- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Jellemzően egy hónap körül, de ha szerencséd van, akkor hamarabb. Annyi a trükkje, h amikor elindul akkor kínainul pofázik, vhol a jobb felső sarokban kell átállítani angolra, onnantól annyi, mint egy közönséges routert, plusz kell tudni a nemrég tárgyalt apn beállításokat, de azt le tudod nézni a pc-s programjáról a sticknek. Ha a ZTE-MF195.ös stickkel akarod használni (a dobozán rajta van) akkor szerencséd van, mert én is pont azzal lőttem be (ráadásul digissel), szépen felismeri...
-
Bingoo
tag
Alap böngészővel tényleg működik.
Köszi
Hátha lesz majd az OperaMobile-hoz egy frissítés, ami majd megoldja ezt.
Arra esetleg van megoldás, hogy beállítottam, hogy alapból ne forgassa automatikusan a képernyőt, viszont a filmeket, legyen az youtube, flash vagy akármi mindig fektetve indítsa el?
-
spiritex
veterán
Én skype-olás közben természetesen bekapcsolva hagytam a wifi-t, majd mielőtt félretettem a gépet, megnyomtam a be/kikapcsoló gombot röviden. Két perc után felébresztettem és nem volt wifi kapcsolat, csak kb. fél perc után kapcsolódott újra magától. Ez független volt attól, hogy a Speciális alatt "Mindig" vagy "Soha" volt beállítva.
DE most ez a kis progi megoldotta a dolgot! Egy hátránya van csak most annak, hogy jól működik, hogy amikor a netrádió Sleep Timer-e kikapcsolja a rádiót, a wifi is úgy marad és éjszaka szívja az akksit. Korábban, a kis progi nélkül megszakadt a wifi kapcsolat! Úgyhogy most hogy fent ez a progi, a netrádió Sleep Timer-ének indítása előtt Disabled-re kell tennem, hogy kihasználhassam a wifi hibás alvó működéséből adódó előnyt, ti. hogy kikapcsol a wifi, ha elmegy a stream. -
babaganoosh
csendes tag
Köszi a válaszokat! Eddig úgy voltam vele hogy felrakok egyet a biztonság kedvéért, de így jobban belegondolva, ha nem látogat az ember mindenféle kétes oldalakat, illetve nem használ warezolt alkalmazásokat akkor nem hinném hogy vírust kaphatna. Úgy hogy én egyenlőre nem rakok fel.
Amúgy meg nézd meg álmoskönyvben hogy mit jelent, lehet hogy valami szerencsét.
UI: Olvastam hogy alapból nem működnek a Gameloft-os játékok. Ez mindre igaz, vagy azok amiket enged megvásárolni azok működnek? Ugyan is ha rámegyek az Asphalt 7-re akkor már ajánlja is hogy töltsem ki a bankkártya adatokat, és ilyet a nem kompatibilis appokra nem enged. -
spiritex
veterán
Nekem is laggol egy olyan játék, ami a korábbi Navon-omon nem laggolt, ez pedig a Hot Donut Free.
( #1748 ) A.G.S.
Előfordulhat, hogy a te linkjeid lefagyás nélküli lejátszását nem a Desktop mód oldotta meg, de hogy az én oldalamon levő videó csak abban az esetben kerül Full Screen-re, ha arra állítom, az 100%. -
kameraman77
tag
Nagyon jól néz ki!
Hehe az enyémről nem is csinálok képet, gyakorlatilag ugyanaz a háttér mint az első bekapcsoláskor, leszedtem az órát, meg a zenelejátszót, valamint felkerült néhány ikon - Officesuite pro, Skype, Opera, meg naptár az egyik képernyőre - ami munkához kell
Soha nem "egyedisítettem" az eszközeimet, úgyis a szövegszerkesztőt, vagy skype-ot bámulom rajta a munkában
Ha meg nem, akkor filmet, vagy könyvet...
Persze mindig elnézegettem mások megoldásait, tetszenek is, csak engem valahogy nem vonzott soha alakítgatni.
Amúgy a következőt tapasztaltam:
A gépünk kicsit nagyobb, mint az átlagos 7"-os tabletek. Nem szélességben, hanem hosszúságban. Akartam hozzá venni valamilyen keményebb tokot, Caselogic-okat nézegettem és pont nem fért bele a "keménytokos" szériájába, holott a Navon, Myaudio, Maxell és sorolhatnám termékek igen. Mondjuk azok "csak" (és ezzel nem leszólva őket) sima fekete vékony kerettel rendelkeznek, a mienk pedig bal illetve jobboldalon (kamera és fizikai gombok során) kicsit szélesebb... Ezt érdemes figyelembe venni vásárláskor, tehát ha netről rendelnétek 7"-os általános tokot, próba nélkül...
Tibi683 - alap böngésző általában elboldogul a Flash-sel, pl youtube is megy alatta, 360p-ben. HDMI-t próbáltam már tv-n, nagyon szép képe van, az én általam próbált filmeket vitte - DE ez nem jelenti azt, hogy minden tömörítési formával, illetve bitrátával meg tud küzdeni, azt mondhatom, hogy nagyon széles skálán játszik le formátumokat és az 1080p-vel sem volt gondja - mégegyszer mondom lehet, hogy csak azért, mert pont olyat néztem, amelyet lejátszott... A HDMI simán átviszi a jelet, nekem viszonylag noname - Orion tv-m van, azon is tökéletesen működött. Skype-on működik a videohívás, hívás közben tudsz váltogatni az előlapi, illetve a hátlapi kamera között is... Az nem tudom, hogy lesz-e JB, de itt nagyon profi fórumtársak vannak, akik szinte mindenben tudnak segíteni, és eddig is nagyon sok javítást csináltak a géphez.
Játékokat én nem nagyon próbálgattam...Ja és a vásárláshoz.. Nézz körül, hogy hol a legolcsóbb, mert elég nagy eltérések vannak, pl madaras teszkóban láttam 44ezer körüli árért, ami azért
-
A.G.S.
tag
Nekem előtte az innen vett flash player-MX.apk nevezetű volt fent, de azzal nagyon nem volt jó a lejátszás. Akkor nem néztem, hogy van-e ikonja, a mostani 11.1.115.12-nek van. Szerintem tedd fel azt! (én innen vettem: http://dl.apktops.com/app/201207/Adobe_Flash_Player_11.1.115.12.apk)
most már a harmadik 1080p-s videót nézem, és tökéletesen megy (a legutóbbi 10 perces volt, elötte csak 3 perceseket "mertem bevállalni :-D) nem akad, nem áll le, semmi.
-
albinolynx
senior tag
nekem is billeg persze. amiatt tunt fel nekem is. a tied is mostani rendeles? el tudom kepzelni, hogy valami mas, nagyobb alkatresz kerult be oda amihez kicsi mar a tok. jo lenne kideriteni. ha lenne szetszerelesi video, mar bontottam volna. hdmi megy nalad? sajnos nekem meg atalakito hianyzik.
-
kameraman77
tag
Én még nem, de éppen a minap olvastam újra ezt és az xtab-80-as topic-ját és ott valaki járt hasonló módon, bár megmondom őszintén nem emlékszem tisztán a kontextusra, talán frissített, vagy hasonló... VAgyis azt hiszem, hogy játékot akart feltenni és közben fagyott a gép, letöltés közben.. de nem 100%
Itt is van:
http://mobilarena.hu/tema/re_wayteq_xtab-80_uj_meret_alacsony_ar/hsz_231-231.html
Bár ez nem ugyanaz a szituáció, de a végeredmény hasonló
-
-
jercsi
tag
Nyílván ezek a dolgok majd akkor jönnek elő ha csak 2 naponta van lehetőséged tölteni a gépet én egy kicsit szélsőségesebben gondolkozok ...jó egy gépet elvinni egy túrára vagy bárhová ...ezért nem kell bele semmi felesleges számomra , de mindenkinek más ízű a csoki fagyi ....
-
jercsi
tag
-
tjb007
nagyúr
Az az eredeti build.prop biztonsági mentése.
Ha vissza szeretnéd állítani az eredeti állapotot akkor csak töröld a módosítottat és a build.prop.bak fájlnevéből a .bak -ot. Újraindítás után vissza fog állni minden az eredeti állapotra (mármint nem a készülék, csak a build.prop). -
Tomi155
tag
Hát igazából fogalmam sincs
Ugyanis még nem volt androidos, wifis telefonom...
Na de mind1, legalább lesz wifiAmúgy ha jól tudom, van rajta Adobe Flash Player... Ez lejátsza a nem YouTube-s videókat is? Például a www.videa.hu-n lévő videókat?
Amúgy köszi a válaszokat mindkettőtöknek -
barnade95
tag
kikapcsolva a wifit is pattog. ilyenkor egyébként ha közel teszed a füledhez, ilyen "ciripelés" hallatszik, utána a pattanás, és aztán lehet hallani a hanszóró 'sistergését' tehát ilyenkor bekapcsol egy másodpercre a hangszóró. Szerintem ilyenkor valamiért random áramot kap, ezért kapcsol be.
Kipróbálható bekapcsoláskor is, tedd a füledhez a hanszórót, kapcsold be, aztán hallatszanak a fentiek. Annyi, hogy a tétlenség alatt utána azonnal megszűnik a "sistergés"
-
Tomi155
tag
Én ezt egy WayteQ xTAB-70w tablet játék tesztből másoltam ki, ott rootolás volt írva. Amúgy külső MicroSD kártyának használhatom pl. a telefonom 2GB-os kártyáját? És még valami a wifivel kapcsolatban... ha veszek egy routert, pl. egy 4-5.000-est, és itthon használom, ahol csak modemes internet van, akkor az a router megosztja az internetet, így lassabb lesz a gépen a modemes internet? Meg ha koleszban vagyok, és ott használom a routert (ott van wifi alapból), akkor az a router felerősíti a jelet?
-
spiritex
veterán
Az rtl klub sajnalatos modon egy koztudottan plazma gyilkos ado, nem hajlandoak haladni a korral es opacity-t adni a logojuknak. Most annyit tehetsz, hogy vagy jo sokaig kerulod az rtl-t vagy kizoomolva nezed a tv-t vagy sokat filmezel rajta 16:9-ben. 10-20 ora alatt el kell hogy tunjon.
-
kameraman77
tag
Konzolos játékot nem próbáltam még, gondolom emulátorral csinálnád. a több érintést amúgy érzi simán a tv-n, pl Google earth-öt öt újjal forgattam épp a minap. Az tény, hogy kicsit nehézkes a tv-n kezelés egér nélkül.
Viszont kipróbáltam,hogy rádugom a noname (manta) USB-s konzolomat, amellyel pc-n szoktam játszani. Az eredmény inkább érdekes, mint bizakodásra okot adó
Szóval a gombok nagy részével képes vagyok elindítani a bal felső sarokban levő google keresőt
Kb ennyi. Tehát érzékeli, csak ha lenne valami hozzárendelő, egész pofásan lehetne vezérelni egy ilyen cuccal a tabletet akár tv-n is. Szóval az első kattintásra aktiválja - kékre színezi a google feliratot, utána viszont nem tudok navigálni máshova, így második gombnyomásra pedig elindítja. És eddig egyszer véletlenül valamilyen kombinációval sikerült balra elmennem a következő ablakba..
-
kameraman77
tag
Köszi, én is úgy hallottam, hogy 1000 a távirányító. Eddig egereztem ha tv-re volt dugva, de ha a menüben is navigál, akkor tényleg jónak tűnik.
Amúgy ma munkahelyen felvetődött, hogy régebbi tv készülékekre hogyan lehetne feltenni, rákötni a gépet. Utánanéztünk... HDMI - Scart átalakító 25 ezer-től kezdődik
A határ pedig a csillagos ég....és még ez sem biztos, hogy működne, mert ezek általában scarttól HDMI-re alakítanak és nem fordítva. Azt nem tudom, hogy van-e rajtuk áltváltó.. aztán találtunk egyet 8000 körül, de az is brutális ár szerintem.. viszont az HDMI bemenettel és scart kimenettel rendelkezik, szóval elvileg analóg tv-kre is jó lehet.
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=188851487&pnr=10001&foto=1
-
FET-MEN
veterán
na ez korrektebb
Köszi
-
FET-MEN
veterán
jah hát idáig eljutottam énis
-
FET-MEN
veterán
mertcsak
-
FET-MEN
veterán
-
elpatkorado
aktív tag
Én átírtam, de így se látja a Play, csak ha letöltesz egy apk-t akkor már kompatibilisnek látja.
-
kelzsoca
félisten
Próbálni kell, de valószínűleg több eszközt is ki tud szolgálni, arra viszont lehet számítani, hogy gyorsan szívja az akksit az ilyen jellegű tevékenység, egy Blade pár óra alatt lemerülhet. (igaz, az akkumulátoros MiFi sem bírja tovább...)
-
Keeperv85
nagyúr
Kizárt. Azt a hibát én javítottam ki és tudomásom szerint nincs leadva a support felé. Ráadásul eddig egyik gépre sem érkezett javítás ezzel kapcsolatban hivatalos szoftvereben.
-
spiritex
veterán
Pontosan!
Az írott szó már csak ilyen...
-
spiritex
veterán
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem semmi köze nem lehet annak, hogy jelszóval, pin-kóddal, csúsztatással vagy nem zárod le a képernyőt ahhoz, hogy elmegy készenlétbe a gép vagy sem.
-
z0d1AK
nagyúr
Játékra nem használható a távirányító. Menüben lehet lepkedni vele, filmet, zenét elindítani, megállítani, stb.
-
kameraman77
tag
Én is azt gondolom, hogy ár/érték arány rendben van eddig.
Amit ma elfelejtettem, de holnap bepótolom, hogy írtam ugye, hogy a netet nem mindig tudtam pörgetni rendesen lefele a TV-re kirakva. No de ha mondjuk rádugok egy egeret, vagy billentyűzetet? Annak elég hosszú a kábele, hogy a kanapén ülve is tudjam irányítani a dolgokat (net, esetleg játék egérrel??? ) Egy próbát megér.
-
spiritex
veterán
Gondolom kikapcsolt kijelző mellett lenne jó a visszajelzés..
-
Browny
csendes tag
ES file explorer hibát ír ki, amikor le akarom menteni
-
spiritex
veterán
Nem, nem ezeket nem én mozgatom át kézzel, hanem ez egy teljesen alap androidos feature, mindig is át lehetett mozgattatni a rendszer által a feltelepített programokat az SD-re, ami régebben ugye a belső tárhely volt, most viszont a külső. A belsőre korábban minden gond nélkül át tudta mozgatni a rendszer, most a külsőre nem tudja...
-
spiritex
veterán
Köszi szépen!
Igazad van, elnézést, ez az 1 hét alatt úgy kiestem a használatból, hogy nem az Akkumulátor alatt néztem, hanem A táblagépről / Állapot alatt...
-
morpheuss12
tag
Köszöm szépen a segítséget így már minden világos.
-
spiritex
veterán
Én ezt használom, nagyon jól teszi a dolgát.
Ami pedig a Voip kérdést illeti, évek óta a 12voip-ot használom PC-n és szerencsére van már androidra is kliens, ezek pedig a percdíjak, Magyarországot ingyen lehet vele hívni bizonyos ideig, ha jól tudom egy feltöltéssel 90 napig.Szerk:
Talán ez jobb applikáció a fentinél, mert több szolgáltatóval kompatibilis, így a 12Voip-pal is. -
FET-MEN
veterán
nem gond. örülünk minden hasznos információnak
-
elpatkorado
aktív tag
Grat! A távirányítóra és a HDMI kábelre én is kíváncsi vagyok, várjuk a tapasztalataidat.
-
FET-MEN
veterán
hmm grat. nekem az elsődeleges az internet stick, illetve a tok a tab-hoz.
-
FET-MEN
veterán
igen. nagyon jó. rendszeres használattal elmegy reggeltől estig. Elég komoly egy ekkora megjelenítőnél
-
z0d1AK
nagyúr
Azért a Galaxy S II-vel, és hasonló készülékekkel amelyekre átszokás írni általában megy a legtöbb alkalmazás.
Egyébként azt az ingyenes alkalmazást, amit nem enged letölteni a Play, azt keresd meg a neten .apk formában, töltsd le úgy, majd telepítsd a tableten. Ennyi. -
z0d1AK
nagyúr
Chainfire3D-vel.
Ma-holnap ha miden igaz kint lesz a játék tesztem, amelyben a beállításokra is részletesen kitérek. -
elpatkorado
aktív tag
Köszönöm.
-
spiritex
veterán
Én is az első naptól fogva tokban tartom, mert már volt tokom a korábbi Navon tabletemhez. Úgyhogy nem amiatt "koszolódott" be. Egyre inkább az igazolódik be a hozzászólások statisztikája alapján, hogy a sok töltés tesz kárt benne, de várjuk ki, hátha valaki rácáfol, és neki annak ellenére sincs baja a kijelzővel, hogy rendszeresen rajta hagyja a töltőn egész éjszakára.
Fólia nélküli törölgetésre pedig nagyon jó egy mikroszálas ruha, az szépen letakarít mindent karcmentesen. -
thetan
aktív tag
feltettem egy flashlight programot - én nem látok semmi elszíneződést. Azt olvastam korábban, hogy akkor jelent meg, amikor egész éjjel rajta maradt a töltő. Én nem szoktam éjjel rajta hagyni.
-
thetan
aktív tag
Tudna valaki valamilyen tesztet amivel jól kivehetőek lennének a koszolódások? fentebb már okoskodtam róla, de hátha van valami konkrét teszt
-
FET-MEN
veterán
akkor ez nyilván nem fog továbbterjedni. akkor megnyugodtam.
-
tomee007007
addikt
Nekem is ilyen tokom van hozzá, és nagyon meg vagyok vele elégedve, remek vétel!
-
kelzsoca
félisten
Miért nem hordozható MiFi-t nézel?
Csak a SIM-et kell beledugni, és 5 eszközre le tudja szórni WiFi-n a mobilnetet, ráadásul ~típustól függően akár 3-4 óráig a beépített akksiról is tudod használni
-
FET-MEN
veterán
hát.. én nekem meg vennem kell egy kompaktibiliset. de ez a legkisebb gondom. király a gép az a lényeg
-
FET-MEN
veterán
én csak a kijelzőfóliát hagytam rajta. a hátlapról elből levettem ennéla gépnél.
elpatkorado egyenlőre várok a játékokkal mert holnap frissítek sw-t
-
FET-MEN
veterán
így van. jó kis gép. hát kiváncsi vagyok mik mennek el rajta. egyenlőre egy 3d-set találtam az akadásmentesen fut és jó gém, a többi angry stb.. gyerekjáték neki,. gyári tokot honnan rendeltél?
elpatkorado akkor megnézem.
-
spiritex
veterán
Látom már, ez a 22-i frissítés, amiben már benne van a WiFi készenléti mód javítása és a többi.
-
spiritex
veterán
Én inkább úgy kérdezem, hogy ez a 07.20-án vagy a 07.22-én kirakott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- OTP Bank topic
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged