- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E-book olvasók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
A csatolt fotóm jobb felső sarkában éppen azt láthatod.
Screen Lock Widget(#1598) thetan
Én meg mivel 5-ből 3-at használok, kiraktam[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
A.G.S.
tag
altató widget nincs? csak a hardveres gombbal lehet elaltatni (kikapcsolni), meg ha letelik a beállított tétlenségi idő?
azért kérdezem, mert play-en még nem találtam... lehet csak bénán keresem... -
thetan
aktív tag
válasz spiritex #1589 üzenetére
Klassz. Én az energia widgettet azért nem teszem ki, mert se gps, se Bluetooth
(#1590) Tomi155 ha sikerült a felvétel, egy pillanatra beugrik középre a felvett kép. wgy kicsit ügyeskedni kell - nekem se megy rögtön - mindig a hangerő jön be
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
barnade95
tag
válasz albinolynx #1593 üzenetére
megnézed pl a Facebook appot, ha nem kompatibilis, akkor még wayteqnek látja
-
jercsi
tag
a fozott romot hol lehet megtalalni ?
-
barnade95
tag
átírtam a build.propot, újraindítottam, de a play meg mindig wayteq-nek lát, mit csináltam rosszul?
-
A.G.S.
tag
-
tjb007
nagyúr
A jövőben ezt oldalt ne linkeld mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
Az Adobe oldalát viszont nyugodtan lehet linkelni ahol is archiválva van az összes verzió és ha jön egy "friss" verzió akkor azt innen le lehet majd tölteni. -
A.G.S.
tag
új flash player
http://www.iapktop.com/adobe-flash-player-11-1-115-17-android-4-x.html
-
thetan
aktív tag
válasz tibi683 #1560 üzenetére
Az általad leírtakra tökéletesen megfelel a 70w
(#1559) jercsi Lehet valami gagyi pendrive-t vettem, A Spartban volt 2800 Ft.
Egy másikról megy - most néztem meg pendrive-ról a Bosszuállókat a TV re kitéve HDMI -n keresztül (és távirányitót használva) Néha a film egy kicsit belaggolt- de nem vészesen[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
thetan
aktív tag
válasz vamisten #1572 üzenetére
Az Asphalt 7 tökéletesen fut és csak 240 Ft a Play-on.
(#1557) A.G.S. Én az APEX Launchert használom, mert tabra szerintem a legjobb. Abban vannak ezek az esztétikus ikonok.
#1574) kelzsoca Köszi - mostmár értem hogy mit rontottam el, mert csak két sort irtam át.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz vamisten #1572 üzenetére
A Gameloft játékok csak trükközéssel fognak indulni.
Rootolt készülék szükséges, és a build.prop fájlt kell egy megfelelő fájlkezelő alkalmazással szerkesztő módban megnyitni, majd elvégezni a módosításokat:
eredeti:
ro.product.model=xTAB-70i
ro.product.manufacturer=wayteq
ro.product.name=f02ref
ro.product.brand=wayteq
ro.product.device=f02refmódosított:
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.manufacturer=Samsung
ro.product.name=GT-I9100
ro.product.brand=Samsung
ro.product.device=GT-I9100Ez után mentés, majd újraindítás, és indulni fognak a játékok.
[ Szerkesztve ]
-
vamisten
csendes tag
Üdv!
Megvásároltam a GPlayről a Cut The Rope és a Cut The Rope: Experiments játékokat, de a kezdő animációk után folyton visszalépnek a főmenüben. Másnál is van hasonló probléma? (a nem eredeti verziók sem mennek amúgy...).
Az Asphalt 6 sem indul alapból, elvileg nem támogatja a tab.
Nálatok mennek a fenti programok?
Javaslat: a tippek/trükkök részhez annak szerkesztője közzétehetné a gyári videólejátszó program ékezetjavító csomagját. Bár nekem nem sikerült recovery módban telepíteni, hiába rootoltam elvileg a tabot, aláírás tanúsítvány hibával kidob, viszont ha csak szimplám telepítem, a tab újraindításáig működik :-)
Egyébként köszi mindenkinek, aki válaszolt/válaszol a felmerült kérdésekre, együtt fasza kis fórumot össze lehet hozni
-
FET-MEN
veterán
válasz albinolynx #1569 üzenetére
Magyarul szeretsz turkàlni a rendszerben. X8-nál is ezvolt nálam.. mindennap más rom..
Iphone 7
-
tibi683
tag
Root uninstallerel töröljétek a fölösleges appokat
-
albinolynx
senior tag
válasz FET-MEN #1567 üzenetére
Nincs sok, csak nekem egyszerűen böki a szemem az élő háttér, alkalmazás telepítő, stb. Meg pont amiatt vettem, lássam mit hogyan lehet megcsinálni.
Telefonnál már bejött, hogy nem is az eszközön, hanem már a rom-ból kitörlöm ami nem kell. Olyasmi ez, mint anno a windows-nál az nlite...Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
tjb007
nagyúr
válasz elpatkorado #1565 üzenetére
Tedd hozzá azt is, hogy az xTAB-80 -ra, nem a 70w -re.
-
FET-MEN
veterán
válasz albinolynx #1566 üzenetére
Nektek ennyi appotok van? van egy rakás játékom és ugyanúgy gyors és jó a ramkezelés.
Iphone 7
-
albinolynx
senior tag
válasz elpatkorado #1565 üzenetére
Ezt linkeld be újra légy szíves, nagyon érdekel milyen lehetőség kínálkozik!
Nem tudom használjátok-e a "link2sd" apk-t?
Ingyenes, felesleges programokat gyönyörűen lehet gyomlálni vele. Amelyik kibírja, azt sd kártyára mozgatni. Továbbá tudom mellé ajánlani még az sd maid pro-t. Ezekkel szépen rendbe lehet vágni az új rendszert, vagy karbantartani.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
A.G.S.
tag
Utána néztem, hogy a gyári böngészőben a "set browser type" (más néven User agent string) mit is ad a szervernek.
Android:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.0.3; hu-hu; Build/xTAB-70w.8GB.20120807) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Safari/534.30Desktop:
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/534.24 (KHTML, like Gecko) Chrome/11.0.696.34 Safari/534.24iPhone:
Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/531.22.7iPad:
Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4 Mobile/7B367 Safari/531.21.10Froyo-N1:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2; en-us; Nexus One Build/FRF91) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1Honeycomb-Xoom:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 3.1; en-us; Xoom Build/HMJ25) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Safari/534.13Szöveges magyarázathoz ide kell bemásolni az adott infót:
http://www.useragentstring.com/[ Szerkesztve ]
-
A.G.S.
tag
Hátha valaki majd egyszer hasznát veszi: (dolphin beta csinálta)
#Device info
#Sun Aug 26 00:01:14 CEST 2012
User=pengzy
Brand=wayteq
TotalMem=813MB
Model=xTAB-70w
Device=w19ref
Host=comp
Type=user
Time=7 Aug 2012 10\:56\:03 GMT
Threshold=47MB
AndroidVersion=4.0.3
CustomData=
Board=wayteq
Local=hu_HU
AvailableMem=700MB
Product=w19ref
AndroidIdHash=ee25c54948d62962330223ad5dbf0821
Display=xTAB-70w.8GB.20120807
PhoneModel=xTAB-70w
VersionName=1.0.6
AvailRAM=103MB
Tags=test-keys
PackageName=com.dolphin.browser.lab.en
FingerPrint=MID/w19ref/w19ref\:4.0.3/xTAB-70w.8GB.20120807/eng.pengzy.20120807.072352\:user/test-keys
VersionCode=162
Id=xTAB-70w.8GB.20120807
SDKVersion=15Processor : ARMv7 Processor rev 4 (v7l)
BogoMIPS : 1556.48
Features : swp half thumb fastmult vfp edsp neon vfpv3
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 7
CPU variant : 0x2
CPU part : 0xc09
CPU revision : 4Hardware : AMLOGIC MESON3 8726M SKT SH
Revision : 0020
Serial : 000000000000000c -
tibi683
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a válaszokat mindenkitől.
Nagyon meggyőző ez a kis gép
Nekem elég ha a 360p-s videót viszi sima
Az én főbb szempontjaim a következők lennének:
- Ne legyen nagyon laggos müködés nem várom el hogy villámgyors legyen (Voda 845 el kezdtem és azzal is elvoltam) de azért ne keljen 10-20 másodperceket várni mig bejön egy app, türelmes ember vagyok
- Videót meg tudjak nézni 360pben nekem teljesen elég
- Akku átlag használttal 4-5 órát legalább bírjon.
- Pdf, office dokok normális megnyitása szerkesztése.
- Otg, Wifi, Hdmi legyen rajta és tudjam rákötni a tvre(legalább 720p ben).
- 1-2 alap gém el mennyen rajta röccenés nélkül
- Garancia legyen hozzá mivel az ördög nem alszik
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat nézem a videókat teszteket ezekre teljesen alkalmas a masina.
Még egyszer köszönöm a válaszokat remélem mihamarabb 70w tulaj leszek -
A.G.S.
tag
válasz DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem a 360p soha nem akadt meg, max nem indult el...
Tegnap ugye újra kellett raknom az egész rendszert, és mivel már tudtam, hogy mi kell rá, csak azokat raktam vissza -ergo minimális volt a telepítettség. gyári appokat (gmail, email, naptár, térkép, stb.) letiltottam.
Feltettem a 11.... flash playert, megnyitottam az alkalmazásokból a gyári böngészőben, és ku..va gyorsan bejött a beállító oldal (nem úgy mint elötte). szinte azonnal megjelent. kikapcsoltam a helyi tárolást, aztán átállítottam a böngészőben amiket már leírtam és jól ment az 1080p-s videók is. Aztán feltettem a dolphin beta-t, és abból nyomtam a youtube-ot. Mondjuk az ablakos nézetben nem korrekt a videó, de full screen-re váltva minden oké. megnéztem legalább 5 720p-st, meg pár 1080p-st is, úgy hogy a wifi-sajt csak az alsó 2 kék csíkot mutatta.
Szerintem az akadás nem a net sebessége miatt van. vagy valamelyik szoftver bekever, vagy a router nem akar normálisan működni. (ettől függetlenül nálam is kiismerhetetlen hogy mi okozza a hibát) én elő lépésként újraindítanám a routert.
A gyári böngésző debug beállításainál meg érdemes próbálgatni, mert a neten olvasottak alapján sokaknak nőtt a böngészés sebessége.
-
thetan
aktív tag
válasz DriftD1GP #1552 üzenetére
Nekem eddig gyakorlatilag mindent visz probléma nélkül, igaz azért nem próbáltam sokáig, lehet hogy van akadós
Külső USB pendrive -mmal küzdöttem eddig, először lenyalta az adatokat, a későbbi próbálkozásoknál meg fel sem csatolta - főleg ha telenyomtam ebook-könyvekkel meg filmekkel (8GB) A ledje villogott egy rövid ideig majd leállt. Sőtt, felismerhetetlenné tette a PC számára, újra kellett formáznom. Aztán betettem egy egyszerű, 2G pendive.t, azt gond nélkül kezeli.
Arra jöttem rá, hogy valószínűleg a nagyobb USB pendrive-t nem bírja tápilag, és ha a külső tápot rátettem volna az OTG kábelre semmi gond nem lett volna. Igy viszont - csak próbálkozott a beolvasással meg visszaírással, de ehhez kevés volt a szufla - így megsérült a fájlrendszer a pendrive-n.Ezt okoskodtam ki, mert az egyszerű kis pendrivet (2GB) jól felcsatolja és nincs vele semmi gond.
Szóval a külső tápellátásról ne feledkezzetek meg, főleg ha akadozik vele a gép
-
jercsi
tag
válasz kameraman77 #1553 üzenetére
Készült már főzött ROM hozzá ?
-
kameraman77
tag
Nagyon jól néz ki!
Hehe az enyémről nem is csinálok képet, gyakorlatilag ugyanaz a háttér mint az első bekapcsoláskor, leszedtem az órát, meg a zenelejátszót, valamint felkerült néhány ikon - Officesuite pro, Skype, Opera, meg naptár az egyik képernyőre - ami munkához kell
Soha nem "egyedisítettem" az eszközeimet, úgyis a szövegszerkesztőt, vagy skype-ot bámulom rajta a munkában Ha meg nem, akkor filmet, vagy könyvet...
Persze mindig elnézegettem mások megoldásait, tetszenek is, csak engem valahogy nem vonzott soha alakítgatni.
Amúgy a következőt tapasztaltam:
A gépünk kicsit nagyobb, mint az átlagos 7"-os tabletek. Nem szélességben, hanem hosszúságban. Akartam hozzá venni valamilyen keményebb tokot, Caselogic-okat nézegettem és pont nem fért bele a "keménytokos" szériájába, holott a Navon, Myaudio, Maxell és sorolhatnám termékek igen. Mondjuk azok "csak" (és ezzel nem leszólva őket) sima fekete vékony kerettel rendelkeznek, a mienk pedig bal illetve jobboldalon (kamera és fizikai gombok során) kicsit szélesebb... Ezt érdemes figyelembe venni vásárláskor, tehát ha netről rendelnétek 7"-os általános tokot, próba nélkül...
Tibi683 - alap böngésző általában elboldogul a Flash-sel, pl youtube is megy alatta, 360p-ben. HDMI-t próbáltam már tv-n, nagyon szép képe van, az én általam próbált filmeket vitte - DE ez nem jelenti azt, hogy minden tömörítési formával, illetve bitrátával meg tud küzdeni, azt mondhatom, hogy nagyon széles skálán játszik le formátumokat és az 1080p-vel sem volt gondja - mégegyszer mondom lehet, hogy csak azért, mert pont olyat néztem, amelyet lejátszott... A HDMI simán átviszi a jelet, nekem viszonylag noname - Orion tv-m van, azon is tökéletesen működött. Skype-on működik a videohívás, hívás közben tudsz váltogatni az előlapi, illetve a hátlapi kamera között is... Az nem tudom, hogy lesz-e JB, de itt nagyon profi fórumtársak vannak, akik szinte mindenben tudnak segíteni, és eddig is nagyon sok javítást csináltak a géphez.
Játékokat én nem nagyon próbálgattam...Ja és a vásárláshoz.. Nézz körül, hogy hol a legolcsóbb, mert elég nagy eltérések vannak, pl madaras teszkóban láttam 44ezer körüli árért, ami azért
[ Szerkesztve ]
-
tibi683
tag
Hello mindenkinek.
Tervezem egy ilyen tablet vásárlását és lenne pár kérdésem remélem tudtok segiteni
Kérdéseim:
- Böngészöben lévő Flash-t lejátssza rendesen(360p nagyon max 480p-ben)?
- Játékok viszi prop átirás utána illetve Fpse megy rendesen?
- Hdmi kimenetet probálta már valaki 1080p-s filmet zökkenő mentesen letud játszani TV-n ?
- Skype videóhivás megy a tableten?
- WayteQ támogatás milyen ? JB lesz a kicsikére?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Tomi155
tag
Akkor az ES-ben ugyan így kellene? Mert megcsináltam a beállításoknál amit mondtál, és az ES elindításánál ezt írja ki: ES File Explorer Superuser jogokat kap.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
Már nem kell az ES File Exp..
Nah, addig bíbelődtem vele, míg csak elindult a Root Explorer. De van egy kis hiba... mikor már meg akarom nyitni a build.prop-ot szövegszerkesztőben, hát, nem tudom, mivel nem találja a szövegszerkesztőt. Rámegyek a build.prop-ra hosszan -> És ott csak ezek a menüpontok vannak: Delete, Rename, Copy, Move, Permissions, Properties, Add Bookmark, Send, Open as text -> Itt az utóbbira rámegyek, de nem tudom szerkeszteni a szöveget. -
FET-MEN
veterán
-
kameraman77
tag
válasz FET-MEN #1531 üzenetére
Igen az 5-6 óra benne van, de 3-3,5 óra wifi-vel azért nem A lényeg,hogy tényleg nagyon jó az akku... Terepen nagyon jó, eddig egy Asus EEEPC 700-at használtam, annak az akkuja 2-2,5 órát bírt, ez a dupláját...Egyszerűen nagyobb biztonságot ad, hogy tudom, hogy bőven elég egy töltés egy egész délelőtti/délutáni munkára külső területen, anélkül, hogy töltenem kellene.
