Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
dgyuri0123 #1193 üzenetére
Digital Bronze csomagban melyek azok?
Köszi a választ, előre is. -
Tippmix46
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1149 üzenetére
hozzá kell tenni, hogy sok más HD adás viszont tényleg jó, köztük pl. az RTL Klub HD is....
-
Tippmix46
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1147 üzenetére
Nèzem a Kecskemèt-Diósgyőr meccset az M1 Hd-n...hàt az Eurosport 2 Hd-n adott német meccsekhez kèpest botràny a minőség.
-
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1145 üzenetére
Köszi szépen.
Véletlenül itt is plazmáról van szó. Lehet, ez lesz a gond. UPC stbox-ról váltottam kártyára. Jó pár éve a box és modem bekötésekor nálam is kapásból repültek a szép új fali aljzatok a „szar az összes” birodalmi hozzáállás miatt. -Elhittem.
Párszor bevillant a rossz kábelezés ablak, de nem foglalkoztam vele, mert a képminőség jó volt, csak a médiatár nem működött és nem is hiányzott. Akkor ez a hiba is erre vezethető vissza. Mindegy, együtt tudok élni vele, nem hívok ki rá embert. -
Petykó78
tag
válasz
dgyuri0123 #1127 üzenetére
Szia. A tegnapi beüzemelés után nálam is bekapcsolás után feldobja a hálózati jelszó kérést. Simán kilépek mert kép is hang is OK. Miért dobja ezt fel? Engem nem zavar de lehet, hogy kellene?
-
Tamás34
senior tag
válasz
dgyuri0123 #1133 üzenetére
Igen, tudom! UPC videótárat sose használtam volna és a műsorújságot sem!
-
canniball
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #1129 üzenetére
Kérdezz rá a UPC és a Pana topikban is, hátha valaki arrafelé jár itt pedig nem.
Amúgy meg marad a szolgáltatói segítség: panaszkodj míg nem hoznak egy másik kártyát; igaz ha azzal sem jó akkor fizethetsz de legalább tisztázódik a hiba oka. -
canniball
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #1127 üzenetére
Esetleg fw frissítés a TV-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest