- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.FantastiK #151 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a többség utálja vagy sem a csempéket. Szerintem mindamellett, hogy rengeteg gyerekbetegségtől is szenved, amit idővel ki lehet nőni, ízléstelenül ronda is, ami már kevésbé korrigálható. Én mindenesetre a végsőkig maradok a Windows 7-nél, és ha minden kötél szakad, akkor újragondolom a dolgot. Addig meg magasról teszek a Microsoft minden termékére és szolgáltatására, főleg ahol ezt az okádék desingt erőltetik.
-
fordfairlane
veterán
válasz
t72killer #20 üzenetére
Szerintem ezt a legtöbben totál nem gondolták végig. A "hagyományos" desktophoz olyan rendszer is tartja magát, mint az OSX, amelyik pedig nagyságrendekkel kisebb szoftverbázissal rendelkezik, mint a Windows.
A Windows 8 duál-deszktopos kialakítása nem egy átmeneti, tranziens állapot, hanem nyilvánvalóan hosszan akarnak erre berendezkedni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
FoxiestFox #56 üzenetére
Én remélem, hogy a Win7-re addig lesz szükségem, amíg nem erősödik meg valami alternatív rendszer.
Kíváncsi vagyok, mi lesz az OS X - iOS-sel, a Chromiummal, vajon a Chromium és az Android mennyire lesz átjárható. Sikerül-e az Apple-nek vagy a Google-nek öszehozni a kétféle interfészt, a kétféle alkalmazásfuttató környezetet. Ezek a dolgok érdekelnek, nem a Windows sorsa. Felőlem színes pacákat is kirakhat a Microsoft a desktop helyére ezentúl.
-
fordfairlane
veterán
válasz
< CyberBob > #53 üzenetére
Én is remélem, de ki tudja. A Microsoftnál láthatóan elhatározták, hogy paradigmaváltást hajtanak végre, és nagyjából eddig tartott a nagyívű átgondolása a dolgoknak. Végül is nem gond, ha marad ez az okádék Metró. Eddig Windows volt az alapértelmezett rendszer a gépeimen, ezután majd más lesz, vagy megmarad a Win7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest