- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1149 üzenetére
hozzá kell tenni, hogy sok más HD adás viszont tényleg jó, köztük pl. az RTL Klub HD is....
-
Tippmix46
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1147 üzenetére
Nèzem a Kecskemèt-Diósgyőr meccset az M1 Hd-n...hàt az Eurosport 2 Hd-n adott német meccsekhez kèpest botràny a minőség.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Petykó78 #1146 üzenetére
Az is biztos, ha lesz egy kis időm, visszadugom a kábelt a falialjzatba és a korábbi "gyenge" jelet fogom nézni még nagyon sokáig. Engem rohadtul zavar a túl erős jel, merthogy csillapító nélkül egy kalap szar néhány csatornám jelerőssége.
Ez is milyen már? Erősebb jel, mégis alacsonyabb jelerősség? Vicc az egész.
-
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1145 üzenetére
Köszi szépen.
Véletlenül itt is plazmáról van szó. Lehet, ez lesz a gond. UPC stbox-ról váltottam kártyára. Jó pár éve a box és modem bekötésekor nálam is kapásból repültek a szép új fali aljzatok a „szar az összes” birodalmi hozzáállás miatt. -Elhittem.
Párszor bevillant a rossz kábelezés ablak, de nem foglalkoztam vele, mert a képminőség jó volt, csak a médiatár nem működött és nem is hiányzott. Akkor ez a hiba is erre vezethető vissza. Mindegy, együtt tudok élni vele, nem hívok ki rá embert. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Petykó78 #1144 üzenetére
Alábbi hsz-t a plazma topikba írtam, de ide is írhattam volna:
Jupici cserélt Conax modult a tv-ben, mert 3x-os autentikáció után sem mindig jött be a kép.
A lényeg az, hogy szétszedte a fali aljzatomat és kirángatta a kábelt a csatornából, mondván, hogy sokat esik a jel a fali aljzat után a bejövőhöz képest és azért nem kommunikál rendesen a modul.
Gondoltam még akár igaz is lehet. Hát miután szétbarmolta a bekötéseimet és f csatival "gyönyörűen" átalakította a rendszert, bekapcsoltuk a tv-t és láss csodát, pontosan ugyanolyan szar volt az autentikáció. Nagynehezen kibontotta az új modult , berakta és megint láss csodát, egyből jó lett minden. 1x ellenőriz és máris van kép.
Igen ám, viszont a mostani baromi erős jel miatt lettek olyan csatornáim, amik 15%-40%-os jelerősségűre változtak, így be kellett állítanom a jel csillapítást. Most már az is 100%-os lett, ami előtte 15-40% között mozgott. Azt mondanom sem kell, hogy szétbarmolás előtt minden csatorna 100/100-as volt az állítólagosan gyenge jel mellett is, amire a szerelő azt mondta, hogy a tv-be épített jelerősség mérés az nem ér egy kalap szart sem.
Konklúzióként jegyezném meg: el kell gáncsolni a szerelőt, mielőtt szét akarja szedni a lakást és erőszakosan ragaszkodni ahhoz, hogy mindenkelőtt a modult cserélje ki, azután nyekegjen a gyenge jel miatt.Bocs, ha offnak tűnik, de mivel az 50ST60 volt a szenvedő alany, gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valakinek van, vagy lesz hasonló gondja a jupicis modullal.
-
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1127 üzenetére
Szia. A tegnapi beüzemelés után nálam is bekapcsolás után feldobja a hálózati jelszó kérést. Simán kilépek mert kép is hang is OK. Miért dobja ezt fel? Engem nem zavar de lehet, hogy kellene?
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kérdés: adott egy lg la620s tv, amiben jelenleg egy digiquest ci+ hd cam olvasó van, amit a tv dvb-s tuneréhez van használva egy nagra kártyával (tivusat).
Az olvasón van egy második kártya bemenet is, amiben sim méretűre kivágott kártyát lehet berakni, és elvileg működik.A tv-ben van dvb-c tuner is, a kérdés meg az lenne, hogy akkor elvileg ezzel a cam olvasóval lehetne használni a mediacardot?
Csak mert a tv-n csak egy ci slot van, a kártyákat meg nem nagyon szeretném ki/be húzogatni. -
solti
senior tag
7. Ker, nincs net:-( upstream csatiból talán ha 1 van, az is 57es értékkel...megyik pillanatról a másikra ment el, persze Ügyfélszolgálat közli, hogy küld szerelőt, mintha itt lenne a hiba... Elégge csodálkoznék ha tényleg...
-
Tamás34
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1133 üzenetére
Igen, tudom! UPC videótárat sose használtam volna és a műsorújságot sem!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Pár napja van UPC-től mediaboxom, de nagyon idegesít! Mostanában halottam a mediacardrol és a TV-m is támogatja! Érdemes lecserélni? Képminőség milyen lesz? Köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #1129 üzenetére
Kérdezz rá a UPC és a Pana topikban is, hátha valaki arrafelé jár itt pedig nem.
Amúgy meg marad a szolgáltatói segítség: panaszkodj míg nem hoznak egy másik kártyát; igaz ha azzal sem jó akkor fizethetsz de legalább tisztázódik a hiba oka. -
canniball
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #1127 üzenetére
Esetleg fw frissítés a TV-n?
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Segítség ! 50ST60-at jupici mediacarddal használom. Már kezdetektől szarakodott az autentikációval. Mindig háromszori próbálkozás után lett kép, de mára már az ID Network kódot is kéri a legvégén, miközben kép már van, de nem tűnik el, amíg a "vissza" gombbal ki nem, lépek a menüjéből. Már mindent megpróbáltam, reset, újrahangolás, más ország kijelölése stb, de semmi sem segített.
Már szóltam a jupicinek, de kicsit aggódom, hátha a tv-vel lehet valami gond.
Valakinek hasonló tapasztalata volt-e már?
Köszönök minden választ, mert el vagyok kenődve, mint kutyaszar a járdán. -
ketkedo612
tag
válasz
Omega81 #1124 üzenetére
Üdv!
Ha minden igaz 2010-es modellév típusa és a SHARP honlapja szerint is CI+ kompatibilis, tehát elvileg működnie kell.
900 Ft/ hó befektetés, hogy kérsz második eszköznek egy SD Media kártyát és kipróbálod, ha nincs biztos infó.
Ha működik, kérheted rá a HD csomagot is, a boxot pedig lemondod, ha nincs rá szükséged második eszközként.
Ekkor a kártya válik elsődleges eszközzé és csak az esetleges HD csatornák miatti havi 1000 Ft-ot kell utána fizetni úgy mint a box esetén.Ha mégesem működik, akkor a második eszköz lemondással a kártyát adod vissza.
A második, harmadik eszközökre nincs hűségidő, bármikor lemondhatók.
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Egy bő év után újra felteszem a kérdést, annak okán, hogy a média box-al tele van a kis tökünk.
Sharp LC-32LE510E - mi lesz, ha ebbe berakjuk a UPC Mediacard-ot?
A kompatibilitás listán nincs fent, szerintem nem is lesz.
-
Monos84
tag
válasz
McRae81 #1118 üzenetére
Gubek-Einste jól írja. Jelen esetben a MediaCard a CI kártyához van párosítva (gondolom én), ez az egész meg az előfizetésedhez. Ezért nem fog másik lakásban menni pl
. A beállítások itt megtalálhatók. No meg benne lesznek a dobozba is ha igényelsz
Amúgy nekem úgy mondták, hogy ha mégse működne 8 napig szó nélkül vissza veszik, ilyen ügykezelési díj nekem nem volt, viszont + 900Ft havonta mivel második "mediabox-nak" számít. -
felas
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Van egy samu ue40f6500ssxxh jelzésű tvm a upc listájában csak ue40f6500ssxxN van benne.Mi lehet a különbség a kettő között?Miért nem működik a medicard a tvmben?
+van egy ue32c5000qwxxh számú tvm a upc listájában ez sincs benne de ezzel viszont működik a mediacard.
Miért van ez? -
-
McRae81
tag
válasz
Monos84 #1117 üzenetére
Ami a media boxban van kártya, azzal nem müködik? A tv nincs benne a listában, de svájci oldalon fenn van. Illetve van kárytaolvasom is. Berakom a boxból a kártyát, de nem történik semmi. A csatornákat megtalálja szépen, de kiirja hogy kódolt jel.
Esetleg priviben eltudnád küldeni a beállitást? Köszönöm! -
Monos84
tag
Üdvözlet!
Csatlakozom én is a tesztelők köréhez.
Samsung T22C300EW készüléket vettem 1-2 hónapja, és hát van rajta CI slot. Volt hozzá frissítés is, amit fel is raktam (jelnleg: T-MX9MDEUC-1016.0)
Napokban olvastam a UPC Mediacard megoldásáról, viszont ez a készülék nincs a listájukon. Bementem megkérdezni mi merre hány méter, és igényeltem egyet lévén, hogy ha mégse megy 8napon belül vissza veszik... (próba szerencse)Haza hoztam, beállítottam a leírás alapján, beraktam a kártyát ÉS felismerte, azonosította, elfogadta!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1115 üzenetére
Ja....akkor ott kàr keresni..na sebaj, a Sport1 legalàbb az.
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1112 üzenetére
köszi szépen, megvan!
Üdv.K -
-
lyzzard
aktív tag
Sziasztok,
Panasonic TX-L37E5E készülékkel a UPC médiakártyája először kiírta, hogy le van járva, majd két perc várakozás után gond nélkül elkezdett működni. Nem tudom, kinek kell szólni, hogy tegye bele a (nem)hivatalos listába, de köszöni szépen, jól megy - upc oldalán nincs benne a készüléklistában.
-
canniball
nagyúr
válasz
#12928000 #1105 üzenetére
Feletted linkelték a svájci listát, esetleg abban is érdeme lehet megnézni.
Az off téma itt abszolúte on.
-
törölt tag
válasz
canniball #1104 üzenetére
köszi a választ! meg is találtam a upc oldalán a kompatibilis tv-k listáját nincs közöttük, nem is mostani modellek :\ [link]
kicsit off de ha már upc van valakinek tapasztalata a wifis modemmel kapcsolatban talán cisco, jelenleg még nincs, de ha nincs semmi probléma vele akkor váltanánk
-
BuGGio
csendes tag
Itt a svájci UPC oldalon minden modellt le lehet ellenőrizni szinte:
http://www.upc-cablecom.ch/en/television/receivers/digicard/ -
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest