Hirdetés
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1145 üzenetére
Köszi szépen.
Véletlenül itt is plazmáról van szó. Lehet, ez lesz a gond. UPC stbox-ról váltottam kártyára. Jó pár éve a box és modem bekötésekor nálam is kapásból repültek a szép új fali aljzatok a „szar az összes” birodalmi hozzáállás miatt. -Elhittem.
Párszor bevillant a rossz kábelezés ablak, de nem foglalkoztam vele, mert a képminőség jó volt, csak a médiatár nem működött és nem is hiányzott. Akkor ez a hiba is erre vezethető vissza. Mindegy, együtt tudok élni vele, nem hívok ki rá embert. -
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1127 üzenetére
Szia. A tegnapi beüzemelés után nálam is bekapcsolás után feldobja a hálózati jelszó kérést. Simán kilépek mert kép is hang is OK. Miért dobja ezt fel? Engem nem zavar de lehet, hogy kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest