
Mindenesetre a router webes felületét fusd át, állítsd át angolra, állítsd be az időzónát, stb....amúgy is értelemszerűen egy router bekonfigurálása így zajlana, hogy átnézünk minden menüpontot, nemde?
Aztán egy gyári legfrissebb rendszer is mehetne rá, abban is van angol nyelv, lehet a te rendszereden hibásan működik az időzítés.A felület amúgy OpenWRT-re épül ránézésre, szerintem bőven megfelelő, a reg pedig azért kellett, mert az appból így mobilnetről is el tudod érni a routeredet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest