Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas93
tag
Én tavaly év végén cseréltettem akksit benne, mert ez az első telefonom, amitől nem válok meg két év után, hanem szeretném kimaxolni, mert egyszerűen még mindig mindent tud, amire nekem szükségem van. Gyors, jó képeket csinál, legalábbis számomra bőven elegendő, és hát az AMOLED kijelzőtől sem tudnék megválni, meg én imádom a 3D-s arcfeloldást is. Jelenleg 3 és fél éve nyúzom, és ez idő alatt nem láttam a piacon olyan alternatívát, amire lecserélhetném és nem lenne brutál ráfizetés ehhez képest. F3-at néztem, hogy ár-érték arányban hasonlít a Mi8-hoz, de nem érné meg a váltást. Szinte ugyanazt hozza a Mi8 nyolc is a mai napig. 5 évet tervezek vele, még egy akksi cserét azért már nem fogok eszközölni valószínűleg, úgyhogy addig marad, amíg ez az akksi bírja. És ez nálam tényleg nagy szó, mert telefon mániásként szerettem váltogatni a telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest