- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt hittem, hogy a 360R nél az adsl2 feliratú számít ujnak.mert pár hete sikerült egy olyat beszereznem, amivel sokkal jobb feltöltési sebességet értem el.A probléma az, hogy bizonyos időközönként megszakad a net és a wifi kapcsolatnál pedig megjelenik a nincs internetkapcsolat felirat.A router ki lett cserélve, mert a ledek néha kialudtak meg ilyesmi ,de maga a net szakadozása nem szűnt meg.Van amikor egy hétig jó, de olyan is van, hogy naponta töbször is elmegy.OLyat is csinált, hogy nem hozott be semmilyenm weboldalt, vagy csak nehezen , de közben az msn illetve a torrent is gond nélkül ment.Felhívtam a T-home ügyfélszolgálatát , ahol azt sakkozták ki , hogy nem bírja a vonalam a 15 megabitet igy visszavettek 5 megára.De ekkora sebesség meg kb semmire nem elég és gyorsan telefonáltam neki, vissza is raktak, de a probléma továbbra is fent áll.Kijönni nem akarnak, mert egyszerűbb visszarakni mint a hibát elhárítani.
-
Jégkokó
veterán
Most sikerült kipróbálnom az sm50b t xp alatt mert sajnos máshol már nem működik és ezeket az értékeket dobta ki a netemre
-
Jégkokó
veterán
Az én Dlink360R modemembe nem lehet belépni sehogyan se, pedig ez már az adsl2 feliratú változat.Akkor igy nincs is olyan program amivel meg tudnám nézni a vonalam paramétereit?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #1071 üzenetére
egy dlink360r az ujabbik fajtából ,minden gyári rajta nem buheráltam semmit se
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #1069 üzenetére
Nincsen, közvetlenül a modemre dugtam a gépet.Az sm50b se működik már, bár az is csak xp alatt ment
-
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #1067 üzenetére
El indítottam a programot meg adtam neki az ip címemet minden más ugyan az maradt mint ami a leírásban is szerepelt és azt irta ki hogy az a 23 as port nem jó neki , mert az bepirosodott
-
Jégkokó
veterán
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy el indítottam ezt a vonal vizsgáló progit és nem hajlandó rendesen működni.Pedig mindent ugy csináltam ahogy le volt írva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest