- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt hittem, hogy a 360R nél az adsl2 feliratú számít ujnak.mert pár hete sikerült egy olyat beszereznem, amivel sokkal jobb feltöltési sebességet értem el.A probléma az, hogy bizonyos időközönként megszakad a net és a wifi kapcsolatnál pedig megjelenik a nincs internetkapcsolat felirat.A router ki lett cserélve, mert a ledek néha kialudtak meg ilyesmi ,de maga a net szakadozása nem szűnt meg.Van amikor egy hétig jó, de olyan is van, hogy naponta töbször is elmegy.OLyat is csinált, hogy nem hozott be semmilyenm weboldalt, vagy csak nehezen , de közben az msn illetve a torrent is gond nélkül ment.Felhívtam a T-home ügyfélszolgálatát , ahol azt sakkozták ki , hogy nem bírja a vonalam a 15 megabitet igy visszavettek 5 megára.De ekkora sebesség meg kb semmire nem elég és gyorsan telefonáltam neki, vissza is raktak, de a probléma továbbra is fent áll.Kijönni nem akarnak, mert egyszerűbb visszarakni mint a hibát elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest