- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Minap vásároltam be egy ilyen PHABLETET (
) Telefonom kiváltása céljából.
Annak ellenére, hogy nem ez volt a terv... hanem egy Alcor Access Q787I ami kicsivel drágább, de cserébe papíron jobb.
Egész pontosan Kijelzőben egy hangyányival nagyobb felbontás, egy hangyányival jobb akkukapacítás, +2 mag, és rücsis hátlap ami azért előnyös...A gyakorlat az lett, hogy az Alcor kijelzője egy trágya... nagyon csúnya, fakó, gyenge a betekintési arány is.
De ezt félre tudtam tenni.
Nem kezelte a Headset mikrofonját.
De ezt is félre tudtam tenni.
Totál segg alap béna opp.rendszer.
De még ez se volt kegyelem döfés...De a Telefonálás úgy recseget mintha valami Isten háta mögött balra hat méterre 1 csíkos térerős helyről telefonálnék... annak ellenére, hogy egy átjátsz állomás mellől, max térerővel voltam.
Ezzel szemben a Wayteq szebb kijelzőt hozott, jobb összeszereltséget... már a dobozból kivéve is jobb minőséget mutatott (még a töltő is egy Samsung Copy, az Alcor egy mezei kínai vacak USB adapter KOCKÁT csomagol a gép mellé és még egy OTG kábellel se lepnek meg)
Pöccre kezeli a Mikrofonos fülhallgató (Headset) mikrofonját és kristálytiszta a telefonálás hangzása.
Kellemes a szoftveres pimpelés is, megy úgy eleve árulkodik a készülék, hogy foglalkoztak vele.
Nem akartam spórolni annyira, egy kicsivel többet megért volna nekem az a 2 mag és 1-2 fícsőr... de helyette az Alcor ezen példánya inkább egy kalap híg ürülék.Ez egy nagyon jó telefon alternatíva számomra, Samu Galaxy Ace 3 helyett ez van, plusz fotózok és a helyszínen van lehetőségem gyorsan visszanézni egy nagyobb kijelzőn a képet és ellenőrizni.
Korrekt cucc, ennyiért ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű