Új hozzászólás Aktív témák

• oO7

őstag

válasz ceia #71 üzenetére

Nemhiszem, hogy a 9 a 8-hoz képest túl nagy váltás lesz, legfeljebb addigra ér be minden fejlesztés úgy rendesen...

"Nem kedvelem a csempéket, a szép, különböző formájú, gondosan megrajzolt ikonokat kedvelem"
    milyen szép is az amikor kintvan a desktopon egy adag ikon és az egyik egy "modern" letisztult 2D-s ikon, a másik ilyen meseszerű 3D-s valami, a következő valami fotorealisztikus csillogó-tükröződő, stb... mennyire rosszak is a csempék ahol van eleve egy színe a csempének ami alapján helyből baromi gyorsan beazonosítod, hogy hova kell klikkelni, aztán ha mégsem, akkor is a csempék ikonjai egyszerű szimbólumok, amiket könnyű felismerni... egységesebb, következetesebb, és összeségében emiatt szebb, kényelmesebb, jobban használható

"Nekem ne adjanak pár színsémát, aztán kész.. Meg ablakonként másik háttérkép? Na ne.. van ízlésem.
    Inkább adjanak különböző ablak típusokat, különböző ablak gombokkal, a sliderek gombjait mikor lehet már végre logikusan (is) elhelyezni? Nem beszélve az egyedi színek beállításáról, és minden ki-be kapcsolhatóságáról, amit csak tud a GUI
    "
    az elvárásaid alapján már megbocsáss, de kétségbevonnám az ízlésed...

"Nem akarok egyszerre több jelyen keresni. Sőt, még egy helyen is ritkán. Én nem értem, csupa amnéziás ül a gépe előtt, nem tudja, hogy mit hová tett rajta??"
    Mi a gyorsabb? rákeresni egy XY doksira, entert nyomni és már olvasni/szerkeszteni, vagy bemenni a Windows Explorerbe vagy Total Commanderbe (ki mit szeret), kiböngészni a fájlt és megnyitni, esetleg a Word-öt megnyitni majd ott egy File | Open után kitallózni a keresett fájlt?

"Nem akarok több tízezer?? alkalmazás közül válogatni a Storeban! :( Eleve, Store.. tehát nem egy sourceforge.net, vagy ilyesmi.. És egyébként sem fizetek online!"
    facepalm #1

"Nem akarok oldalra tűzni appokat! (miafenének?) Semmit sem akarok tűzni sehová, pláne nem oldalra"
    például, hogy oldalra kirakd a chat-et mellette meg netezgethess? nekem pl a Twitter van oldalra kirakva (azt használom lényegében RSS helyett)

"Mi az a fastboot? Hibernálás, Nem szimpatikus"
    facepalm #2

Új hozzászólás Aktív témák