- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
Donki Hóte #846 üzenetére
utána ne számolj, hogy az alvás mennyibe kerül...
-
Cyrin
addikt
linuxhoz kell egyfajta nyitottság, problémamegoldó készség, kitartás. az emberek meg szeretnek a megszokott langyos sz@rban ücsörögni, nehogy véletlenül is megterheljék az agyukat...
persze az oktatás is hibás, de az egyébként más téren is a béka segge alatt van.Ispy:
"hogy világ életemben wint használtam kb. a 3.1 óta, előtte meg DOS-t."Ezzel mindenki így van, a linuxosok is. Ők is világ életükben ezeket használták amíg egyszer csak váltottak...
-
Cyrin
addikt
Az office önmagával se kompatibilis...
-
Cyrin
addikt
válasz
Donki Hóte #272 üzenetére
Jaaaa, akkor minden a legnagyobb rendben...
-
Cyrin
addikt
És még büszke is vagy rá...
Ha húsz percig frissítene a rendszer és közben nem tudnám használni a fejemet a falba verném...Más:
Nekem is a 17.3 az etalon. Se sajna nemsoká hozzá kell nyúlni, pedig rendesen be van lakva ennyi idő alatt. Nem is tudom melyik végén kezdjek hozzá... -
Cyrin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest