Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ha még a 8-nál is nagyobb változást akarnak csinálni, megőrültek. Már az is sokaknál kiverte a biztosítékot a primitív megjelenésű, és (élő!
) csempékkel és a start menü hiányával. Legalább annyian szidják, mint dícsérik. Tehát megosztották vele a Windows felhasználókat. Oszd meg és uralkodj?
Nekem ezek miatt nem tetszik már a 8 sem, hát akkor mi jöhet majd a 9-ben? Erre gondolni sem jó..-Kedvelem a klasszikus startmenüt.
-Nem kedvelem a csempéket, a szép, különböző formájú, gondosan megrajzolt ikonokat kedvelem.
-Nem akarok "élő" csempéketMég életteleneket sem..
-Annyira nem vagyok rákattanva a hírekre, hogy azt nekem bármikor egy pillanat alatt ki kelljen írnia.
-A játékokon kívül minden mást szeretek ablakban futtatni.
-Nem akarok egyetlen kattintással választani többszáz "kitűzött" (hová??) alkalmazás közül. És mire kéne többszáz alkalmazás?
-Nem szabható személyre a felület, legalábbis nem jobban, mint az eddigi Windowsoké. Nekem ne adjanak pár színsémát, aztán kész.. Meg ablakonként másik háttérkép? Na ne.. van ízlésem.
Inkább adjanak különböző ablak típusokat, különböző ablak gombokkal, a sliderek gombjait mikor lehet már végre logikusan (kényelmesen) elhelyezni? Nem beszélve az egyedi színek beállításáról, és minden ki-be kapcsolhatóságáról, amit csak tud a GUI..
-Nem akarok egyszerre több jelyen keresni. Sőt, még egy helyen is ritkán. Én nem értem, csupa amnéziás ül a gépe előtt, nem tudja, hogy mit hová tett rajta?? Én tudom.
-Nem akarok több tízezer?? alkalmazás közül válogatni a Storeban!Eleve, Store.. tehát nem egy sourceforge.net, vagy ilyesmi.. És egyébként sem fizetek online!
-Nem akarok oldalra tűzni appokat! (miafenének?) Semmit sem akarok tűzni sehová, pláne nem oldalra.
-Mi az a fastboot? Hibernálás, Nem szimpatikus. Én aludni küldöm, ha éppen nem kell egy darabig. És egyébként is, ritkán bootolok, naponta nem többet 1-nél, de van úgy , hogy 1x semMert már előző nap óta megy a gép..
Egyedül a szögletes ablakok tetszenek. Ennyi.
Nem kellett volna mást csinálni, csak fogni a 7-et, stabilabbá, gyorsabbá írni, semmi metró, aero is kidob, 8-as ablakok, klasszikus vagy 7-es startmenü választhatósága, több megjelenési és működési beállítás és a 8 tarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest