- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
válasz barnade95 #2999 üzenetére
S lőn, és megint alkalmazásra fogták az amúgy tök egyértelműen hardveres hibát. De jó, hogy már zárva vannak, mert elég asztalborogatós hangulatban vagyok
Amúgy tud valaki valamit a Stability Test progiról? Mert hogy azt írják, hogy 18 órán át ment, utána 2 óra wifis youtubeozás, sd kari teszt, memteszt. Ennyi a nagy átfogó tesztelés. Azt meg halkan jegyzem meg, hogy kíváncsiságból elindítottam, futott pár percig, majd bekapcsoltam a wifit és lehasalt a gép... Ennyit a nem fagyásról. Ráadásul most néztem, hogy logolta a fagyást, ez még hasznos lehet[ Szerkesztve ]
-
barnade95
tag
HELP! Eddig ugye az volt a bajom, hogy a tárhely 3 hetente elszállt. A 2. szerviz után ez annyiban módosult, hogy immár amikor bekapcsolom, és kiírja, hogy "Belső tárhely előkészítése", abban a pillanatban lefagy. Ezt kétszer is csinálta, recoveryben data és cache parti formázása után semmi nem történt, csak ha a media partit is formáztam.
Namost, visszaküldtem ismét, hogy azért na, direkt olyan állapotában, hogy fagyjon, ami a probléma, 3 hét után most kaptam a mailt, hogy 48 óra alatt ők semmilyen elváltozást nem találtak. Direkt elmondtam nekik, hogy kb. 3 hét alatt jön ki a baj. Kvázi nem ismerik el a hibát, ami attól még létezik. Mi a bánatot tudok most kezdeni? Elvileg már úton van vissza, tán már otthon is van. Mi tévő legyek? Kezd már a f om tele lenni az egésszel.[ Szerkesztve ]
-
Razide
csendes tag
válasz Rauros1 #2996 üzenetére
Kikapcsolod a gépet, bekapcsolod a power és a hangerő fel gomb folyamatos nyomásával, s ezeket a gombokat addig nem engeded fel, amíg az android hasában pörgő ikozaédert meg nem látod. Így eljutsz a recovery menübe, ahol a jobb oldali gombokkal kiválasztod (sorrendben fel-le-enter gombokat jelentenek most), hogy Wipe media...
Ezután reboot, és ott lesz a /mnt/sdcard partíciód, amin van 6 giga szabad helyed. -
Rauros1
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek!!!
egy-két hete vettem észre, hogy a tabletem (Wayteq xtab 70W) belső memóriája nem működik. (pl. nem működik miatta a gyári fényképező szoftver és a file-kezelő sem látja a memcsit.
Szerintetek mit tegyek? a szoftverfrissítés segíthet? az utolsó gyárilag kiadottat telepítettem rá pár hónapja..Vagy esetleg kimozdulhatott a RAM a helyéről?? A szétszedéshez tudnátok leírást adni? Arra már rájöttem hogy a 4db gumiláb alatti csavarokat kivettem de nem merem feszegetni a házat nehogy megrepedjen....
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Rauros1
-
oszlopos
csendes tag
Még mindig eladó egy 70w/dc gyári bőrtok.
Ár:1300 pénz
dci-re váltottam, illetve csereutalványt kaptam, és a tok megmaradt. -
-
aszka12
csendes tag
válasz kovabor #2966 üzenetére
kovabor rom-ját megpróbáltam feltenni a gépre de még mielőtt bejött volna a recovery menü eltűnt minden és azóta nem lehet bekapcsolni a gépet. nem az első műveletem volt csináltam már rom cserét többször is..ilyenkor mit lehet tenni? még garanciális a készülék...próbáltam a neten rákeresni de rajtam kívül talán egy embernél volt hasonló eset de nem válaszolt neki senki...remélem tudtok segíteni, üdv
-
Razide
csendes tag
Többszöri rom újrapakolás után is előjön ugyanaz a bajom: pár hétig rendeltetésszerűen működik a gép, utána egyre hosszabb lesz a bootidő (5-10 percek). Debugban bekapcsoltam a proci/process figyelőt, és kiderült, hogy a vold tartja fel a gépet, amíg nem mountolja rendesen a /media partíciót, addig tetvészkedik. Ez a kisebb baj. A nagyobb az, hogy a vold nem potyára fogja a procit és az I/O-sebességet, hanem sorozatban megeszi az összes elé kerülő fájlt, és 4 kb-re levágja. Azaz meghagyja a fájl első 4 kilobájtját, a többit kihajítja (TXT fájloknál ezt könnyű nyomon követni). Az volt a durva, amikor a dropbox mappámat is elkezdte enni, és ezt az asztali számítógépen vettem észre.
Egyetlen megoldás a /media leformázása a recovery menüben.
Keresgéltem mindenféle kulcsszóra a gugliban, de mintha senki másnak nem lenne ilyen gondja. -
barnade95
tag
válasz Tarcsajana #2988 üzenetére
Tájékozódtam egy picit jogilag.
Szóval ha elromlik, akkor választhatsz, hogy javítsák-e, vagy cseréljék. Ha a választott igény nem lehetséges, vagy aránytalanul többe kerül, akkor a másik opciót kell teljesíteniük. Ha nem javítható, akkor csere, ha nem tudják cserélni, sem javítani, akkor jár vissza a pénz.
Azt nem szabályozzák, hogy hány javítást/cserét vagy köteles elfogadni, de a bíróságon pl. a második javítás utáni újbóli meghibásodás után tartják alapozottnak a következő szintű igényt. Tehát ha kétszer javították, de még mindig van hiba, akkor már a fenti "nem éri meg" szabály ellenére is kérheted a cserét. Ha ezt nem hajlandó a kötelezett megtenni, akkor elállási jogod van, tehát ismét jár a pénz.
Jó hír viszont, hogy a garanciaidő annyival növekszik, amennyi ideig nem volt nálad a gép, és ha fontos alkatrészt cserélnek (alaplap, kijelző pl.) akkor az egy év újraindul. -
barnade95
tag
Ebben a pillanatban elszállt a tárhely, tehát mostmár hivatalosan is semmit, tehát SEMMIT nem csináltak meg a tableten. A kijelző is megint elkezdett porosodni. A wayteq meg hülyének néz. Holnap megy vissza. Megint.
-
DMG
senior tag
Elkészült a Tablet, ha avalakit érdekel egy frissen szervizelt még fél év garis xtab70w bőrtokkal, az keressne PM-ben, én megvállnék tőle, nincs vele gond (most már), de kéne egy erősebb SoC.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz barnade95 #2980 üzenetére
3x leadod szervizben, és ha megint elromlik, akkor tudtommal lehet kérni róla papírt, hogy a boltban ahol vásároltad, vagy levásárlod a készülék árát, vagy visszaadják a pénzt.
Ez természetesen csak garanciális termék esetén érvényes.(#2981) tomee007007
Lásd a hozzászólás első része.
[ Szerkesztve ]
-
barnade95
tag
válasz tomee007007 #2981 üzenetére
Sikerült másodjára is lefagyasztani, kb fél órámba telt. Fölvettem videóra, hogy tényleg használhatatlanra fagyott, aztán újraindítottam, és bemutattam, hogy valóban a gyári programok vannak csak rajta, még az eleve fent levő progik frissítését se szedtem le. Videó vágása nélkül természetesen.
Ha ez nekik nem elég bizonyíték, akkor utána fogok járni, hogy tényleg ilyenkot mi a jogi helyzet, legvégső esetben fogyasztóvédelem. Azt mondták, hogy akkor adják a pénzt vissza, ha javíthatatlan a hiba. Nem javították ki, úgy hogy shut up and give my money back! -
barnade95
tag
Ma visszakaptam a szerviztől, és hát hogy is mondjam, legalább megpróbálták.
A memória kapcsolatát javították, hogy ez mit takar, azt nem tudom. A kijelzőt portalanították, de olyan hitványul tették vissza, hogy 2 hetet adok neki, hogy megint elkezdjen porosodni.
A fagyásokra annyit tettek, hogy szoftverfrissítettek, ami azért szép, Mert eleve a legújabb volt rajta. Annyit még megjegyeznének, hogy nekik csak a gyári állapotot kell figyelembe venniük, minden más app okozhat fagyást, ami viszont nem az ő hibájuk.
Namost, újraraktam, nekiálltam, 1:33:46 alatt sikerült lefagyasztanom. Gyári böngészőben.
Egyébként is ez az utolsó mondat ez nagyon idegesít, mert ezzel kvázi azt mondják, hogy akkor ne tegyél föl mást, tehát az android lényege megy kárba, tehát használhatatlan, főleg, hogy a gyári is lefagy.
De remélem sikerül még a tárhelyelszállást produkálni.
Vagy nem tudom, van jogom ahhoz, hogy (főleg az uccsó mondat miatt) azt mondom, hogy kösz, nem sikerült megjavítanotok, mert nálam produkálja, és nem áll módomban elfogadni ezt így?[ Szerkesztve ]
-
Razide
csendes tag
Feltettem. Eddig stabil, jobb mint a novemberi kiadás. A felbontás pedig döfi!
-
kovabor
tag
válasz Tarcsajana #2974 üzenetére
-
oszlopos
csendes tag
Bocs, elírtam az árat, 1500ft
-
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig eladó egy gyári Xtab-70w/dc tok.
Akit érdekel, írjon. 2200 ft. Árpád híd környékén dolgozom, ott átvehető, esetleg a nyugatihoz ki tudok vele menni. -
kovabor
tag
válasz Tarcsajana #2971 üzenetére
Most nézem én is, hogy újra felpakolva nem ismeri. A playben a saját beállításnál ki kell pipálni a készüléket, és pár napon belül mindent látni fog. Ezt nem értem én sem, miért. Az előző romnál is valahogyan így sikerült csak.
-
Tarcsajana
csendes tag
válasz kovabor #2967 üzenetére
csak nalam fordul elo hogy a plyarol meg a gmailt sem engedi leszedni?meg van meg egy halom alapeto program amire azt irja nem kompatibilis...ez nem lehet azert mert a build.prop-ban a Samsung nagybetuvel van?probaltam atirni,csak eszre sem veszi a valtozast a play akarmire irom, de ezzel mar szorakoztam regebben is..van egy biztos recepted?
Jana
-
kovabor
tag
Na kicsit eltűntem.
Itt vagyok, és már elérhető a legújabb "rom" buhera.
Ez kicsit komolyabb lett, mint az előző, sok hibát kiküszöből, melyet (Felkiáltójelesen írom) a hardware specifikációk okoznak.
Viszont emellett stabilabb is lett. szerintem.link:
http://android.kovabor.hu/2013/03/11/wayteq-xtab70w-update2013/
várom a visszajelzéseket.
És persze csak saját felelősségre.... mivel ezt magamnak készítgettem, így garanciát nem vállalok, hogy másnál is jól működik.
(még tölti fel, úgyhogy kb fél óra múlva fog élni a link....)
-
Razide
csendes tag
Nemrég én is vettem egy használt példányt.
Miután megismerkedtem a rendszerrel, és kétszer kellett wipe-olni a media partíciót, két kisebb problémám maradt:
- készenléti állapotban pattog/recseg halkan a hangszóró, és ez független a képernyőzártól, wifitől.
- ha szállítás közben nyomást kap a képernyő (táskában füzetek közt), akkor a power gombra feléled ugyan, de az érintőképernyő nem működik. Elfordítja a képernyőt, ha kell, működnek a hardveres gombok is, de tapira nem reagál. Valami tipp erre? -
Tarcsajana
csendes tag
Hali, nekem a 70wnek digitizer problemaja van, van ra esely hogy valakinek van egy jol mukodo es lehet kulon cserelni kijelzo nelkul?
