- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
válasz tibi683 #2139 üzenetére
Lehet szinkronizálni az asztalival, de csak akkor ha be van kapcsolva a szinkronizálás a beállítások, fiókok és szinkronizálás menüpontban. Habár, ha már le vannak szinkronizálva a könyvjelzőid és kikapcsolod az automatikus szinkronizálást, akkor eltűnnek a leszinkronizáltak. Ha amúgyis mindig bekapcsolva hagyod, akkor ottmaradnak. Gondolom ezt majd javítják.
-
minikahona
tag
válasz tibi683 #2110 üzenetére
Nem lenne nekem semmi bajom ezzel ha ez a 3 dolog nem lenne, sőt 2 mert még a kijelzős elváltozást elbírom viselni, de azt hogy úgy vándorolnak a porszemek a kijelzőben mint a hangyák a bolyban, illetve az hogy akárhogyan másolok rá valamit rögtön hibás lesz, az már sok. Mindegy hogy wifivel küldök rá zenét vagy mást, mindegy hogy wifin keresztül ES-el másolom a tablettel a gépről a cuccto, mindig sz*r lesz. Ha nem rögtön de a következő bekapcsoláskor biztos. De az egészben az a legrosszabb, hogy végre örültem hogy össze bírtam kaparni egy tabletre a pénzt és erre egy ilyen sz*rt kapok.... Soha többet WayTeQ!!!!
@spiritex:
Köszönöm az infót![ Szerkesztve ]
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
-
thetan
aktív tag
válasz tibi683 #1560 üzenetére
Az általad leírtakra tökéletesen megfelel a 70w
(#1559) jercsi Lehet valami gagyi pendrive-t vettem, A Spartban volt 2800 Ft.
Egy másikról megy - most néztem meg pendrive-ról a Bosszuállókat a TV re kitéve HDMI -n keresztül (és távirányitót használva) Néha a film egy kicsit belaggolt- de nem vészesen[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- MariaDB (Xampp) probléma
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest