Hirdetés
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GY11
csendes tag
A box és kártya párosítás mellett a saját modullal, a T-nél megy a dolog.
Egyébként a kódolás conax ? -
-
GY11
csendes tag
Sziasztok !
A médiabox kártyája azonos a médiacardos kártyával ?
A médiaboxot DVD felvevővel akarom használni, de TV-t a
médiacarddal akarom nézni. (van saját CAM modulom). -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mostanság nem tapasztaltatok kockásodást az rtl klub HD adásában? Nálam az elmúlt 1 hétben eléggé kockásodik a kép.
-
-
törölt tag
Idei modellek nincsenek a listában, ez azt jelenti hogy minden új tévé kompatibilis a UPC kártyájával?
-
S.Feri
őstag
Valakinek van tapasztalat az UPC mediacarddal kapcsolatban Panasonic P42GT30E készülékben működik rendesen?
Olvastam, hogy G30-al megy valakinek, ez már elég bíztató, de jó lenne egy olyan infó is akinek pont ilyen a készüléke mint nekem. -
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Mikemend #1090 üzenetére
Sziasztok!
Van valaki itt, akinek mostanában járt le a UPC Mediacard HD kábel csomag (tv+net+telefon= 7500 Ft/hó hd adásokkal) 1 év hűsége? Most nekem megy tovább az eredeti árral, de érdemes hűséget kérnem és esetleg kapok valami kedvezményt vagy plusz adókat? Vagy ez a legjobb verzió nekem most, hogy hűség nélkül megy tovább a dolog a korábbi áron?
-
Mikemend
senior tag
Anno a hwsw-n léptem be a tesztbe és a D5500-asom nem volt benne a listában, de mivel CI+ aljzatos, így miért is ne alapon teszteltem.
Amit a nem kompatibilis/nincs listában készülékeknél a következt kell megnézni:
- a tévé CI+-os aljzattal legyen
- a frekvenciák egy részét kézzel kell beállítani (elsősorban az alsókat)
- a magyar karakterkiosztáshoz másik országot kell megadni (pl. finn, szlovák, stb.)
- ki kell kapcsolni az automatikus GMT időzónát, kézzel kell megadni, hogy nyári időszámítás vagy téli van.
- ezután a használati nyelv megehet vissza magyarra, így az EPG is jó lesz és a tévé is magyarul "beszél", plusz jó időzónát ad.
- a Samsung tévéknél képes ABC szerint rendezni a csatornákat alapból is, ezért kézi buherára, rendezésre van szükség, ha a csatornakiosztás szerinti listát akarod kapni. Ezztel egy gubanc lesz: ha változnak az adók, újra kell az adott csoportot kerestetni és aztán ismét lehet a csatornákat rendezgetni.Kábé ennyi a kényelmetlenség azoknál, akiknek nincs fent a tévéjük a listán.
Másrészt: anno a Samsung D sorozatos tévéket nem vették fel a kompatibilitási listára, mert a varázsló nem kínál fel magyar szolgáltatót. Azóta meg nem néztem, pedig reklamáltam a UPC-nél és a Samsungnál is. Az előbbinél jeleztem, hogy megy a kártya, a másiknál meg azt, hogy vajon miért nem talál meg minden adót? Végül hagytam mindkettőt: nálam megy, a fentieket párszor leírtam a hwsw-n, innentől mindenkinek a saját lelke rajta, hogy mennyire ismeri a tévéjét.
-
válasz
Tippmix46 #1087 üzenetére
Valakinek pedig hiányzik mert azt nézte.
Jó, hogy végre a kábeles előfizetésbe is került a Travel Channel HD mert műholdon már régóta van, már csak a Nat Geo Wild HD kellene mert az is van műholdon de nincsen kábelen de nem lenne rossz ha jönne:
BBC Knowledge
Boomerang
Comedy Central Extra
Da Vinci U (műholdon van)
Discovery Science HD
FilmBox Plus (hogy teljes legyen a FilmBox kinálat)
Viasat History
Viasat Nature
Viasat History/Nature HD -
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1085 üzenetére
köszi, megvan!
-
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1081 üzenetére
persze legalább upc analóg előfizetése legyen..
-
-
japy
őstag
Ha a Médiakártyámat elviszem az egyik ismerőshöz próba céljából fog nála működni?
-
tpeter77
addikt
válasz
canniball #1076 üzenetére
szia!
Válaszolt a UPC, konkrétan felhívott az ügyintéző a mobilomon.
Azt mondta, hiába írunk nekik hogy a tv működik a UPC mediacard-dal, ezt a listát nem ők szerkesztik a visszajelzések alapján, hanem a
TV GYÁRTÓ CÉGEK LEÍRÁSA alapján készül a kompatibilitási lista!Tehát azt mondta, írjunk levelet a tv készülék gyártójának, vagy annak Mo-i képviseletének, hogy a tv készülék leírása mellé írják oda, hogy
(UPC mediacard) CI+ kompatibilis a tv és akkor ennek alapján már tudnák a listát bővíteni.Eléggé veszett fejsze nyele esetnek tűnik ez nekem...
-
logic13
csendes tag
Érdeklődnék, hogy a SAMSUNG UExxF6400AWXXH TV-kel kompatibilis-e az UPC MEDIACARD, van-e valakinek tapasztalata? Azért kérdem, mert az UPC oldalán csak a SAMSUNG UExxF6400AWXXN szerepel.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
tpeter77 #1073 üzenetére
Majd szólj hogy mikor került be a készüléked a listába...
Pár hónapja összeírtuk itt a fórumon azokat a készülékeket amelyek nincsenek benne de működik velük a kártya, egyik kolléga elküldte nekik, de azt a választ kaptuk hogy mivel nem ők tesztelték nem teszik bele őket... -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Panasonic P50U30 működik a CI+ mediacard-dal. Nem csináltam semmit, reggelre bejöttek a csatornák.
Lehet este valami frissítést végzett a UPC rendszere a kártyámon?!F I G Y E L E M
Segítséget kérnék tőletek!Azt mondta a UPC ügyintézője, hogy a upc weboldalán a kapcsolat fül alatt kell üzenetet írni nekik, hogy működik a TV a mediacard-dal, és tegyék fel a tv-t a kompatibilis tv-k listájára:
" Üzenet küldése az Ügyfélszolgálatnak "
direkt link:
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/ask/c/98Ide szépen kell megírni a tv pontos típusát, milyen előfizetésed van, amin bejönnek a csatornák, és fel fogják tenni a tv-t a CI+ kompatibilitási listára.
Kérek mindenkit, segítsünk nekik bővíteni a listát!
üdv,
Péter -
tpeter77
addikt
Jóreggelt!
Ma arra ébredtem, hogy működik a tv, minden csatorna a helyén van, megszűnt a kódoltság. De mi történt, este átfutott valami aktiválás a kártyán?!
Most ellenőrzöm, minden csatorna bejön-e amire előfizettem. -
-
-
canniball
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #1067 üzenetére
Ha nem kötsz rá semmit honnan szedje az adást, tán vonja ki a zokszikénbű...?
-
Letezik ebbol olyan verzio amit csak betolok a tv - be kartyaolvaso illetve az a telefonkartya szeru dolog es nem kell semmi mast rakotni (szobaantenna vagy coax kabel) es tudok tvzni mondjuk 1 evig amig el a kartya? Samsung ue40es6100 as Tv be kene egyebkent. Engem ilyen erdekelne mind1 melyik szolgaltato.
-
tpeter77
addikt
válasz
ketkedo612 #1054 üzenetére
szia!
bekötötték a UPC médiakártyás digitális csatornákat, de nem működik!
délután járt a upc-s srác, behúzta az új kábeleket, beállította a netet, a médiakártyát berakta a tv-be, a plazmám tipusa az aláírásomban olvasható.
Annyit mondott hogy Magyarországot beállítva nem történt semmi, Hollandiát kellett kiválasztania és akkor kezdett keresni állomásokat a tv. Ezt követően pedig elment máshová, állítása szerint 1 órán belül be fognak jönni az adások, csa idő kell mire minden beállítást összeszed a TV.
1 óra múlva értem rá vele foglalkozni hogy mi történt a tv-vel. Egyedül az M2 kódolatlan jön be, a többi adásra áttéve a "Kódolt csatorna" felirat jelenik meg.
U30-as szériájú tv-knél jó Magyarország is, vagy más államot kell beállítani?
Szeretnék megkérni vkit hogy segítsen a beállításokban, remélem csak a szerelő nem ért a Panákhoz, mert a plazma tv topikban régebben többen azt mondták, hogy a 30-as szériájú tv-kkel működik a mediacard, és ismerek 2-3 tagot is akiknek 20-as van és azokkal is megy.
-
Pohhuj
csendes tag
-
Pohhuj
csendes tag
válasz
canniball #1057 üzenetére
Sajnos nem lehet
Ez lehet megoldás?:
"Megfejtés, hátha másnak is jól jön: Magyarországot kell választani, ekkor lesz szolgáltató választásnál UPC és egyéb. UPC-t választva a a legalsó hálózat paramétereinek módosítása menüpontban meg kell adni az adatokat, csak ez után lesz aktív a Keresés gomb. (Na erre nem jöttem rá sokáig, azt hittem biztos van ott valami alapértelmezés, úgyse tudnám mit kell beírni... na ezért nem volt Keresés gomb, és mentem szenvedni az Egyéb szolgáltatóval...)
Budapesti adatok: 43104,112000, 6900, 256 (Mediacard leírásában 346000 frekvencia, és 64-es moduláció volt írva...)
Így beállítva az ékezetes karakterek is jók lettek."Köszi!
-
Pohhuj
csendes tag
sziasztok.
tegnap beüzemeltük a mediacardot. samsung c6620-as tévém van, tökéletesen működik vele, pedig nem volt benne a upc híres listájában. néhány (24) adót manuálisan kellett beállítanom, de minden frankón működik, megvan az összes csatorna. ellenben az ékezetes betűk nem működnek és ez a műsorújságnál iszonyúan zavaró. van valamilyen mód, hogy kiküszöböljem a problémát?
olvastam, hogy a területi beállítást át kell állítani pl szlovákiára, de akkor az idő, így a műsorújság, ezáltal a műsorfelvétel fog csúszni egy órát, de ezt nagyon nem szeretném. igazából azt sem értem, hogy miért csúszik, hisz az is ugyanebben az időzónában van.van ötletetek, hogyan maradjon meg a káposzta és legyen boldog a kecske is?
-
tpeter77
addikt
válasz
ketkedo612 #1054 üzenetére
szia,
2 hét múlva bekötik, és akkor minden kiderül..... vagy mindenki derül.
Megírom ha már kész lesz, hogy milyen összehasonlítva a meglévő Parisat-os settopbox-hoz képest. -
ketkedo612
tag
A régebbi készülékeken a sima CI slot nem HD kompatibilis ezért soha nem lesz velük kompatibilis a UPC mediacard. Illetve a CI+ egyéb, a fizetős TV szolgáltatók igényei szerinti funkciókkal is rendelkezik.
Szóval ha a box nem kell, akkor marad szolgáltatónak a Digi kábel. -
Sztif
aktív tag
2012/2013-ban mi a fenéért nem lehet kompatibilissá tenni a Mediacardot a régebbi Mpeg4-es tévékkel??! Ez vmi vicc.
Itthon a háztartásban a legfiatalabb egy monitor-TV (Samsung LT19B300) és még azt se támogatja...
Pedig már örültem hogy mehet a box a levesbe, nem foglalja a helyet, nem kell portalanítani.Mit lehet ilyenkor csinálni, mert Tv-t nem fogok venni!!
-
tpeter77
addikt
sziasztok
Meg tudnátok mondani nekem, hogy a
Panasonic TX-P50U30 plazmatv 2011-es modell működik szépen a UPC-s médiakártyával?Szeretném megrendelni a UPC-s tv gold csomagot, de a listájukban nincs benne a tv-m...
üdv,
Péter -
Zoz
őstag
Ezer hála és köszönet ezért a listáért!
Ezzel egy napos szenvedés után végre sikerült beállítani Samsung UE32F5300 tévén, hogy minden csatornát lásson.
Megfejtés, hátha másnak is jól jön: Magyarországot kell választani, ekkor lesz szolgáltató választásnál UPC és egyéb. UPC-t választva a a legalsó hálózat paramétereinek módosítása menüpontban meg kell adni az adatokat, csak ez után lesz aktív a Keresés gomb. (Na erre nem jöttem rá sokáig, azt hittem biztos van ott valami alapértelmezés, úgyse tudnám mit kell beírni... na ezért nem volt Keresés gomb, és mentem szenvedni az Egyéb szolgáltatóval...)
Budapesti adatok: 43104,112000, 6900, 256 (Mediacard leírásában 346000 frekvencia, és 64-es moduláció volt írva...)
Így beállítva az ékezetes karakterek is jók lettek. -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung ue32eh6030 tévé vásárlása előtt állok, viszont ez nincs a listában. Ebben az esetben tuti hogy nem fogja vinni ezt a kártyás dolgot? Az ő generációjából vannak 'gyengébb' készülékek is a listában.
-
muszor
tag
válasz
Gubek-Einste #1047 üzenetére
Ja nem? Köszi
-
-
muszor
tag
Sziasztok. Arról lehet neten találni vmi infot, hogy a Upc merre építette ki a digitális kábeles hálózatát? Az én lakhelyemen egy másik kábeltv szolgáltatótól átvette a upc a szolgáltatást, és mégis azt írja a neten hogy erre csak az analóg van kiépítve. Annyira szeretnék több hd adást nézni Ráckeve mellett..:/
-
Hoby
tag
sziasztok
tx-p42x50e tv-m van upc meduacard+hd pack.Olyan problémám van hogy a 306Mhz-en lévő csatornák többségénél újraindul a tv: TV2 HD, Filmbox ....
Plazma topikban írták hogy próbáljak kézi hangolást.Meg is találtam a funkciót, beírtam a frekit, végigment a keresés megtalálta a csatornákat ás innentől nem tudok vele semmit sem kezdeni csak kilépni a menüből.Ilyenkor kiírja hogy menti a beállításokat csak mégse mert minden marad ugyan úgy. Esetleg ötlet? -
ogyp
csendes tag
Köszi a választ!
Üdv.: ogyp
-
-
ogyp
csendes tag
Sziasztok!
Kábeles UPC digital bronze előfizetésem van HD nélkül. Ha veszek a http://www.digitalmind.hu/15-cam-modulok-kartyak oldalról egy megfelelő CI+ kártyát, amibe berakom a jelenlegi UPC-s kártyámat, akkor tudom venni a DVB-C tévémmel a HD adásokat, vagy nem? Tehát, amikor előfizet az ember a HD-re (+1000 Ft), akkor átkapcsolnak-e valamit, amivel engedélyezik a dolgot, vagy csak egyszerűen a HD STB oldja meg a dolgot?
Előre is köszi a választ!
Üdv.: ogyp
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mostanság az RTL Klub HD képe elég sűrűn kockásodik néha már nézhetetlenül. Nálatok nincs ilyen probléma? Eddig nem volt vele semmi gond csak most kb. 1hete
-
zoltb
csendes tag
válasz
canniball #1035 üzenetére
Igazad volt canniball!
Aki beleszaladna..
Szóval az UPC-s médiaboxokban van egy jel kieegynlítő zavarcsillapítós cucc ami a kártyákon abszolút ninics.
Kihívtam őket rátették a műszert az antennajelre és ingadozó volt. A padláson újra kellett dugózni az antanna zsinórokat mert a földelésrésze nem volt tökéletes.
Utánna csak lestem milyen jólett a képSzóval ha boxon jó és CI+ on nem akkor ez van
.
Be is pöttyentem a tv met ide a nemhivatalos adatbányába hamár senki nemtette meg.
Kösz -
zoltb
csendes tag
Hali!
Tegnap több mint 2 órát szenvedtem vele katasztrófális.. nem igazén ment. mindenképp analóg hangolást is kellett csinálnom (tehát bekellett pipálni "digitális és analóg" mert egyébként nem ment)
Végül ugyanazvolt mint a fórumtársnak UPC rátolta a jelet és elkezdett működni..
Hát a médiboxom legsötétebb korszakában sem volt ilyen kockás a kép.. kiküldenek egy szerelőt megnézni..
Scart-os Box-al tökéletesvolt a képem ez katasztrófa..
Este futok mégegy kört egy tv reset után hátha.. -
zoltb
csendes tag
Sziasztok!
Samu lcd fórumból küldtek ide hátha van tapasztalatotok:
40EH6030 hoz nem találom sehol a UPC CL+ mediacard kártya kompatibilitást.
Van ilyen valakinek?
tenk jú -
artru60
csendes tag
bocs nem ide akartam írni
-
mr.robi
tag
sziasztok, működik ez a következő TV-vel?
LG 26LD350 -
joestone
addikt
Samsung UE46EH6030WXXH TV -n 001013 firmware verzióval szépen berreg a mediacard.
Műsorújságban a magyar ékezetes betűk korrektek.Szinkronhangnyelvet lehet váltani , a feliratozást viszont még nem sikerült működni látnom. -
norbszt
tag
Bocsi kicsit benéztem
-
norbszt
tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy upc tányéros élőfizum van ci-modul+kártya lg640s tv és egyszerűen nem tudom elővarázsolni a M1 HD-t ez alapján [link] 11843 Freq. van de beállítom és azt mondja a tv hogy nincs jel. Mi lehet nálam a probléma? Más Freq. Jelerősség 75% Jelminőség 100% (az előfizetett csomagomból csak ez hiányzik? (medium))
-
M1Bali
tag
A napokban és is csináltam egy új csatorna keresést az itt elhangzottakon felbuzdulva.
A beállításokban Szlovákiát választottam digitális csatornáknak és csináltam egy keresést.
Igaz a Sport1 nem jött, de kézi kereséssel sikerült előcsalogatnom.
Majd csodák csodájára sikerült a csatorna számozását is kedvemre megváltoztatni.
Ezek után felmerült a kérdés bennem, vajon Magyar beállítások mellett ezt miért nem lehet megtenni???
Nekünk miért nem jár ez a lehetőség, és a Szlovákoknak miért jár?
Vagy csak a szolgáltató nem engedi ezt a változtatást? Persze azt sem értem.
De szerencsére így nekem most tökéletes.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához és inspirációt adott a kérdés megoldásához. -
Spagyi
tag
Megérkezett és működik
Köszi a válaszokat és a segítséget! -
-
canniball
nagyúr
Akkor még talán az is elképzelhető hogy működik. Mármint a saját modullal, nem a UPC-ssel.
De erre inkább itt tudnak neked válaszolni: UPC Direct (műholdas TV). -
canniball
nagyúr
Senkit sem sértettél meg, de így már érthető a keveredés.
Kábel TV-nél két esetben mehet közvetlen a kanóc a készülékbe:
1. analóg adásnál
2. digitális adás esetén akkor ha az ember be tud szerezni egy mediacardot amiről a témaindító cikk szól; amíg ez nem volt (itthon szűk egy évvel ezelőttig) addig csak box-szal volt elérhető a DVB-C szolgáltatás. -
Spagyi
tag
Jó lenne amit a UPC ad, viszont külföldön bűnözök a tányéros tévével, és fogalmam sincs mikor jutok haza legközelebb.
-
Gabor970
addikt
Miért nem jó, amit a upc ad?
-
-
Spagyi
tag
válasz
Gubek-Einste #1004 üzenetére
A modult tv-be szeretném dugni közvetlen. Azért gondoltam hogy jó lehet bele a kártya mert nekem nincs hozzá rendelve a beltérimhez. Működik echosmartban és a UPC-s dobozban is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest