- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Walmart is about to sell you an extremely cheap Android TV box - nálunk ez is 20k lenne ugyan, de 30 dollárért simán vállalnám, ha új lennék.
-
-
bexinho23
őstag
válasz
Knife.McL #7845 üzenetére
Szerintem kodek hiba lehet. Filmeknél mindig a már jól bevált (pl. SPARKS) típusokat szerzem be, mert azokkal sosincs probléma, a minőség is kiváló. Viszont amikor pl. régebbi filmnél már csak magyar hangsávos változat érhető el, akkor könnyebb olyan típusba belefutnom, ami akad, döcög, csúszik a hangja stb... Pedig videó és hang adatok nem indokolják. Szerintem törekedj olyan típusok beszerzésére, amit sokan szednek, vagy ismerős számodra.
-
Knife.McL
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat Kodi mátrix frissítés óta, hogy megakadnak a videók nasról?
Két külön nasról is próbáltam, van amikor megakad és elcsúszik a hang, van amikor csak a felirat. Ilyenkor megállítva és újra elindítva újra szinkronba kerül, de csak míg újra meg nem akad.
Sima MiBox, nem S. 5ghzes wifin megy a box, gigabites kábeleken a nasok, eddig nem volt ilyen gond, csak mióta a mátrix van. -
afi0903
aktív tag
válasz
Luissimo #7838 üzenetére
A saját távirányítóján, ezzel az alkalmazással. A home gomb egyszeri megnyomásához társítottam a launchert. Sajnos a Netflix és a Prime gombokat nem lehetett ezzel átirányítani, egy reddit threadben olvastam, hogy azokat nem is lehet, ha esetleg valakinek ezzel eltérő tapasztalata van, az ne tartsa magában.
-
0021666
tag
válasz
Imi1981 #7839 üzenetére
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megoldásra..
A xiaomi box S -en van bármilyen megoldás amivel a képernyővédő nem kapcsol be 2 óra inaktivitás után? Valami megoldásra nagyon komoly szükségem lenne, mert a tv statikusan van kiállítva és maximum 2 órás megoldás van rá, nincs olyan hogy a képernyővédő ne kapcsoljon be :/ -
Imi1981
veterán
Mostanában azt vettem észre, hogy a netflixen már nagyon nem csak 23.976 Hz-en mennek a filmek /sorozatok. Mostanában találkoztam pár 50hz-es és pár 60 Hz-es anyaggal is szóval a refresh rate alkalmazást használva is sokszor akadni fog. Nehogy jó legyen már valami
. Most egyenlőre kikapcsoltam a netflixnél a refresh rate - t és megnézem hogy arányában hogyan jobb használni.
Csak azért írom ha esetleg észrevettétek, hogy mostanában akad az ezért van nem a refresh rate alkalmazás hibája. -
Luissimo
veterán
válasz
Hartauer #7832 üzenetére
Ha a pc sem ismeri fel, az nem gyanus kicsit?
Holvetted?
Kinàbol?
Masik pc vagy laptop sem ismeri fel?
Gyarilag nemvolt formatált?
Mire formáztad?
Milyen márka?
Nem valami fake kütyü?
Nekem a 64 gigás kártyát is felismeri usbn.
Nemgondolnám, hogy box hiba lenne.
Szerezz kölcsönbe probára valakitol, illetve probáld ki másnál is. -
Hartauer
újonc
Sziasztok,
segítsetek kérlek: nemrég vettem mi Box-ot de az usb-részével szívok mostanában:
elős pár napban minden ok volt, amikor bedugtam a régi pendrive-ot, a hw is felismerte, meg a VLC is.
majd vettem egy tök új pendriveot, azt formattáltam meg mi Box storage-nak.
Na azóta az alábbiakat játsza:
új pendrive: nem ismeri fel egyáltalán. ez meg így kuka, mert csak ide használható. 7000 rugó ment a levesbe...PC sem ismeri fel semmi. Erre figyelmeztetett előre is kütyü mondjuk.
régi pendrive: - tárhelyként nem ismeri fel soha
- ES fajlkezelő ad hoc felismeri de kb 5-ből egyszer... amikor felismeri, akkor innen el tudom indítani a filmeket és a VLC lejátsza
- de a letöltött VLC alkalmazás sose ismeri fel, tartalmakat nem jeleníti meg.
Vki tapasztalt hasonlót?
Kérjek mi box cserét v. lehet ezt vhogy orvosolni? -
Akelaus
senior tag
válasz
hitman77 #7822 üzenetére
Szerintem igen. Ha bekapcsolod a boxot, és megy a telefonon a Spotify app, akkor az elérhető készülék közt megjelenik. Aztán "átadod" neki amit hallgatsz, és onnantól kezdve arról hallgatod.
Szoktam zenét hallgatni Spotify-al úgy hogy egy ájfont vezérlek az androidos telómmal, és a boxot is mutatja mint elérhető készülék. Hallgattam boxról is zenét kikapcsolt tv-vel, majd a telefonnal vezéreltem. Igaz itt előtte be volt kapcsolva a tv.
(Mostanában gyengélkedik a Spotify Connect, de ez az irányítást érinti, nem azt hogy min lehet lejátszani, és hogy)
Ha nem sürgős, este rápróbálok a dologra. -
azbest
félisten
válasz
hitman77 #7824 üzenetére
nem kapcsolod ki a boxot, vagy a saját távirányítójával bekapcsolod a boxot. (ha cec -et használsz, akkor lehet most úgy van beállítva, hogy a tévé kapcsolja a boxot vagy a box kapcsolja a tévét is)
A chromecast módban gondolom biztosan lehet a telefonról vezérelni a lejátszást.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Megoldható MI box-al hogy a TV bekapcsolása nélkül tudjak Spotify-ról zenét lejátszani? A telefon lenne a vezérlő és MI box pedig a lejátszó eszköz.
Melyik MI box amit érdemes megvenni még? -
erzol
őstag
-
erzol
őstag
válasz
Levente1991 #7813 üzenetére
Próbáltam.
Rtl most+ fiókom facebookkal lett aktiválva és ezzel nem fogadja el a belépést. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Telefonról küldenék rtl most sorozatot mi box 3-ra, de tudomást se vesz róla.
Mu lehet a gond?
Béta rom megy rajta, ha ez számít. -
Imi1981
veterán
válasz
MaCS_70 #7810 üzenetére
Én sem látok nagy különbséget. Kicsit más lejátszás közben a menü (alap skinen). Amit én használok addonok mátrixon is működnek úgyhogy szerintem maradok is itt. Én elhiszem, hogy neked frissített nem azért írtam, hogy kétségbe vonom az allításod, hanem csak érdekes, hogy néhány embernek frissít néhány embernek nem.
-
válasz
Imi1981 #7809 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy mi az oka ennek a frissítés - nem frissítés mizériának. Determinisztikus rendszerben ilyen nem fordulhatna elő, és látom, hogy mégis.
Mégis kaptam szó szerint lehülyéző kioktatást (nem itt) az automatikus nem-frissítés mikéntjéről.
Én egyébként érdemi különbséget nem találok a Matrix és a Leia között.
MaCS
-
Üdvözlet a klubban!
Az automatikus frissítés kikapcsolt állapota a Kodit valamiért hidegen hagyja, csak ezt valamiért nem mindenki akarta elhinni.
Most már egyébként nincs gond a Matrixszal. Eleinte az volt a szívás, hogy egy csomó add-on még nem készült el rá -- így például kb. egy hétig nem volt rá Confluence, és csak a sokak számára kezelhetetlen gyári felületen lehetett kezelni.
MaCS
-
Bigyó
tag
válasz
Degeczi #7799 üzenetére
Kipróbáltam, köszönöm a tippet, remekül megy.
Más. 18.7-es KODI esetén beállítottam, hogy nem kérek auto frissítést csak értesítést. 3 nap után meggondolta magát valami belül és a bekapcsolást követően már a Mártix üdvözölt. Egyelőre nincs szaggatás, fagyás stb. szépen megy rajta minden....kivéve az NFS-t.
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest