Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem ezt a legtöbben totál nem gondolták végig. A "hagyományos" desktophoz olyan rendszer is tartja magát, mint az OSX, amelyik pedig nagyságrendekkel kisebb szoftverbázissal rendelkezik, mint a Windows.
A Windows 8 duál-deszktopos kialakítása nem egy átmeneti, tranziens állapot, hanem nyilvánvalóan hosszan akarnak erre berendezkedni.
-
rudi
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Nyilván nem abban a formában, ahogyan a Win8-nál, de továbbfejlesztve bőven jó lehet a Modern UI. Ha alaposan megnézed, baromi sok fejlesztési lehetőség van még a Metro felületben meg csempékben. Ha rádobnak mondjuk egy szintet (pl. dokumentumok csempére nyomva megjelennek a dokumentumaid, vagy valami hasonló), megengednek még egy kisebb csempeméretet, esetleg csinálnak egy "amikkel az elmúlt napokban foglalkoztam" csoportot és jobban rávezetik az embereket a kereső használatára, akkor nagyon simán meg lehet lenni start menü és desktop nélkül is. Szerintem sokkal zavaróbb az a vizuális törés, ami akkor jelentkezik, amikor váltasz a Modern és desktop felület között.
-
oO7
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
egy kezemen meg tudom számolni, hogy mondjuk havi rendszerességgel milyen gyakran van arra szükségem, hogy kihasználjam az ablakokat... mindent fullscreen-ben futtatok... IE, Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Visual Studio, Photoshop... max valami chat alkalmazást csapok ki oldalra, vagy egy notepad-et, vagy ilyesmit, de olyat meg aztán végképp nem csinálok, hogy 3-4-5 alkalmazás legyen a képernyőn... szóval ilyen szempontból én tök jól elvagyok a Metro felülettel és egyáltalán nem érzem magam limitálva, sőt még jobb is ez az 1/4 - 3/4 képernyőfelosztás mint az ablakoknál a fele-fele (ha a képernyő oldalához csapod az ablakot)...
mondjuk ilyen hatalmas felbontásoknál, mint a 2560x1440 meg több monitoros rendszereknél már talán el tudnék képzelni több alkalmazást is egyszerre, úgy hogy használható is legyen, bár értelmét még akkor sem látnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest