Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte #834 üzenetére
Anyuméknak egy GIGABYTE Brix mini PC-t raktam össze
Gondoltam, hogy valaki bedobja ezt, de ez nem alternatíva. Ha te rakod össze, akkor hozzá kell adni az árhoz a felhasznált idődet (a beszerzésre és az összerakásra biztosan legalább 10-20 órát ráfordítottál), illetve szintén hozzá kell adni a garanciahiányból adódó árkülönbséget. Ha ezeket rászámoljuk, akkor a te 80 ezer forintos PC-d máris 100-120 eFt-ban van
Egy laptopot nem te raksz össze, hanem leveszed a polcról és van rá komplett garancia, nem kell a részegységeket kiszedni és külön javíttatni/garanciáztatni őket.
-
válasz
DarkByte #826 üzenetére
A legtöbb embernek otthonra a laptop sem tudom minek van,
Mer' menő!Nem ám. Nekem azért van, mert az asztali mellett valahogy oda kell férnem nekem is egy géphez. Az asztalit bütykölik a gyerekek, nekem nem maradt más választásom (telefonok flesselése, recovery-k portolása).
Na meg akkor sem jön rosszul, amikor szülőkhöz megyünk pár száz km-re, és "rendszergazdai" tevékenységet csinálok az ő öreg laptopjukon.Nem mellesleg jóval halkabb, áthelyezhető (kis lakásban egész praktikus ám ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest