- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte #834 üzenetére
Anyuméknak egy GIGABYTE Brix mini PC-t raktam össze
Gondoltam, hogy valaki bedobja ezt, de ez nem alternatíva. Ha te rakod össze, akkor hozzá kell adni az árhoz a felhasznált idődet (a beszerzésre és az összerakásra biztosan legalább 10-20 órát ráfordítottál), illetve szintén hozzá kell adni a garanciahiányból adódó árkülönbséget. Ha ezeket rászámoljuk, akkor a te 80 ezer forintos PC-d máris 100-120 eFt-ban van
Egy laptopot nem te raksz össze, hanem leveszed a polcról és van rá komplett garancia, nem kell a részegységeket kiszedni és külön javíttatni/garanciáztatni őket.
-
válasz
DarkByte #826 üzenetére
A legtöbb embernek otthonra a laptop sem tudom minek van,
Mer' menő!Nem ám. Nekem azért van, mert az asztali mellett valahogy oda kell férnem nekem is egy géphez. Az asztalit bütykölik a gyerekek, nekem nem maradt más választásom (telefonok flesselése, recovery-k portolása).
Na meg akkor sem jön rosszul, amikor szülőkhöz megyünk pár száz km-re, és "rendszergazdai" tevékenységet csinálok az ő öreg laptopjukon.Nem mellesleg jóval halkabb, áthelyezhető (kis lakásban egész praktikus ám ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest