Hirdetés
- ASRock lapok általában
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Naná, hogy megfog, szemüveg nélkül is tudok olvasni a böngészőben, chaten, jó nagy térképet mutat a navigáció, és ha VNC-vel, vagy teamviewerrel kell matatnom PC-n, akkor sem kimondottan hátrányos a nagy képernyő
Még nem szereztem be üveget rá, azt hittem, hogy a gorilla 4 elég védelem, de olvasva a fórumot, tervbe vettem egy üveg becserkészését. A tokokat nem igazán kedvelem, de egy szilikon hátborítóval szemezek már. Mellesleg mennyire könnyű jól feltenni házilag egy ilyen üvegfóliát?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még nem szereztem be üveget rá, azt hittem, hogy a gorilla 4 elég védelem, de olvasva a fórumot, tervbe vettem egy üveg becserkészését. A tokokat nem igazán kedvelem, de egy szilikon hátborítóval szemezek már. Mellesleg mennyire könnyű jól feltenni házilag egy ilyen üvegfóliát?