Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Azt mondja már meg valaki hozzáértő, hogy mitől van az, hogy van akinek fagyogat és van akinek egyáltalán?! Mert nem akarom leírni, de 3. napja...értitek na!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Az nem is veszélyes és nem is számít buherálásnak, sima ügy, ott van a Beállítások között: Gyári állapot visszaállítása.
(#191) tomee007007
Te is tapasztalod azokat a meg-megakadásokat a megjelenítésben gyorsabb játékoknál, ahol szép grafikának gyorsan kell mozognia a képernyőn, amikről a 168 alatt írtam?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tjb007
nagyúr
"Hogy lehet rootolni a készüléket?"
-
z0d1AK
nagyúr
De lesz, Kelzsoca és Tbj007 már készíti azt tudtommal.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
Természetesen lesz
-
anglergab
addikt
Sok kérdés-válasz a 70w-re is érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Az eddig visszajelzett problémák kerültek javításra, illetve optimalizálva lett a rendszer, nyugodtan tegyétek fel, ez fog felkerülni a WayteQ oldalára is, mint eddig minden tabletnél.
A root elveszik, tehát ismét el kell végezni, ez recoveryből 1 perc alatt elvégezhető. -
kelzsoca
félisten
Ha mindent a leírás szerint követtél, akkor a javított szoftver fut a gépeden, nem is lehet fent más
-
tomee007007
őstag
Milyen emulátort használsz?
Én a psx4droidot próbáltam, de az nem indította el játékokat, illetve az FPse-t próbáltam még ki, az visz mindent, viszont nem érzékeli a gombokat.....
-
tomee007007
őstag
az ok, de ilyeneket hogy start és select gombokat én nem tudtam kitenni, pedig pár játék csak úgy indul el... (press start)
-
tomee007007
őstag
küldök privátban egy jó linket....elvileg be lehet állítani h melyik gombokat jelenítse meg, de nem működik...
-
tomee007007
őstag
a gta 2-t, silent hillt próbáltam
-
Amantius
senior tag
Ha már közel egy éve használnám, valószínűleg el is barkácsolgatnék vele, legalább kicsit belemerülhetnék a rejtelmekbe. A készüléket azonban hétfőn vettem. Az nem járja, hogy máris nekem kell mókolni, kínlódni vele, ha nem megy. Ami elromolhat, az el is romlik. Elfogadom, nincs is ezzel semmi baj. Csinálják meg, cseréljék ki, mindegy, de működjön.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
tomee007007
őstag
Én is így próbáltam, de nekem nem rakja ki
-
tomee007007
őstag
Hiába pipálom be, nem marad úgy.....és nem is rakja ki a gombokat
-
tomee007007
őstag
Így csinálom de nem működik....
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Azért van a topic, csak nyugodtan
Ráadásul a topic nyilvános, ha itt ad bárki segítséget adott problémára, az esetlegesen mások számára is hasznos lesz a későbbiekben, így arra kérnék mindenkit, hogy ne privát formában segítsetek egymásnak, hanem publikusan (nyilván ha warez a téma, az nem kerülhet ide)
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
még közelsem foglaljuk a helyet. nézz meg egy LG GT540 topicot
Iphone 7
-
kelzsoca
félisten
Ide minden jöhet a 70w-vel kapcsolatosan
-
FET-MEN
veterán
na egy normális user
ma-n szerintem azért szaggatott mert nagyon multitasking-ozzák ezeket a gépeket, semmitse zártak be csak go home aztán jöhet a kövi. de ha úgy használom hogy bezárom stb.. akkkor tuti jó..Iphone 7
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
A belső tárhely (data) ahová a telepített alkalmazások mennek összes hely: 813MB, amiből az alkalmazások ~47MB-ot foglalnak el (erre gondolhattál) és ~772MB marad elérhető.
Tehát a szabad-foglalt helyet cserélted fel.
(#365) Yeti77
A frissítést SD kártyáról tudod elvégezni, nem tudom miként gondolod a külön SD kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Az ICS jóval RAM igényesebb mint a GB, ezért is ajánlott minden olyan (gyári) alkalmazást amit nem használsz és a jövőben sem lesz rá szükséged letiltani vagy véglegesen törölni. Az éppen nem használt alkalmazásokból (amelyiknél van rá lehetőség) meg lépj ki rendesen (Exit/Close/Kilépés) vagy lődd ki.
A gyári alkalmazások eltávolítására a ezt az alkalmazást ajánlom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Mellesleg az uj rommal gyorsabbak tűnik, és van egy új csatolási pont, (vagy csak nem láttam korábban ) ami az USB -tár.
Igen, ez új funkció, a tabletre csatlakoztatott külső USB eszközt lehet biztonságosan eltávolítani/csatolni/formázni a segítségével.
Eddig erre nem volt lehetőség, és többen is jelezték ezt a problémát.
-
kelzsoca
félisten
A Titanium Backup alkalmazásnak is van olyan funkciója, hogy lehet vele alkalmazásokat "fagyasztani"
A megvásárolt tartalom természetesen nem csak egy géppel használható, esetleges eladás esetén, egy másik kompatibilis készülékkel is tudod majd használni.
(#382) spiritex
Kikapcsolt állapotban, de töltés alatt, ha 1x röviden rányomsz a power gombra, akkor megjelenik egy töltés animáció, amikor a készülék feltöltődött, a töltést jelző csíkok nem ugrálnak, és az animáció mutatja a teljes feltöltést.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Aprón, Vaterán találni. Kiskereskedésekben kevésbé van, mert a Huawei és a ZTE is inkabb a szolgaltatokra koncentrál.
-
Amantius
senior tag
Én is "zsebwifire" vágytam, de sehol sem kapok (mármint újat). Egyébként érdemes használt telefonoshoz betérni, én is ott vettem most modemet, ki is próbálhatod.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
anglergab
addikt
A memóriahasználat miatt nem kell ennyire aggódni, mivel Android rendszeren:
1. a már memóriába betöltött adatokat több app is használhatja, sok erőforrás megosztható;
2. a rendszer gyorsítása érdekében előre betöltött appok akármikor automatikusan kivehetők a memóriából;
3. a rendszer gondoskodik róla, hogy ha egy appnak szüksége van memóriára, vagy újabb appokat indítasz el, akkor azt megadja nekik, a legkevésbé szükséges appok kilövése árán; a rendszer törekszik rá, hogy ez ne befolyásolja a felhasználói élményt -- pl. gyors legyen a váltás az appok között, az éppen aktív appot nem lövi ki stb.;
4. a rendszer nem tűri, hogy nem rendszer appok hosszabb ideig szükségtelenül foglalják a memóriát;
5. a már nem használt, szükségtelen appok (folyamataik és szolgáltatásaik) kilövése teljesen automatizált; ekkor az app minden ideiglenes adata is eltűnik, nem fogja foglalni az értékes RAM-ot más appok elől.
---
Persze sok app szoftveres hibák (bugok) miatt nem feltétlenül szabadítja fel a neki már szükségtelen memóriaterületeket (értsd: nem ad vissza lapokat, ami már nem is kell neki), ezzel foglalva az értékes rendszererőforrást, sok esetben ezzel lelassítva a rendszer működését. Ezért kell különösen odafigyelni, hogy milyen appokat telepítünk fel.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Nem lehet.
-
minikahona
tag
Köszi hogy foglalkozol a problémámmal!
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
spiritex
veterán
Ott is ugyanazt az e-mail címet add meg mindenképpen, és már telepítheted is Maketről, de az apk-s megoldás is jó, mert ha netet kap a gép és a program leellenőrzi a jogosultságodat, rendben fogja találni, mert megfelelő e-mail címhez kapcsoolódik, tehát ahhoz, amire megvásárolták.
-
z0d1AK
nagyúr
Állítsd be a Google fiókod a Blade-en és akkor a Play-ben a megvásárolt alkalmazások között megtalálod és le tudod tölteni, ha kompatibilis vele.
-
spiritex
veterán
De ha a vibrálás csak 1-2 színnél fordul elő, ráadásul ez a rikító türkizkék (R:15, G:175, B:175) nem mondható egy gyakori színnek, akkor miért kéne aggódni, hogy az e-book olvasásnál, illetve bárhol másol zavarni fog?
Szerk: Ja boccs, az előbb 0FAFAF-ot néztem... látom már, de hisz ez fehér, vagyis nagyon halvány szürke, cmyk-ban 1-2% mindenből. Akkor viszont tényleg zavaró lehet, én még nem néztem meg, de talán inkább ki is hagyom...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Alapállapotban ugyebár a belső tárhely szimpla tárhelyként funkcionál, így például az alkalmazások nem tudnak hozzáférni, nem tudják azon a futtatásukhoz szükséges fájlokat tárolni így SD kártyára van szükség.
Ha nem szeretnél SD kártyát használni és azt szeretnéd, hogy az alkalmazások hozzáférhessenek ehhez a tárhelyhez akkor érdemes felrakni.(#438) spiritex
Lényegében igen.
-
kelzsoca
félisten
z0d1AK úgy tudom már próbálta, majd ha erre jár, mondd róla pár infót.
(#447) agocs
Tudnál nekem egy szoftver verziót mondani?
Beállítások-A táblagépről-Build-szám és itt a dátum elég lesz 2012........
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Egy HDMI-mini HDMI kábelre lenne szükséged, ahhoz, hogy TV-velössze tudd kötni a készüléket, ha lehet a különböző toldó-átalakító adaptereket mellőzzétek, közvetlen kapcsolódás kell, így működik biztosan.
-
Yeti77
tag
Most meg rendesen mutatta feltöltés után.Felment egyből 100%-ra.
-
agocs
csendes tag
A legújabb. Igazából teljesen random szerűen fagyogat. Nem tudom mihez kötni, pont ez a baj. Van hogy böngészés közben, van hogy játék közben, van hogy alvó módból ne éled fel, van hogy telepítés után, mindenféle helyzetben produkálta már.
-
agocs
csendes tag
Én is az Apexet használom. De mit értesz "beragadt" szolgáltatásnál?
-
thetan
aktív tag
Sajnos a tabletrōl nem tudom feltölteni a képet, mert nem jelenik meg a böngészöben a feltöltési mező
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
spiritex
veterán
Úgy vettem észre, hogy ez browser függő, tehát ha jól tudom az Opera Mini-ben nincs tényleg ilyen mező, de a gyáriban mintha volna...
-
tjb007
nagyúr
Ha az oldalt mobil nézetben nézed akkor nincs, válts át teljes nézetre (jobb alsó sarok).
-
stalix
csendes tag
Igazad van, várok még egykét töltési ciklust hátha csak be kell járatni az aksit. Üzemidővel teljesen elégedett vagyok, csak meglepődtem, hogy alvó módban megette magát az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
Bonkheads
tag
És akkor ezt tegyem fel? és minden gond hipp-hopp elmúlik?
-
kelzsoca
félisten
Igen, így van, ahogy mondod.
(#493) Bonkheads
Kérlek, tedd fel a friss szoftvert, a megadott linken mindent pontosan tarts be, és sikerülni fog.
Amennyiben kérdésed van, írj nyugodtan, valaki biztos segíteni fog, ha elakadtál.
[ Szerkesztve ]
-
Browny
csendes tag
Nekem sajnos most fagyott le az imént, a Play lefagyott, után magával rántotta az egész rendszert
[ Szerkesztve ]
I can do science me! • DrawSomething nick: barnade95 <--felvehettek nyugodtan
-
kelzsoca
félisten
Ha rövid időn belül levédik jelszóval... a szomszéd is olvassa a topicot, és ismeri a nick neved
-
z0d1AK
nagyúr
xTAB-100s-sel már csináltam róla videót, xTAB-70w-vel még ez nem került fel a YouTube-ra. Ahogy itt látható, nagyjából ugyan így megy az új tablettel is.
-
kelzsoca
félisten
Igen, az pontosan azért kerül rá
-
tjb007
nagyúr
Amelyik eszköznek saját tápja van (3,5 HDD) annál változatlanul azzal kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Léghűtés topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 5, Space Gray , 64Gb, Wifi + Cellular ( Sim + eSim ) független + Pencil
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest