Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak hogy kettőt említsek, a The Expanse [https://www.youtube.com/watch?v=vlBTbmKPwKc] és a Stranger Things [https://www.youtube.com/watch?v=b9EkMc79ZSU].
Ugye nem állsz neki mindent leszólni?
-
Kansas
addikt
Nem, te gondold át még egyszer. Nincs annyi felhasználója a Linux desktopnak, hogy tetszőleges nem általános, tehát nem CPU/GPU vagy generic hangkártya hardvert kritikus tömegben tudnának venni, így minden gyártó meggondolja, érdemes-e driver fejlesztésre költenie.
Mekkora most a Linux desktop piaci penetrációja, 2%? És abban az összes disztró benne van... -
Syl
nagyúr
Szerintem nem. Mert ha oktatási licencet nézünk, akkor az a tanulónak jár, nem valamelyik rokonának. Ha pedig a családi csomagot, akkor az meg ahogy a nevébe is van, a családnak szól, nem a rokonságnak, baráti körnek.
Ha pedig elkezdjük csűrni csavarni ezeket a fogalmakat, hogy "beleférjünk" az ingyenes használatba, akkor inkább maradjunk az aktiválatlan windowsnál. -
Ezen nem veszünk össze, ízlés dolga.
Én egy 15-ös macbook pro-t használok a melóban. Azóta nekem az az etalon tapipad téren. Hatalmas, szuper érzékeny, nincsenek fizikai gombjai, van haptic feedback; tökéletes.(#167) Casoli: Az volt a gond, hogy a böngészökben ki van kapcsolva alapból a GPU gyorsítás bizonyos GPU-k esetén. Ennek az az oka, hogy évekkel ezelött voltak instabil driverek, amik miatt ez tünt jó döntésnek. Mára ezek javultak, csak a böngészök fejlesztöi azóta nem vizsgálták felül ezt a helyzetet.
Ha bekapcsolod kézzel a gyorsítást, hasítani fog. (néhány flag átállítása gugli alapján)Az ilyenek terén valóban kicsit több a tökölés linuxszal. Ezt el kell ismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest