Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colonel993

senior tag

Minap vásároltam be egy ilyen PHABLETET ( :DDD ) Telefonom kiváltása céljából.
    Annak ellenére, hogy nem ez volt a terv... hanem egy Alcor Access Q787I ami kicsivel drágább, de cserébe papíron jobb.
    Egész pontosan Kijelzőben egy hangyányival nagyobb felbontás, egy hangyányival jobb akkukapacítás, +2 mag, és rücsis hátlap ami azért előnyös...

A gyakorlat az lett, hogy az Alcor kijelzője egy trágya... nagyon csúnya, fakó, gyenge a betekintési arány is.
    De ezt félre tudtam tenni.
    Nem kezelte a Headset mikrofonját.
    De ezt is félre tudtam tenni.
    Totál segg alap béna opp.rendszer.
    De még ez se volt kegyelem döfés...

De a Telefonálás úgy recseget mintha valami Isten háta mögött balra hat méterre 1 csíkos térerős helyről telefonálnék... annak ellenére, hogy egy átjátsz állomás mellől, max térerővel voltam.

Ezzel szemben a Wayteq szebb kijelzőt hozott, jobb összeszereltséget... már a dobozból kivéve is jobb minőséget mutatott (még a töltő is egy Samsung Copy, az Alcor egy mezei kínai vacak USB adapter KOCKÁT csomagol a gép mellé és még egy OTG kábellel se lepnek meg)
    Pöccre kezeli a Mikrofonos fülhallgató (Headset) mikrofonját és kristálytiszta a telefonálás hangzása.
    Kellemes a szoftveres pimpelés is, megy úgy eleve árulkodik a készülék, hogy foglalkoztak vele.
    Nem akartam spórolni annyira, egy kicsivel többet megért volna nekem az a 2 mag és 1-2 fícsőr... de helyette az Alcor ezen példánya inkább egy kalap híg ürülék.

Ez egy nagyon jó telefon alternatíva számomra, Samu Galaxy Ace 3 helyett ez van, plusz fotózok és a helyszínen van lehetőségem gyorsan visszanézni egy nagyobb kijelzőn a képet és ellenőrizni.
    Korrekt cucc, ennyiért ajándék :K

Új hozzászólás Aktív témák