Jana
-
Tomi155
tag
Srácok, mit ajánlotok, ha van egy betört kijelzős 70w tabom, de szeretnék nyárra egy 70dci-t vagy 100dci-t venni? Van egyáltalán olyan, aki megvenne egy betört kijelzős tabot?
(#2961) tjb007 kb. mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
barnade95
tag
Tegnap nagy sóhajtástól megvált a háztartás egy kis időre a 70w-től - ugyanis megadta hosszú szenvedés után megadta magát a tárhely, úgyhogy ment a szervizbe föl. Nagyon remélem, hogy nem tudják megjavítani, mert azt írták, hogy csak akkor küldik vissza a pénzt. Ami nagyon jó lenne...
-
DMG
senior tag
válasz kelzsoca #2953 üzenetére
Még valami, megkíséreltem bekapcsolni, mondom hátha, nem ment, aztán hagytam, most néztem rá, tűz forró, nincs rádugva a töltőre, hogy tudom kiiktatni, hogy ne gyulladjon ki amíg alszom?
Nem emlékszem hogy a reset gomb az mit is csinál, leállítja, vagy csak újra indítja?Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
DMG
senior tag
Üdvözletem!
Úgy néz ki kifeküdt a tabletem, valaki találkozott már ilyen problémával?
Egyik nap használat közben egyszer csak megszünt a háttérvilágítás, úgyraindításnál, egy pillanatra felvillan a wayteq logo, aztán elhalványul, és végül már nem is látok semmit. Fel akartam dugni a gépre, hogy megnézzem, hogy az OS rendben van-e rajta, de alig egy perc után olyan forró lett mint a kerámialap a konyhában mikor kigyullad a maradékhő figyelmeztetés.
Persze viszem a szervízbe, csak gondoltam valaki találkozott már ezzel, teljesen halott, vagy menthető?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
-
oszlopos
csendes tag
Hali!
Dci-re váltás miatt megmaradt a 70w (dc ugyanaz) gyári tokja.
1500 pénzért megválnék tőle, ha valakit érdekel -
tjb007
nagyúr
válasz Dr.Csomi #2948 üzenetére
A 70i -vel kapcsolatos kérdésekkel legközelebb inkább ide gyere: [link]
Rossz hírem van. Csak úgy tudod ismét láthatóvá tenni ha vagy a újrarakod a gyári ROM -ot vagy nyomsz a recovery -ben egy wipe -ot a média partícióra. Ezzel csak annyi a probléma, hogy bármelyiket is választod a partíció tartalma törlődni fog, szóval a könyveidet sehogyan sem fogod tudni átmásolni SD kártyára. -
Dr.Csomi
csendes tag
Sziasztok!
Ide írok, mert ez áll a legközelebb az xtab-70i-hez, amivel akadt egy kisebb problémám.
A belső 4gb-s meghajtót 2 hete nem mutatja, se a tablet, se a pc ha rákötöm( a total commander jelez még egy meghajtót de az elérhetetlen). Ezen van jópár könyvem amit át szeretnék tenni az sd kártyára. Már sd kártya nélkül is próbáltam megnézni de semmi.
Ebben kérném a segítségeteket, ha tudtok rá megodást
Előre is köszi -
falaca
csendes tag
Szomorúan hallom, hogy az üvegréteg nem eltávolítható. Még egy utolsó próbálkozás. Összedugtam egy usb billentyűzettel és hdmi-vel rádugtam a nagy tv-re. Video ok, netezés ok. Viszont angolszáz billentyűkiosztást kezel. Átállítható magyar billentyűzetre?
-
Tarcsajana
csendes tag
-
falaca
csendes tag
Helló! A mi xTAB-70w tabinknak elrepedt a kijelzője. A szakszervízben közölték a csere 25 rugó, így dobjam ki. Elég arrogáns volt az illető. A kérdésem az lenne, esetleg nem lehet valahogy eltávolítani az elrepedt érintő képernyőt? Az LCD hibátlan. Egy usb billentyűvel kvázi netbookként még használnám.
-
Tomi155
tag
Sziasztok srácok! Azóta nem is jelentkeztem, mióta betört a tabom kijelzője. Amúgy ezen a hibán kívül a tabom majdhogynem tökéletesen működik még mindig.
Pár napja észrevettem egy kissebb porosodást a kijelző jobb felső sarkában. Ha beküldeném szervízbe a tabot (annak okából, hogy belülről porosodott a kijelző) és van rá jótállás, akkor kicserélik a kijelzőt? -
snorbis2
tag
válasz tomee007007 #2935 üzenetére
Figyelj egyszer már cserélték
Nem jegyezték fel!Viviamo il modo in cui - Da solo
-
tomee007007
őstag
válasz snorbis2 #2933 üzenetére
Átérzem a problémádat, megannyi dolog mellett nekem is ezek voltak, kivéve talán az aksi, na az az egy amivel nem volt baj Szerencse, hogy én viszonylag hamar túl tudtam adni rajta.
A wayteq-esek nem fogják kicserélni,se a pénzedet visszaadni, abba nyugodt lehetsz, inkább "megcsinálják" 100x a szervízben.....de a tapasztalatom szerint nem lesz tökéletes soha....
-
snorbis2
tag
Most meg elkezdett vibrálni a kijelző.
Viviamo il modo in cui - Da solo
-
snorbis2
tag
válasz kelzsoca #2931 üzenetére
De ez már kicsit sok nekem.
Állandóan rom reset,wipe
Nincs olyan nap mikor nem fagyna le kivéve amikor ki van kapcsolva
Meg itt van az is hogy 100% este az akku reggel full le van merülve..
Esküszom elviszem a wayteq-hez és ott visszakérem a pénzt. Vagy cseréljék ki.
Így is már 1 hónapja árulom de semmi.
Szoval én is csak azt tudom mondani hogy wayteq soha többet. (Max ingyen)
Nincs valami végleges megoldás erre?[ Szerkesztve ]
-
Bingoo
tag
Ha valaki majd ráér akkor feltenné valahova az OTP Smartbank app .apk-ját? Nemrég jelent meg belőle új verzió, viszont a tabra nem tudom leszedni, mivel azt jelzi, hogy nem kompatibilis. Pedig át is van írva és "Samsung GT-I900 "-nek érzékeli.
(Csak azért szeretném frissíteni. mert néha elszáll az SD kártya és olyankor ugye wipeolnom kell, viszont minden egyes ilyen után ez az alkalmazás valamiért törlődik és az alkalmazás listában csak egy kis szürke SD kártya jel marad az ikonja helyén, viszont futtatni már nem lehet. Szóval reménykedem, hogy ez majd megoldja ezt a problémát.)
-
snorbis2
tag
Valaki választ adna nekem arra hogy miért omlik folyton össze a renszer?
Ezeket írja ki folyton: android.process.arcore-sajnos leállt.
Rendszer UI leállt.
Meg itt van ez a bekapcsolom fehér kijelző dolog.Viviamo il modo in cui - Da solo
-
A.G.S.
tag
Nálam tökéletesen megy... Igaz, én pont arra használom, amire vettem, ebook olvasónak. Néha nézek rajta youtube filmeket, nagy felbontásban, tökéletesen megy, szinte soha sem akad meg.
Feltettem még pár száz fotót is, amolyan fotóalbumnak, azokat is szépen viszi...
Olvasás közben néha zenét is hallgatok rajta...
Netezni keveset szoktam, de eddig minden ment, google maps kiválóan, valamint egyéb térkép szoftvereket is teszteltem rajta, mint hiba nélkül futott.
Ja, és a családban 2 db van, mindkettő hibátlanul működik...
persze nem vátuk el soha egy 36000-es készüléktől, hogy 120000-es társaival vetekedjen... -
elpatkorado
aktív tag
válasz spiritex #2927 üzenetére
A mázlisták. Mondjuk én most a tab2-t használom, egyszerűen felüdülés. Most érzem, hogy a készülék van értem, nem én ő érte. Az xTAB-ot a testvérem használja alap dolgokra (Facebook, Skype, Instagram, Pou, Twitter, net), neki így elég stabil. De szerintem egy-két hónap és végleg megszabadulok tőle. Ha kicsit jobban utánaolvastam volna, veszek egy jobbat, csak akkor még nem nagyon gondolkodtam használt dolgokban.
tomee007007: És mennyit kaptál érte? Huhh, én nagyon megszívtam, mivel rögtön az első héten vettem a 80-ast, amikor megjelent, és így 45 ezerbe fájt. Egy héttel utána már 36K volt. -
spiritex
veterán
válasz tomee007007 #2926 üzenetére
...mondjuk én sem.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz tomee007007 #2924 üzenetére
Nagyon jópofa amit írsz, felnevettem hangosan az első mondatod után, viszont nem hagyhatom szó nélkül.
Nekem sincs már meg, eladtam a tesómnak pár hónapja, és ő nagy megelgedéssel használja, semmi gondja vele. Igaz, hogy az enyémnek is volt gondja, de az hardveres eredetű volt, történetesen, hogy porosodott. Hiába cserélték a kijelzőjét vadi újra, pár hét alatt újra tök poros lett. De most őt ez nem zavarja, ezért nem viszi szervizbe. Félne is attól, hogy csinálnak vele valamit szoftveresen, és nem lesz ilyen stabil, mint jelenleg. Úgyhogy nem lehet szerintem általánosítani, hogy mind sz@r lenne ami WayteQ, ez egy ilyen széria volt... kinek milyen gondokkal, bajokkal, kinek többel, kinek kevesebbel.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tomee007007
őstag
Üdv!
Számomra eljött a legboldogabb pillanat, amióta megvettem ezt a tabletet: sikerült eladnom.
Átéltem fél év alatt 3 szervízbe rohangálást, milló lefagyást,és nagyjából minden hibát, ami ebben a topikban felvetődött.Ezek kapcsán szeretném megköszönni az itt kapott rengeteg segítséget, és profi támogatást.
Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen borzalmasan működő darabot, de ahogy itt elnéztem a topikot, nem valószínű. Azért remélem mások szerencsésebbek vele. Bár nekem is voltak örömteli pillanataim a géppel, de egy biztos:
SOHA TÖBBÉ WAYTEQ TERMÉKET.Még egyszer köszönöm a segítségeteket, sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
snorbis2
tag
Nekemm valamiert ossze vissza ir meg amikor bekapcsolom akkor egy fehér képet ad és csak utána mükszik csoda hogy most sikerült leírnom :-)
-
Camaro
csendes tag
Betudná valaki linkelni a legműködőbb droid rootot hozzá? nem találom a hsz-kben
Camaro
-
paulbence
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy zárlatos lett a tablet akksija(kikapcsolva is forró és 1 éjszaka lemerül 100% ról).El is vinném hát a szervízbe,ámde rootoltam még annó.Ok gyári beállitások vissza(root nem tűnik el)Factory reset wipe data cahche stb ....(root nem tűnik el)....Na akkor húzzuk újra a romot.....ÁHÁ nem ismeri fel az sd-t(semelyiket semmilyen körülmények között)és az USB rész sem mukod.Ilyenkor van még valami kilátásom, vagy már csak vágódeszkának lesz jó??
Köszike
[ Szerkesztve ]
-
DigiG
csendes tag
Az semmi....
Tegnap lementem a garázsba miután posztoltam, zenét halgattam közbe dolgoztam. (befűtöttem)
Feljövök, csucsu. Reggel felkelek kijelző hosszára megrepedve....
Nah most mi tévő legyek?
Találkozott már valaki ilyennel?
Vissza e digitalba? vagy egyből wayteq -
oszlopos
csendes tag
Nekem elmúlt a pattogás akkor, ha kikapcsolom a biztonság menüben a képernyő zárolását.
Viszont két hibát találtam ebben az új kovagabor-os romban. Az egyik hogy a gmailt ha kirakom a képernyőre modulként (nova), az sokszor lefagy, és nem indul el. A másik, hogy valamelyik nap vissza akartam emiatt tenni a gyári romot, és a szerviz menüben nem működik az enter gomb, ami ugye ott a fizikai vissza gomb, csak a föl-le. Mondjuk meg lehet oldani, mert ha a full gyári megoldást választod, ahogy a wayteq kiadta, akkor az kérdezés nélkül elindul, és automatikusan felteszi magát.
Más: elkezdett felpúposodni az alja nagyjából az usb és a hdmi aljzat alatt. A műanyag borítás főleg, de a fém hátlap is egy kicsit már púpos. Találkozott már valaki ilyennel?
Már nem áll a lábain, hanem ott már billeg is egy kicsit. -
DigiG
csendes tag
kovabor nak köszönhetően, uj rom felrakása után megy a mountolás!
Már volt szervizbe is a kicsike mert összeesett alkalmazások halmaza fogadott bekapcsolás után.
Majd a szervizben kapott egy uj romot amit hozzáteszek én is felraktam itthon, de ugyan az volt a baj.
Idézem Wayteqéket!"Szervizünkben a készülékeken ilyen jellegű esetekben először szoftverfrissítést végzünk és teszteljük a bejelentett hibát. Amennyiben a frissítés után elvégzett tesztelés során nem tapasztalunk problémát, a készüléket visszajuttatjuk. Ezt történhetett az ön esetében is. A pontos részleteknek csak a készülék gyári száma alapján tudunk utána nézni.
A Youtube alkalmazás egy tavaly nyáron kiadott frissítés miatt nem működik a készüléken. Korábbi Youtube verzióval használható a készülék. Ez nem csak az xTAB-70w készüléknél fordult elő, számos, neves gyártó modelljeinél megjelent ez a probléma 4.0 rendszer esetében. Tehát ennek javítása a Youtube alkalmazás fejlesztőitől várható."Nem púposkodásból irtam a Wayteqnek csak szimpla kérdés volt, erre ők számomra elég szépen megfogalmazott korrekt választ adtak.
Persze mem. karit nem adtam hozzá, először arra gyanakodtam, ha nincs benne, akkor megy frankon, mihelyst belepattintom meglassulta rendszer, lassú a bekapcsolás. Youtubra pedig van megoldás ott a YoutubeHd.apk.
Akkor már csak annyit kellene tudni kinek irható fel az hogy lassan mountol be a mem. kari?
Memkari gyártó vagy Wayteq?Már csak a pattogás maradt ami zavar.(alaphelyzetben pattog a hangszóró)
Az Ainol akksi kijelzőre is meg van a válasz http://ainolstore.com/forums/topic/441-100-battery-problem-solved/
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Gyere az Ainol Crystal topicba és olvasd el az utolsó pár hozzászólást.
-
DigiG
csendes tag
Sziasztok
Birtokomban van egy tablet, következő vele a probléma, bekapcsolás szép jó de nem sikerül mountolni az sd kártyát.
Mi lehet a gond?
Választ előre is köszi! -
kelzsoca
félisten
válasz tomee007007 #2904 üzenetére
Pontosan mi hozta helyre?
-
kelzsoca
félisten
válasz tomee007007 #2901 üzenetére
Factory reset is volt már, esetleg a romot újrahúztad?
-
tomee007007
őstag
válasz tomee007007 #2900 üzenetére
és persze kipróbáltam 3 másik kártyát is, de azt sem ismeri fel....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest