Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy van egy egy éves telóm, vodafonnál vettem és egy év után bekaksizott. Ha minden igaz, akkor van további 1 év készülék garancia, most ennek keretében van szervízben. Persze sosem lehet tudni, az, hogy elvitték, még nem jelenti azt, hogy meg is csinálják, vagy azt, hogy ha meg csinálják, akkor az hibátlan lesz. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van a garis javításokkal kapcsolatban, szóval nem nagyon reménykedem.
Tehát amennyiben nem jövök ki jól ebből a dologból, akkor beugrik egy hongmi. Viszont ha jó lesz a telóm, akkor meg a Mi3-at néztem ki magamnak, úgyhogy arra fogok gyüjteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő