- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamisten
csendes tag
Küldtem a forgalmazónak egy levelet:
"Tisztelt Gazdálkodó!
Boldog tulajdonosa lettem tárgyban említett táblagépnek. Használata kapcsán egyetlen apró de annál bosszantóbb probléma merült fel.
A legújabb gyári ROM (20120807) telepítését követően divx formátumú videó lejátszásánál a gyári lejátszó továbbra sem jeleníti meg helyesen a magyar ékezetes karaktereket.
Lelkes amatőr felhasználó elkészítette az általam ismert egyetlen módszert, amellyel a probléma a készülék újraindításáig egy .apk telepítését követően tökéletesen működik. A kapcsolódó link, ahol elérhető a csomag (érdekességként):
http://mobilarena.hu/tema/re_wayteq_xtab-70w_uj_formaban/hsz_821-821.html
Remélem, hogy az említett hibát a következő frissítésben, illetve, amelynek több készülék tulajdonossal egyetemben magam is jobban örülnék, minél hamarabb egy hivatalos gyári videolejatszo.apk formájában elérhetővé tennék.
Segítségüket előre is köszönöm, várom megtisztelő válaszukat!
Üdvözlettel,
xxxxxxxx"Megköszönték az észrevételt, remélem hamarosan javítani fogják, mert szvsz. a gyári videólejátszó az egyik legjobb megoldás a géphez.
-
vamisten
csendes tag
Üdv! Rootolt készülék, gyári 20120807 rom telepítve, build.prop átírva, hogy fussanak a Gameloftos játékok.
Ennek ellenére a hivatalosan megvásárolt Cut The Rope játék indítás után kilép a főképernyőre. (Ultragagyi telómon is megy amúgy...).
Nálatok megy a játék? Vagy nem támogatja az ICS-t?
Kösz a segítséget előre is!
-
vamisten
csendes tag
Üdv!
Megvásároltam a GPlayről a Cut The Rope és a Cut The Rope: Experiments játékokat, de a kezdő animációk után folyton visszalépnek a főmenüben. Másnál is van hasonló probléma? (a nem eredeti verziók sem mennek amúgy...).
Az Asphalt 6 sem indul alapból, elvileg nem támogatja a tab.
Nálatok mennek a fenti programok?
Javaslat: a tippek/trükkök részhez annak szerkesztője közzétehetné a gyári videólejátszó program ékezetjavító csomagját. Bár nekem nem sikerült recovery módban telepíteni, hiába rootoltam elvileg a tabot, aláírás tanúsítvány hibával kidob, viszont ha csak szimplám telepítem, a tab újraindításáig működik :-)
Egyébként köszi mindenkinek, aki válaszolt/válaszol a felmerült kérdésekre, együtt fasza kis fórumot össze lehet hozni
-
vamisten
csendes tag
Üdv!
Nagyjából átnyálaztam a leírtakat, de egy dologra nem találtam még választ. A magyar feliratok kezelése...német nyelvre állítva a tabot működnek az ékezetes karakterek, na de mégis...állítgatni oda-vissza a nyelvet? A feliratok kódolásának változtatását nem próbáltam, de nem is szüttyögnék vele.
Szóval tudnátok ajánlani hozzá működőképes videó lejátszót?
(20120807 frissítést felrakva pattog a hang időnként, de mitől?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest