Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Hieronymus

  őstag

  LOGOUT blog

  válasz zoltanz #579 üzenetére

  "ha ki kapcsol juk akkor kicsit nehéz be kapcsolni"

  Ez nem hiba. Mivel eredetileg táblagép, nem indulhat be véletlen nyomásra. Nagyjából 3 másodpercig kell nyomni a gombot. :D
  Annak okoz gondot aki nem tudja mit vásárol.

  „Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

 • Frawly

  addikt

  válasz zoltanz #579 üzenetére

  Kezdjük ott, hogy ez tévedésből van nem 32, hanem 36 ezernek írva, ha rákattintasz a legolcsóbb boltra, az iPonra, ott szépen látszik, hogy náluk is 54 darab Mátyás királyt kell kipengetni érte. Ebben az árban pedig vagy normálisabb androidos tabletet kell venni, vagy valami refurb 12-es szubnotit, pl. egy TP X220-X230 kijön ennyiből, dupla ennyi RAM-mal, 8× ekkora, normális SSD-vel, i5-ös procival, Win10 és Linux is normálisan megy rajta. Ennyiért az is belefér, hogy legyen rá 6-12 hónap refurb üzletes gari. De persze ugyanebben az ársávba beleférhet egy szintén 12 colos régebbi Lati is.

  (#585) Bici: Mikrobinak tudom javasolni, hogy akkor máskor LO-s formátumban küldje. A fogadó oldalon is szépen fel tudják tenni a LibreOffice-t. Teljesen jó az, csak a saját formátumaival kell használni, és nem az MS-formátumokat ráerőltetni. Plusz ha csak prezentáció, akkor azt pdf-ként is lehet menteni, úgy, hogy pontonként lehessen léptetni, ne csak oldalanként.

  (#581) Donki Hóte: ezeknél a gépeknél a kevés RAM a legnagyobb érvágás. Az 1 GB már a felhasználóbarát Linuxoknak is kevés, a 2 GB is nagyon a határon van (Openbox, LXDE, Xfce, LXQt, Mate-hez elég lehet). Persze, fel lehet tenni i3wm-et, dwm-et, az belefér 1 gigába valami ultrasoványított böngészővel (Falkon, Midori, Slimjet), de az minden lesz, csak a Windowshoz szokott felhasználónak nem lesz barátságos.

  [ Szerkesztve ]

  Többé nem fórumozok itt. Remélem mindenki örül a továbbiakban a belterjességnek, és annak, hogy sikerül midenkit elűzni és rendszeresen kitiltatni.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés