Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
válasz
barnade95 #3026 üzenetére
Ennyi idegeskedés után megérdemled hogy rendeződtek a dolgok.
Megjegyzem én abban a szerencsés kivételes helyzetben vagyok, hogy eddig nem volt semmi baja a készülékemnek. pedig a megjelenése óta van meg. Az is igaz, hogy nem mindíg használom.
Csak az a kár, hogy nagyon hamar elavulnak, vágyódom egy újabbra, de sajnos most ezt nem tehetem meg.
-
spiritex
veterán
válasz
barnade95 #3006 üzenetére
Elég, ha úgy döntesz, hogy a Fogyasztóvédelemhez fordulsz, és ezt velük is közlöd, mindjárt máshogy fognak viszonyulni hozzád. Sajnos ilyen világot élünk... amíg nincsenek kötelezve arra, amit vállaltak, addig húzzák az időt... Én a Navon-nal jártam így, WayteQ-el minden rendben volt.
-
Razide
csendes tag
válasz
barnade95 #3004 üzenetére
[link]
Miután e leírás szerint partícionáltam, formáztam, fsck-ztam és anyáztam, amikor nem unmountolt, és alig találtam meg a helyes eszköznevet, már rendesen működik a masina, másfél hónapja nem volt adatvesztésem a /media könyvtárban.
Előtte nekem is olyan volt, mint a tied. A boot idején nem lefagy, csak eszi a fájljaidat, ami 10 percig is eltarthat.
ADB a barátod. -
barnade95
tag
válasz
barnade95 #2999 üzenetére
S lőn, és megint alkalmazásra fogták az amúgy tök egyértelműen hardveres hibát. De jó, hogy már zárva vannak, mert elég asztalborogatós hangulatban vagyok
Amúgy tud valaki valamit a Stability Test progiról? Mert hogy azt írják, hogy 18 órán át ment, utána 2 óra wifis youtubeozás, sd kari teszt, memteszt. Ennyi a nagy átfogó tesztelés. Azt meg halkan jegyzem meg, hogy kíváncsiságból elindítottam, futott pár percig, majd bekapcsoltam a wifit és lehasalt a gép... Ennyit a nem fagyásról. Ráadásul most néztem, hogy logolta a fagyást, ez még hasznos lehet -
kelzsoca
félisten
válasz
barnade95 #2980 üzenetére
3x leadod szervizben, és ha megint elromlik, akkor tudtommal lehet kérni róla papírt, hogy a boltban ahol vásároltad, vagy levásárlod a készülék árát, vagy visszaadják a pénzt.
Ez természetesen csak garanciális termék esetén érvényes.(#2981) tomee007007
Lásd a hozzászólás első része.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
barnade95 #2749 üzenetére
Bár én azért nem szeretém eladni, mert elég sok mindenre használom. Ha rokonokhoz megyünk már nem is viszem a notebook-ot, hanem csak a táblát. Sőt ezzel útközben akár filmeket is nézhetek, játszhatok. Megfelelő alkalmazásokkal pedig tanulásra is szoktam használni. Csak azt bántam meg, hogy miért nem gyűjtöttem még egy kicsit és vettrm volna egy jobbat. De nekem mindig minden rögtön kell. De mind1, mint mondtam meg vagyok elégedve a táblával.
-
anglergab
addikt
válasz
barnade95 #2603 üzenetére
"bluetooth nem működik, ahogy gps se."
Nem támogatja ezeket a kernel, ezért nem működnek.
"elszáll a tárhely"
A media partíció recovery-s formázásával megoldható (wipe media), jó eséllyel többször nem fog fellépni.
"a standbyból bekapcsolva a képernyő érzéketlen"
Töltés közben tapasztaltam ilyet, de csak a gyári hálózati töltőnél. USB-s töltésnél a probléma nem lép fel.
"a wifi nem akar bekapcsolni"
A hibát szintén a gyári kernel okozza, újraindítással megoldható. Nem tudom az említett app-os megoldás működik-e minden esetben.
"fagyások"
Elképzelhető, hogy magától kikapcsol (kifagy), ha alvó módban van. Valószínűleg ez is a gyári kernel miatt van.
Minden más fagyás, force close általában megoldható az érintett app(ok) gyorsítótárának és adatainak törlésével. -
trobi28
addikt
-
thetan
aktív tag
válasz
barnade95 #2259 üzenetére
Nálam tartja a wifit, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Az igaz, hogy időnként nehezebben találja meg a jelet, néha kiírja hogy rossz jel. ekkor kikapcsolom a wifit majd ujra vissza - és általában megjavul.
meg ha éjszakára leteszem a gépet, kikapcsolom a wifit. Nyilván aki skype-t használ az bekapcsolva tartja...(#2268) babaganoosh Sajnálom hogy pont egy ilyet fogtál ki, és aláírom, hogy feltételezhetően van gyártási minőségi szórás a gépek összeszerelésénél - sajnos ebből is kitünik, hogy a kínaiaknak van fejlődni ezen a téren is bőven - merthogy most inkább a mennyiségre meg az azonnali, pillanatnyi piac megszerzése a cél, - ettől függetlenül nekem nincs rájuk panaszom, mind a ZTE-Blade-m mint ez a 70w tabom bevált, egyiknél sem jelentkezett olyan jellegű hiba, ami szervizigényes lett volna. Talán a szerencsésebbek közül való vagyok - hát a lényeg hogy ez később is maradjon igy.
Persze ez nem vigasztal Téged ebben az esetben
-
apeelme
addikt
válasz
barnade95 #2177 üzenetére
Attól hogy root-olt és így viszed be, és ezt észreveszik, szépen áthúzzák a garanciapapírt, és mehetsz is haza...nem fogják vizsgálni hogy attól történt-e vagy nem.
A root-olás egy mélyebb rendszermódosítás amivel megváltozik a gyári állapot, és olyan dolgokra is használhatod az eszközt amire a gyártó/forgalmazó NEM vállal értelemszerűen garanciát ha beüt a "ménkű"
, függetlenül attól hogy ez azért következett-e be.
A Play-ből bármikor letölthetsz root jogosultságú app-okat, csak nem tudod használni ha nincs root-olva a gép.
Szal garanciális kérdésekben mindig GYÁRI ÁLLAPOT-ban érdemes bevinni a készüléket.
-
A.G.S.
tag
válasz
barnade95 #2124 üzenetére
Látod tjb007! Én ilyesmire gondolok amikor véleményeket kérek. Hátha valaki már próbálta egyiket másikat (akár milyen szoftverről is legyen szó) és vannak tapasztalatai. Lehet hogy ezek a fagyások pl. a nem gyári valamilyen apptól vannak...
pl. amikor feltettem az ad-hoc patch-et, hiába raktam vissza a régit, nem javult meg...
-
anglergab
addikt
válasz
barnade95 #1897 üzenetére
Pendrive felismerési probléma esetén érdemes lehet rákötni a gyári Y-kábellel a hálózati adaptert is, ugyanis létezhetnek pendrive-ok, amik több áramot vennének fel egyes esetekben, mint amennyit a szabvány számukra engedélyez. Ez igaz lehet más USB perifériákra is.
Pl. ha egy másik androidos eszközt csatlakoztatunk, majd USB tárolóként felcsatolnánk ideiglenesen kérhet 500 mA-nél többet, mivel töltődik is. Ha nem kapja meg a szükséges áramot, akkor a csatolás nem fog sikerülni, mivel megszakad a kommunikáció a hoszttal.
-
barnade95
tag
válasz
barnade95 #1957 üzenetére
Na, azután, hogy ma délelőtt megint meghalt a tárhely, és csak a media part. formázassal tudtam visszahozni (igen, ez hibajelenés) fél siker: a TDK pendriveot már látja. Csak a tartalmát nem. De ki a kicsit...
Mostanság egyébként kicsit aggaszt a tab állapota, egyre többet fagy, csak így spontán is, eddig nem volt gond. Lehet, hogy a firefox, vagy nem tudom. -
jercsi
tag
válasz
barnade95 #1790 üzenetére
Igen nekem is a flash videók adják fel a leckét a gépnek ...az nagyon nem akar menni , van amikor a böngészőt is kikapcsolja ...
Esetleg valaki tudna nekem megoldást arra hogy ha egy hátteret kiválasztok akkor az ne legyen nagyítva hanem teljes képernyőre tegye ki a képet !
-
kameraman77
tag
válasz
barnade95 #1676 üzenetére
Azt gondolom, kihoztad a maximumot egy banános dobozból!
Látom több dőlésszöget is be tudsz állítani. Jó lett szerintem!
Tomi155 - én is azt mondom Warez nyírja ki, pontosabban a nem megfelelő forrásból érkező programok. Azt hiszem, amikor nekem lett problémám a géppel - az ominózus memóriakártyás fagyás - akkor is azt lehetett a gond, hogy olyan programot telepítettem amely nem megfelelő forrásból származott. Nem warez volt, ingyenes, de nem a megfelelő oldalon találtam rá az apk-ra és megfogta a gépet.
-
spiritex
veterán
válasz
barnade95 #1707 üzenetére
Ok, estére mindenképpen kipróbálom, mert éppen kísérleteztem a Dolphin-nal, de nagyon nem volt meggyőző, folyamatosan villogott, fehér volt a képernyő, betöltött, aztán megint kifehéredett, a görgetés is darabos, nehézkes volt, úgyhogy uninstall..
(#1657)-re akkor nem tud senki ötletet? MIért lehet az, hogy a Samsung telefonomon egy weboldalba ágyazott kis YT ablakot simán ki lehet nagyítani, mert behívja a YT app-ot, és abban folytatja teljes képernyőn, itt a tableten pedig eddig minden browser megfeküdt ettől a feladattól.. Ezért is rakom fel a FF-ot, hátha az megbírkózik evvel a dologgal.
-
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
barnade95 #1173 üzenetére
Build.prop átírás muszáj, mert különben "nem kompatibilis".
Átírás után tab újraindítása és katt. Lejjebb görgetve pedig download with apktop. És ez nem warez, mivel ott van a play-es link is és free, szóval nem ütközik szabályba.
Tomi155: pl. indavideón vannak hd filmek, vagy putlocker, vagy duckload. Ilyesmik.
-
anglergab
addikt
válasz
barnade95 #1162 üzenetére
Nem kell. Amit fentebb írtam, az csak egy ajánlás volt. Kikapcsolva semmiképpen nem melegedhet fel túlságosan. Ám, ha be van kapcsolva, akkor nem zárható ki, hogy akár közben használod is. Ekkor nem zárható ki, hogy a wifit is használod. Ekkor már nagy az esélye, főleg nyáron a túlságos melegedésnek, ami az érintésérzékelő panel (digitizer) hibás működéséhez vezethet. Így már érthető?
Tehát semmi sem biztos, hogy előfordul, csak adott valószínűséggel bekövetkezhet. Ha követed az ajánlásomat, semmiképpen nem szabadna előfordulnia, ha nem követed, akkor előfordulhat, de közel sem biztos, hogy tényleg bekövetkezik.
-
spiritex
veterán
Na ez érdekes.. Egyébként úgy vettem észre hogy fordítva van, hogy a nagy géppel felmentem a router oldalára, és az aktív wifi kapcsolatoknál láttam, hogy amint lezártam a tablet képernyőjét, lekapcsolódott a tablet a routerről "Mindig" állásban, és ezt annak ellenére tette, hogy felébresztés után azonnal ott volt a kék wifi jel a jobb alsó sarokban. Áttettem "Soha"-ra és azóta nem lép le a routerről, ha lezárom..
Azt nem tudom mikori rom van a gépemen, mert a wayteq szerviz tette fel rá, csak azt, hogy a Build száma 20120717.(#955) kelzsoca
Ne foglalkozz evvel, ha másnál jó. Nekem valamiért így működik. Lehet, hogy ha ki és vissza kapcsolnám a gépet, akkor jó lenne nálam is. -
FET-MEN
veterán
na megvettem rá Max Payne Mobile-t. most tölti lefele a dolgokat
-
anglergab
addikt
Igen, ha letiltottad (kikapcsoltad) a wifit, majd újra bekapcsolnád, akkor nem sikerül aktiválni. Csak a készülék újraindítása a megoldás. Ezt a bugot korábban én is tapasztaltam. Akkor ezek szerint a legfrissebb rom-nál is fellép ez a probléma. A Settings.apk-ban is lehet észlelni, nem a widget bugja, hanem inkább a driveré.
Viszont ha egyszer már sikerült csatlakozni (pl. újraindítás után), akkor stabilan tartja. -
kelzsoca
félisten
1. Kapcsold be a beállításokban, és ne a widget-en a WiFi-t.
2. A 4X drágább SGS3-as telefonommal sem lehet minden free wifi-re kapcsolódni, éppen most jártam a Tesco-nál (közben olvastam a hsz-ed) átváltottam WiFi-re, és megnéztem, nem tudtam vele netezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első szélesvásznú tablet a WayteQ-től, mely új külsővel, kedvező árral, friss szoftverrel és kissé felemás hardverrel kínálja magát.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest