- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Bluegene
üzenetére
Ha visszaolvasol én is mondtam, hogy többnyire US-re mondják ezt az arányt. Nem is azt mondtam, hogy nálunk is ilyen csak annyit, hogy tényleg elég sok mindenkinél Alma van, mert ez a divat és bizonyos körökben, főleg 25év alatt ez a menő. Én meg az utcáról beszéltem Móricztól-Hűvösvölgyig. Ugye jópár létesítmény van arrafelé ahova a fiatalabb korosztály jár.
"ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet"
Erre csak annyit mondok Justin Bieber
Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.