Hirdetés
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
En legutobb innen vettem egy Thinkpad T440s-t kokemeny 99000-ert. Annyit koltottem ra, hogy vettem egy +6 cellas gyari akksit, illetve egy jogtiszta win10-et. Munkara van bevetve, miutan a ceges Lenovo V310(??) besz@rt, nem kertem ujat. Amit tud, hogy vegigkiseri a napom, toltes nelkul, outlook, bongeszo + excel + kiviteli alaprajzok pdf-ben olvasgatása (5-10 mega), szoval az EN igenyem kielegiti, mas nem kell...
Amugy az elso laptopom meg mindig hasznalhato, az egy 2014-5-6 Fuji Esprimo mobile U9200, edesanyam hasznalja, receptek, kotes yt videok es fb.
Ugy erzem kicsit tul van ez az egesz tema lihegve, nem veletlen a mondas, hogy ahany haz annyi szokas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest