- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1289 üzenetére
Nálam is ilyen baj van. Automatikus és manuális keresés nem lát jelet egy csomó csatornán. Nem értem, miért, korábban simán néztünk mindenhonnan adást.
Csak a 346-os és 282-es frekvenciákat találta meg, ráadásul ezeken különböző a QAM...
-
onkelz
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1324 üzenetére
megtörtént
-
Pipi85
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1309 üzenetére
Sziasztok,
Na mivel nem voltam biztos, ezért írtam az LG supportnak, ahonnan szerencsére gyorsan reagáltak és megnyugtatólag
Így ha valaki hasonlóan bizonytalan lenne annak itt a válasz az lg tv-khez:
"Minden új készülékünk CI+ -os, így az Öné is.
A listákon valóban nem találja meg a szolgáltatóknál. Az utolsó szolgáltatói listánkon sajnos mi is csak 2012 és korábbi készülékeket látjuk, annál újabbakat nem frissítettek. (Ezeket a készülékeket korábban a szolgáltatók maguk tesztelték le a CI kártyáikkal. Mostanában ritkábbak a kompatibilitási hibák, gondolom ezért nem folytatták a teszteléseket.)
Digi-nél csak a speciális csatornákhoz lesz szüksége a CI kártyára, a többit kártya nékül is fogja a készüléke, míg a UPC-nél box helyett használhatja."Köszi nektek is a segítséget!
Üdv,
Joci -
Pipi85
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1307 üzenetére
Szia,
Még mindig laikusként kérdezem, akkor valószínűleg működni fog? Mert akkor megrendelem a szolgáltatást..
Köszi
-
Pipi85
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1305 üzenetére
Sziasztok,
Köszi a gyors választ!
UPC oldalán nem szerepel az én készülékem a listában. Connax kártya tuti bele tud menni, de hogy ez CI+-os foglalat lenne ezt hogy tudom kideríteni? Sajnos a gyártó oldalán se írják. Egyáltalán van CI+ sima CI vagy még valami más külömbség a foglalatok között?
Köszi,
Joci -
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1295 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
FlashLed
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1289 üzenetére
Sikerült,köszönöm szépen!
-
stratos
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1272 üzenetére
Amikor ad...
Pl most du. néztem az éjjel-nappal Budapest-en nem adott felírtot, míg az sd teletexten adott.
Tehát mégis csak egy fizetős "prémium" (HD) szolgáltatást adtak ami le van butítva, azaz képújságmentes. -
Csocsesz75
őstag
válasz
Gubek-Einste #1263 üzenetére
Másik tv-n (szintén Samsung) is ez a helyzet itthon, azzal a különbséggel, hogy azon a kék téglalap helyett egy kis karika fut körbe-körbe. Kép, hang ugyanúgy nincs. Estére megkérdezem a szomszédot neki LG tv-je van, hogy azon is ilyen-e.
-
Aurig@
őstag
válasz
Gubek-Einste #1260 üzenetére
Annyira azért nem ritka. Én is szeretnék TV-t venni, nézegettem, Sony, LG, Samsung márkákat és 6-8 típust találtam amiben van DVB-S tuner. Viszont a "sima" DVB-S tuner a HD-hoz nem elegendő, csak a normál csatornákhoz. Ahhoz, hogy a műholdas HD csatornákat is nézni tudja DVB-S2 tunernek kell lennie.
-
TIT
veterán
válasz
Gubek-Einste #1240 üzenetére
Köszi.
Jó,hogy nem mondják. -
Piwi
veterán
válasz
Gubek-Einste #1204 üzenetére
csupán magyar csatornákat szerettünk volna nézni ausztriában,mivel az itteni upc ugyebár osztrák csatornákat kínál
-
pjtr
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1199 üzenetére
Szia
Köszönöm a Válaszodat
-
xrvman
őstag
válasz
Gubek-Einste #1195 üzenetére
További HD csatornára voltam kiváncsi
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1190 üzenetére
Ok,megvan köszi!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1186 üzenetére
C8-ről hallott már valaki? Állítólag egy tv adó az is és spanyol bajnoki meccs is van rajta.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1186 üzenetére
digital bronze-ban gondolom akkor benne van, köszi!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1169 üzenetére
Köszi, megvannak!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #1155 üzenetére
Köszi! Akkor ugye a QAM256 és 6900 kS/s változatlan csak a frekvenciát kell változtatni. Régebben is a 112,120,128 Mhz-t ajánlották.
Nem tudom, hogy mi romolhatott el. Azt mondta, hogy csatornát akart váltani (Panasonic G20 LCD), de az OK helyet mást gombot nyomhatott meg, mert semmi nem jön be, csak a 170-s csatorna, ahol Téli hangulat, lobogó tűzzel van, 171, 172, 173 SID felirattal. Volt már csatorna lista frissítés, minden csatorna megvan, kártya ki-be húzása, de semmi változás. Egyébként a keretet, hogy kell kihúzni? Simán csak erőből? Neki nem ment, csak a Smart Card jött ki. -
válasz
Gubek-Einste #1155 üzenetére
Illetve ITT van egy nem túl friss részletes lista.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1115 üzenetére
Ja....akkor ott kàr keresni..na sebaj, a Sport1 legalàbb az.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1112 üzenetére
köszi szépen, megvan!
Üdv.K -
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1085 üzenetére
köszi, megvan!
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1081 üzenetére
persze legalább upc analóg előfizetése legyen..
-
muszor
tag
válasz
Gubek-Einste #1047 üzenetére
Ja nem? Köszi
-
Spagyi
tag
válasz
Gubek-Einste #1004 üzenetére
A modult tv-be szeretném dugni közvetlen. Azért gondoltam hogy jó lehet bele a kártya mert nekem nincs hozzá rendelve a beltérimhez. Működik echosmartban és a UPC-s dobozban is.
-
M1Bali
tag
válasz
Gubek-Einste #918 üzenetére
Nem szeretném minősíteni a TV leírását, de abból nem sok minden derül ki.
Ez pedig nem biztos hogy a TV saját jelzései, de lehet hogy tévedek. -
Gabor970
addikt
válasz
Gubek-Einste #909 üzenetére
nno, épp ma jutott eszembe, hogy irány a UPC, és cseréljük végre le a STB-ot mediacardra. És az első kérdés ez a médiatár lett volna. Nos meg is kaptam tőled a választ
hát ez nem igazán jó..... Igaz nem gyakran, de időnként azért szoktuk használni.
Valaki korábban írta, hogy C sorozatú samsung TV-vel működik neki a mediacard. Rég nem jártam itt, valaki esetleg megerősítene, hogy PS50C430-as samsung esetén valóban cserélhetek?
Köszönöm!
-
válasz
Gubek-Einste #860 üzenetére
Persze, de a NIT-be benne van az összes város(networkID), és a hozzátartozó frekik. Így tudják a a box-irányítószám alapján pik-pak behangolni magukat.
Kíváncsiságból megnéznék egy miskolci stream-ből ollózott NIT-t.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #860 üzenetére
super tv2 hd eddig egy igazi kalap szar...4:3ban HD adás sokszor főműsoridőben, ni ez már?????
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #738 üzenetére
milyen volt?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #704 üzenetére
Sziasztok!
Az Olimpia 3d-ben milyen? Van tapasztalata valakinek?
Köszi!Üdv. K.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #701 üzenetére
Értem. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged