Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- ASUS notebook topic
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
utána ne számolj, hogy az alvás mennyibe kerül...
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
" hanem akkor is, ha az alkatrész vadászatra fordított idő mondjuk a pihenéséből visz el időt. "
Ehm, viszont a szabadidős tevékenységből sem minden pihenés (takarítás, főzés... volt cég, ahol tréningen kihozták, hogy olcsóbb rendelni
). S általában akkor raksz össze valamit otthonra, ha szereted csinálni. (Ha nem szereted, akkor veszel készet.) POnt az ilyen DIY írásokat hiányolom a Logoutról is, mert az "ilyet vettem" csak egy n+1-edik teszt, a saját munkánál értékesebb meg nincs.
Nem biztos, hogy jobban jössz ki amúgy anyagilag, ha kifizeted másnak."tt általában szeretnek az emberek géppel bütykölni, tehát azt hiszik, hogy az erre fordított idő "ingyen" van."
Nem hiszik. Ha valamit kedvtelésből csinálsz, az tényleg nem kerül semmibe." Pl. lecserélnéd nekem a nyárigumijaimat ingyen az általam vitt téligumikra, merthogy éppen nem végzel kereső tevékenységet és egyébként" ezt hívják szívességnek. És egy bizonyos határig jó dolog is.
-
Chaser
legenda
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akinek nem el eny, az bebattyog az elso boltba ahol osszerakjak neki, de sok boltnak vannak sajat konfigjaik celfelhaaznalasra - pont annyira jo konfigok altalaban mint egy notebook
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). S általában akkor raksz össze valamit otthonra, ha szereted csinálni. (Ha nem szereted, akkor veszel készet.) POnt az ilyen DIY írásokat hiányolom a Logoutról is, mert az "ilyet vettem" csak egy n+1-edik teszt, a saját munkánál értékesebb meg nincs.
-