-
FET-MEN
veterán
-
A.G.S.
tag
tjb007!
Feltettem az ad-hoc patch-et és nem működik. A következőket tapasztaltam:
Az összes hálózatot nagyon lassan találja meg, és csak akkor frissíti az elérhető hálózatok listáját, ha ki-be kapcsolom a wifi-t. mértem az időt és 1 percet vártam, de ki-be kapcsolás nélkül nem keres hálózatot, vagyis ha bekapcsolom a 70w-n a wifit, majd utána az N95-ön az ad-hoc-ot, akkor soha nem találja meg, még úgy sem ha manuálisan -hálózat hozzáadását- választom. Ekkor megjegyzi a megadott adatokat és "hatótávon kívül"-t ír rá.
Ha előbb kapcsolom be az N95-ön az ad-hoc-ot, akkor megtalálja, rányomok, beírom a wep jelszót (jelszó nélkül is ugyan ez történik, tehát mindegy hogy kódolom-e vagy sem), majd rányomok hogy csatlakozás és megjelenik a "wifi bekapcsolása" felirat. ha elforgatom a kijezőt, akkor a menüpontokat nem jeleníti meg helyesen (lásd a képen), hálózatok sehol, ki-majd be kell kapcsolni a wifit a menüben, hogy ismét találjon valami hálózatot.
Ha pedig a wifi-re kapcsolódok, akkor az értesítési sorban az óra mellett a "sajt" darab mindig ilyen szürke marad, soha nem lesz kék csíkos... -
kameraman77
tag
válasz FET-MEN #1526 üzenetére
Akkut megerősítem, engem nagyon meglepett a teljesítménye... Azt vártam,hogy ha 3 órát elmegy már jó, de simán veri erős használat mellett a 4-5 órát, ha meg normál, akkor igaz a 2 nap.
tjb007 - köszönöm a yt linket! Feltettem és működik is. Eddig alap böngészőből csináltam, de ott nem ment HD-n, ezzel elvileg igen, igaz álló módban eltolja lefele a videót nem látni rendesen, de ha elfordítom a tabot, akkor teljes képernyőn játsza.
[ Szerkesztve ]
-
elpatkorado
aktív tag
válasz Tomi155 #1521 üzenetére
Nem kell Chainfire. Tedd újra a root explorer-t, és ha build.propot írsz akkor ne a save-re, hanem a save and exitre menj (ennek nem biztos, hogy van jelentősége, de ) Nekem nincs Chainfire, mivel nem tartom szükségesnek, de ennek nincs köze hozzá. Egyébként a Play így sem fogja látni a gameloftosokat, de ... ezt privátban. Egyébként igen minden gameloftos játék elindul így.
-
albinolynx
senior tag
-
Tomi155
tag
válasz albinolynx #1519 üzenetére
Feltettem a Root Explorer-t is, de az sem jó. Még csak elindítani sem tudom, mert azt írja ki: A(z) Root Explorer alkalmazás sajnos leállt. Esetleg a Chainfire 3D is kellene?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
válasz albinolynx #1519 üzenetére
Ha megkaptam a root jogot, de nem látom a SuperUser alkalmazást, attól még rootolva van a tab? Tévedtem, most újrarootoltam, és megkaptam a SuperUser-t, most megpróbálom szerkeszteni a build.prop-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi155
tag
válasz Tomi155 #1517 üzenetére
Megcsináltam a módosításokat, azaz rootoltam, és most jelenleg az ES File Explorer-ben vagyok, megkerestem a system/build.prop fájlt, megnyitottam Text Editorral, átírtam az adatokat, de mégis ha arra megyek rá "Save", azt írja ki: "Could not save file, Access Denied!". Ilyenkor mitévő legyek?
-
Tomi155
tag
válasz elpatkorado #1503 üzenetére
Még valami: a build.prop módosításhoz szükséges a Chainfire telepítése (és a pluginoké)? Vagy enélkül is el lehet végezni a build.prop módosítást sikeresen?
-
Tomi155
tag
válasz elpatkorado #1503 üzenetére
Nagyon köszönöm! Ezt lehet azonnal kipróbálom De akkor ha jól tudom, rootolás is szükséges.
De am ha megvan ez a módosítás, akkor minden Gameloftos játék menni fog rajta?[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz albinolynx #1514 üzenetére
Több Androidos eszközöm is van, szóval ha valamelyiket nem tudom közvetlenül letölteni akkor letöltöm a másikra és onnan meg csak szimplán átmásolom.
Ezt a módszert próbáld ki: [link]
-
albinolynx
senior tag
BOCSÁNAT!
Paypal-t, TCM-et néztem csak, nem volt hátsó szándék!
Újraindítás után sem szuperált, viszont apk-ból telepítve szépen megy a paypal.Te honnan szoktál apk-t tölteni, ami play-ből esetleg nem megy?
Az ismert java-s play letöltő megoldás valahogy nem jön össze nekem...Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
tjb007
nagyúr
válasz albinolynx #1511 üzenetére
Esetleg próbáld újra egy újraindítás után.
Annak az oldalnak a nevét (a linkelését meg főleg felejtsd el) meg a jövőben lehetőleg a fórumon ne említsd meg mivel tiltott a warez az egész fórumon (igen, az egy warez oldal).
-
albinolynx
senior tag
válasz albinolynx #1511 üzenetére
Paypal apk-t miért nem enged felmaszírozni?
Már a build.prop-ot is átírtam, meg is maradt, de nem...http://www.iapktop.com-ról szabad tölteni APK-kat? Megbízható?
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
senior tag
Köszi, töltöm és próba!
Véletlenül usb modem + sim nyűgömre nincs több ötleted?
Aktiváltam tmobile gonets csomagot, be van állítva APN, egy pillanatra működött is a net, majd nincs térerő. A modem jelzése alapján be vagyok jelentkezve a hálózatra. 3G lefedettség itt nincs. Ugyanez a kártya a telefonomba átrakva vígan szambázik a neten...Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
thetan
aktív tag
Kösz -letöltöttem (ennek van ikonja), végigcsináltam az általad leiratakt - és lőn csoda- tökéletesen működik.
(#1504) walakyy Próbáld meg a fentebb leirtakat - engem is érdekel, hogy azzal megjavult e
[ Szerkesztve ]
-
walakyy
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült megnyitnom a farmerama-t, tehát működik a flash, csak nagyon lassú. Nálatok is lassú a flash vagy esetleg vannak beállítások, programok amivel gyorsítani lehet? -
elpatkorado
aktív tag
válasz Tomi155 #1477 üzenetére
Ha nem írod át a build.prop-ot egyetlen Gameloft-os játék sem fog elindulni (Lets Golf, Assasins Creed, Modern Combat stb.) Eddig háromszor írtam át és csak harmadszorra sikerült, mondom is miért. Amint átírtad, rögtön kapcsold ki, majd be. Menj a beállításokba, a táblagépről és ennek kell ott lennie: GT-I9100. Ha nincs ott próbáld újra. Ha így sem megy, írj nekem privit!
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz kelzsoca #1478 üzenetére
Köszi, hogy utána jártál! De jó, hogy ilyen bennfentes ismerősei vannak az embernek! Ez azért megnyugtató a tekintetben, hogy nem fognak elhajtani a búsba, ha újra rá fogok szorulni egy tisztításra, mert az enyém valamiért hajlamosabb rá, pedig ha nem használom mindig tokban van... A 0807-es pedig azóta hibátlanul teszi a dolgát! Minden megjavult, stabil, nem fagy, jó az akksi és idő kijelzése. Csak az alvó wifi dolog zavar egy icipicit, de már így is együtt tudnék élni vele.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
A.G.S.
tag
Nekem előtte az innen vett flash player-MX.apk nevezetű volt fent, de azzal nagyon nem volt jó a lejátszás. Akkor nem néztem, hogy van-e ikonja, a mostani 11.1.115.12-nek van. Szerintem tedd fel azt! (én innen vettem: http://dl.apktops.com/app/201207/Adobe_Flash_Player_11.1.115.12.apk)
most már a harmadik 1080p-s videót nézem, és tökéletesen megy (a legutóbbi 10 perces volt, elötte csak 3 perceseket "mertem bevállalni :-D) nem akad, nem áll le, semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Automobilista 2
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest