Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a többség utálja vagy sem a csempéket. Szerintem mindamellett, hogy rengeteg gyerekbetegségtől is szenved, amit idővel ki lehet nőni, ízléstelenül ronda is, ami már kevésbé korrigálható. Én mindenesetre a végsőkig maradok a Windows 7-nél, és ha minden kötél szakad, akkor újragondolom a dolgot. Addig meg magasról teszek a Microsoft minden termékére és szolgáltatására, főleg ahol ezt az okádék desingt erőltetik.
-
fordfairlane
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Szerintem ezt a legtöbben totál nem gondolták végig. A "hagyományos" desktophoz olyan rendszer is tartja magát, mint az OSX, amelyik pedig nagyságrendekkel kisebb szoftverbázissal rendelkezik, mint a Windows.
A Windows 8 duál-deszktopos kialakítása nem egy átmeneti, tranziens állapot, hanem nyilvánvalóan hosszan akarnak erre berendezkedni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én remélem, hogy a Win7-re addig lesz szükségem, amíg nem erősödik meg valami alternatív rendszer.
Kíváncsi vagyok, mi lesz az OS X - iOS-sel, a Chromiummal, vajon a Chromium és az Android mennyire lesz átjárható. Sikerül-e az Apple-nek vagy a Google-nek öszehozni a kétféle interfészt, a kétféle alkalmazásfuttató környezetet. Ezek a dolgok érdekelnek, nem a Windows sorsa. Felőlem színes pacákat is kirakhat a Microsoft a desktop helyére ezentúl.
-
fordfairlane
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Én is remélem, de ki tudja. A Microsoftnál láthatóan elhatározták, hogy paradigmaváltást hajtanak végre, és nagyjából eddig tartott a nagyívű átgondolása a dolgoknak. Végül is nem gond, ha marad ez az okádék Metró. Eddig Windows volt az alapértelmezett rendszer a gépeimen, ezután majd más lesz, vagy megmarad a Win7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest