Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Acer M511: kompakt projektort próbáltunk ki
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
1. Kapcsold be a beállításokban, és ne a widget-en a WiFi-t.
2. A 4X drágább SGS3-as telefonommal sem lehet minden free wifi-re kapcsolódni, éppen most jártam a Tesco-nál (közben olvastam a hsz-ed) átváltottam WiFi-re, és megnéztem, nem tudtam vele netezni.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Igen, ha letiltottad (kikapcsoltad) a wifit, majd újra bekapcsolnád, akkor nem sikerül aktiválni. Csak a készülék újraindítása a megoldás. Ezt a bugot korábban én is tapasztaltam. Akkor ezek szerint a legfrissebb rom-nál is fellép ez a probléma. A Settings.apk-ban is lehet észlelni, nem a widget bugja, hanem inkább a driveré.
Viszont ha egyszer már sikerült csatlakozni (pl. újraindítás után), akkor stabilan tartja.[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
na megvettem rá Max Payne Mobile-t. most tölti lefele a dolgokat
Iphone 7
-
spiritex
veterán
Na ez érdekes.. Egyébként úgy vettem észre hogy fordítva van, hogy a nagy géppel felmentem a router oldalára, és az aktív wifi kapcsolatoknál láttam, hogy amint lezártam a tablet képernyőjét, lekapcsolódott a tablet a routerről "Mindig" állásban, és ezt annak ellenére tette, hogy felébresztés után azonnal ott volt a kék wifi jel a jobb alsó sarokban. Áttettem "Soha"-ra és azóta nem lép le a routerről, ha lezárom..
Azt nem tudom mikori rom van a gépemen, mert a wayteq szerviz tette fel rá, csak azt, hogy a Build száma 20120717.(#955) kelzsoca
Ne foglalkozz evvel, ha másnál jó. Nekem valamiért így működik. Lehet, hogy ha ki és vissza kapcsolnám a gépet, akkor jó lenne nálam is.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
anglergab
addikt
válasz barnade95 #1162 üzenetére
Nem kell. Amit fentebb írtam, az csak egy ajánlás volt. Kikapcsolva semmiképpen nem melegedhet fel túlságosan. Ám, ha be van kapcsolva, akkor nem zárható ki, hogy akár közben használod is. Ekkor nem zárható ki, hogy a wifit is használod. Ekkor már nagy az esélye, főleg nyáron a túlságos melegedésnek, ami az érintésérzékelő panel (digitizer) hibás működéséhez vezethet. Így már érthető?
Tehát semmi sem biztos, hogy előfordul, csak adott valószínűséggel bekövetkezhet. Ha követed az ajánlásomat, semmiképpen nem szabadna előfordulnia, ha nem követed, akkor előfordulhat, de közel sem biztos, hogy tényleg bekövetkezik.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz barnade95 #1173 üzenetére
Build.prop átírás muszáj, mert különben "nem kompatibilis". Átírás után tab újraindítása és katt. Lejjebb görgetve pedig download with apktop. És ez nem warez, mivel ott van a play-es link is és free, szóval nem ütközik szabályba.
Tomi155: pl. indavideón vannak hd filmek, vagy putlocker, vagy duckload. Ilyesmik.
-
kameraman77
tag
-
spiritex
veterán
válasz barnade95 #1707 üzenetére
Ok, estére mindenképpen kipróbálom, mert éppen kísérleteztem a Dolphin-nal, de nagyon nem volt meggyőző, folyamatosan villogott, fehér volt a képernyő, betöltött, aztán megint kifehéredett, a görgetés is darabos, nehézkes volt, úgyhogy uninstall..
(#1657)-re akkor nem tud senki ötletet? MIért lehet az, hogy a Samsung telefonomon egy weboldalba ágyazott kis YT ablakot simán ki lehet nagyítani, mert behívja a YT app-ot, és abban folytatja teljes képernyőn, itt a tableten pedig eddig minden browser megfeküdt ettől a feladattól.. Ezért is rakom fel a FF-ot, hátha az megbírkózik evvel a dologgal.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kameraman77
tag
válasz barnade95 #1676 üzenetére
Azt gondolom, kihoztad a maximumot egy banános dobozból! Látom több dőlésszöget is be tudsz állítani. Jó lett szerintem!
Tomi155 - én is azt mondom Warez nyírja ki, pontosabban a nem megfelelő forrásból érkező programok. Azt hiszem, amikor nekem lett problémám a géppel - az ominózus memóriakártyás fagyás - akkor is azt lehetett a gond, hogy olyan programot telepítettem amely nem megfelelő forrásból származott. Nem warez volt, ingyenes, de nem a megfelelő oldalon találtam rá az apk-ra és megfogta a gépet.
-
-
jercsi
tag
válasz barnade95 #1790 üzenetére
Igen nekem is a flash videók adják fel a leckét a gépnek ...az nagyon nem akar menni , van amikor a böngészőt is kikapcsolja ...
Esetleg valaki tudna nekem megoldást arra hogy ha egy hátteret kiválasztok akkor az ne legyen nagyítva hanem teljes képernyőre tegye ki a képet !
[ Szerkesztve ]
-
barnade95
tag
válasz barnade95 #1957 üzenetére
Na, azután, hogy ma délelőtt megint meghalt a tárhely, és csak a media part. formázassal tudtam visszahozni (igen, ez hibajelenés) fél siker: a TDK pendriveot már látja. Csak a tartalmát nem. De ki a kicsit...
Mostanság egyébként kicsit aggaszt a tab állapota, egyre többet fagy, csak így spontán is, eddig nem volt gond. Lehet, hogy a firefox, vagy nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz barnade95 #1897 üzenetére
Pendrive felismerési probléma esetén érdemes lehet rákötni a gyári Y-kábellel a hálózati adaptert is, ugyanis létezhetnek pendrive-ok, amik több áramot vennének fel egyes esetekben, mint amennyit a szabvány számukra engedélyez. Ez igaz lehet más USB perifériákra is.
Pl. ha egy másik androidos eszközt csatlakoztatunk, majd USB tárolóként felcsatolnánk ideiglenesen kérhet 500 mA-nél többet, mivel töltődik is. Ha nem kapja meg a szükséges áramot, akkor a csatolás nem fog sikerülni, mivel megszakad a kommunikáció a hoszttal.
[ Szerkesztve ]
-
A.G.S.
tag
válasz barnade95 #2124 üzenetére
Látod tjb007! Én ilyesmire gondolok amikor véleményeket kérek. Hátha valaki már próbálta egyiket másikat (akár milyen szoftverről is legyen szó) és vannak tapasztalatai. Lehet hogy ezek a fagyások pl. a nem gyári valamilyen apptól vannak...
pl. amikor feltettem az ad-hoc patch-et, hiába raktam vissza a régit, nem javult meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
apeelme
addikt
válasz barnade95 #2177 üzenetére
Attól hogy root-olt és így viszed be, és ezt észreveszik, szépen áthúzzák a garanciapapírt, és mehetsz is haza...nem fogják vizsgálni hogy attól történt-e vagy nem.
A root-olás egy mélyebb rendszermódosítás amivel megváltozik a gyári állapot, és olyan dolgokra is használhatod az eszközt amire a gyártó/forgalmazó NEM vállal értelemszerűen garanciát ha beüt a "ménkű" , függetlenül attól hogy ez azért következett-e be.
A Play-ből bármikor letölthetsz root jogosultságú app-okat, csak nem tudod használni ha nincs root-olva a gép.
Szal garanciális kérdésekben mindig GYÁRI ÁLLAPOT-ban érdemes bevinni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Acer M511: kompakt projektort próbáltunk ki
- Politika
- Így készül egy Earfun headset
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5. Gen M1 10,9 WiFi
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB/128GB - 2év Samsung garancia
- Apple iPad 10.gen kék, 64GB, gyári független, Wifi, új, garanciális, bontatlan.
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest